| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Lyžování

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 9761  [Dalších 9711 >>]
Federika 14090
31.10.2023 19:03:32
Terapeutko,
dcera taky jel aloni poprvé. Ty kalhoty s výztuhou nechtěla, že je to směšný. ataky ji pak instruktoři učili tak, že na zadek nepadala. Takže ho nepotřebovala. Ty rukavice s výztuhou taky neměla,ale já jí je chtěla vnutit, ty jsou podle mě dobrý a taky si spolužačka ty ruce zlomila.
Jinak měla oblečení nový, spodní prádlo, funkční, helmu, brýle.
Snowboard i boty si půjčila nestálo to moc a stejně by letos potřebovala nový.
DaVinci 49945
31.10.2023 18:52:40
Boty bych půjčila. Snad máte snowboard adekvátní k synove výšce, váze a velikosti bot. Chce to opravdu dobre rukavice, protože prostě padat bude. Bez toho to nejde. Páteřák dobrá věc, na vycpávky zadku bych se vybodla.
babi_ 48341
31.10.2023 18:43:21
Jezdím.
Prkno je nejspíš s měkkým vázáním, tedy taková opěrka za patou a dva vypodložené pásky nastavitelné-zapínací přes nárt.
V tom případě je bota také měkká (ne jako na sjezdovky), a je jedno jak velká - vázání to pobere.

Vypolstrované kalhoty se hodí i začátečníkovi, zkraje člověk dost padá, a v každém případě i pokročilý často sedí na sněhu, protože na prkně se těžko stojí na šikmé ploše - tj. na sjezdovce buď jedeš nebo sedíš. Ale dá se v pohodě i bez toho, důležitá je nepromokavost oteplováků, ať nemá pořád mokrý zadek.

Rukavice s výztuhou jsem si pořídila hned poté, co jsem si při zachycení pádu vzad rukou zranila zápěstí, doporučuju. Dají se pak kdyžtak nosit i jako normální, ta výztuha se dá vyndat.

Pak je potřeba nastavit vázání podle toho, kterou nohou vpředu se mu bude jezdit lépe - to se dá přehodit i až na lyžáku, ale kdyby si to zkoušel doma na podlaze, ať není zděšený, že "tak se vůbec nedá stát" - možná to potřebuje opačně.
terapeutka 100134
31.10.2023 18:01:34
Ahoj,
najde se tady někdo akční, kdo jezdí na snowboardu? nebo jezdí něčí dítko a zvládne poradit?
Syn pojede na lyžák, vybral si místo lyží snowboard (nikdy nestál na ničem z toho). Podařilo se mi úplnou náhodou dostat od kolegyně pár let starý snowboard včetně vázání, je třeba dokoupit snowboardovou obuv - vzhledem k rostoucí noze u puberťáka a tomu, že jede na týdenní kurz a pak už se na to možná ani nepostaví určitě nebudu kupovat nové, ale bazarovky. První dotaz zní - je v těch botách nějaký svízel? dát si na něco pozor? Nebo prostě můžu vzít podle velikosti nohy a vázání se tomu přizpůsobí?

Dále jsem se dívala na nějaké doplňky jako oblečení a podobě- helmu už mám koupenou, páteřák určitě taky pořídím- oboje bude bez debat.
Narazila jsem i na rukavice s výztuhou zápěstí ~d~ nebo spodní kalhoty pod oteplováky s polstrováním v oblasti zadku a boků. Je toto vhodné pro úplného začátečníka nebo je to blbost? Případně co třeba doporučujete koupit?
Díky ~x~
Yuki 00,03,07 49504
30.9.2023 13:08:37
jj, je to už asi 25 let, co jsme se s kolegyní důchodkyní, v autobuse u reklamy na nějakýho kulturistu dobře bavily že kulturisti a baleťáci ukazují všechno, tak možná by to byla cesta, jak sehnat správný oděv
TaJ 81121
30.9.2023 13:04:59
Yuki, taky mě to pobavilo...jinak myslím, že poslední příspěvek od Kat měl něco do sebe, taky mě během diskuze napadla úchylka na kluky v punčocháčích😉
Yuki 00,03,07 49504
30.9.2023 12:46:35
tak jsem se chtěla zase pobavit a diskuse už nežije, škoda 😁
protože argument, že punčocháče jsou pro děti a ve 13 je ještě dítě, mě fakt pobavil
přemýšlela jsem u toho, jestli bude dítětem ještě v 17,99, ty punčocháče bych chtěla vidět, a taky ten požadavek v obchodě, že chce punčocháče pro velikost xxl, velikost nohy 46, protože mu ještě nebylo 18, tak to přece není nic divného, a potomek, dítě, do toho nemá co mluvit

K_at 121378
29.9.2023 10:50:38
Já jen uvažuju, jestli je to úchylka jen na punčocháče, nebo náctileté kluky v punčocháčích. Ty vado. ~o~
TaJ 81121
29.9.2023 10:43:19
Muumi, asi tak😉
TaJ 81121
29.9.2023 10:41:46
No, ve 13 už je to puberťák, často větší, než rodiče😉. Ale tady už nějak ani nejde o lyžák, zda se mi...😉
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 9761  [Dalších 9711 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.