| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Miluji ženatého muže

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 44753  [Dalších 44643 >>]
stará Marie 35785

Re: fair:-)

19.9.2008 22:13:29
Nano, reagovala jsem na tvoje "nebo by nějaká slečna snad skousla, kdyby jí její ŽM řekl" Víš, já si s manželkou docela rozumim, ale Ty se mi taky líbíš, od ní nechci chodit, rád bych si jen s Tebou vrzl....
"
tedy jsem odpovídala, že by to skousla slečna milenka. Můj žm tedy nic takového neříkal, ovšem taky v životě neřekl žádnou z v dalším tvém příspěvku uváděnou hlášku, a z celkové situace jsem při své prudké inteligenci pochopila docela dobře, jak to "se mnou myslí".

Jako manželka bych to chápala taky "Maruš..." bych teda asi poslouchat nemusela, ale jsem tolerantní a mm pochopení díky vlastnímu vztahu s žm.
Zdenka_ 85224

19.9.2008 21:19:17
Jako milenka to docela snáším :-) Ze strany manželky to neznám, ale jsou takové, co to snáší bez nějakých větších (viditelných) problémů, takže to asi taky jde.
ŽM mi běžně referuje, kdy s ním manželka nemluví a kdy už zase jo, a mě to nijak nevadí. Já mu na to většinou řeknu něco ve smyslu, že však on jí dával a dává dost důvodů k tomu, aby trucovala. Naposled jsem mu k tomu ještě dodala, že sice umí být naprosto úžasnej, ale stejně tak za chvíli být otrávanej jak malajskej šíp ;) Což mi ochotně odsouhlasil, asi už se taky zná :-D
huhu
  • 

19.9.2008 21:09:31
marie, jako slecna bys to podle me neskousla. Jako zivotem protrela manzelka, co si chce doplnit romantiku ano.
Nana*81 55322

19.9.2008 21:04:45
a skousla bys to jakožto milenka nebo jakožto manželka?
něco jako:
Maruš, jsi fajn, ale jaksi mi nestačíš, a Sonička z podniku je prostě kus, vždyť jsi ji viděla takže to přece chápeš~k~
Nana*81 55322

19.9.2008 21:02:33
a současně mě napadl top ten výroků ŽM:

Moje žena mi nerozumí
S tebou se cítím o deset (dosaďte) let mladší
Měli jsme se potkat dřív
Zkazil jsem si život
Nechci Tě ztratit ale nemohu opustit děti
Nemohu odejít kvůli našemu domu/hypotéce
Ty jsi tak jiná
S manželkou už x let nespíme
Sex s ní mě nikdy vlastně nebavil
Musíme být rozumní

Připadá mi to tak nějak tragicky úsměvné. Jako by to bylo vždycky stejné.;)~j~R^
stará Marie 35785

19.9.2008 21:01:05
Skousla.
Nana*81 55322

fair:-)

19.9.2008 20:56:56
já bych se ráda vrátila k tomu jak zde někdo povzdechl, že to není fair, že by o tom chtěl být zpraven, aby si mohl vybrat, že je ubohé co si chlapi o vlastní manželce navymýšlejí, a podotýkám k tomu, že se mi zdá, že celá ta věčná omletá legenda o zlé manželce, která ŽM nerozumí, ale prostě vůbec, je jaksi nutná.., nebo by nějaká slečna snad skousla, kdyby jí její ŽM řekl" Víš, já si s manželkou docela rozumim, ale Ty se mi taky líbíš, od ní nechci chodit, rád bych si jen s Tebou vrzl....
;)
huhu
  • 

Re: Věrně tvá

19.9.2008 17:39:23
no, vsak take rikam, ze to jsou ciste moje zkusenosti. Nekdo da prednost vytribene a zkusenostmi proverene technice :-)
16.5Salám&Lajka14 5453

19.9.2008 16:12:03
huhu,
nikoli nezbytně. Ale uznávám, že čím jsem starší, tím víc se k tomuto názoru přikláním. ;)
huhu
  • 

19.9.2008 16:04:47
milovat se po litru vodky - tak to muselo fakt stat za to :D
moje zkusenosti jsou, ze nejlepsi sex je s tim, koho ma clovek rad a naopak. Aspon me to tak prijde :D.
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 44753  [Dalších 44643 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.