Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
stará Marie | 35785 |
Re: fair:-)19.9.2008 22:13:29
Nano, reagovala jsem na tvoje "nebo by nějaká slečna snad skousla, kdyby jí její ŽM řekl" Víš, já si s manželkou docela rozumim, ale Ty se mi taky líbíš, od ní nechci chodit, rád bych si jen s Tebou vrzl....
" tedy jsem odpovídala, že by to skousla slečna milenka. Můj žm tedy nic takového neříkal, ovšem taky v životě neřekl žádnou z v dalším tvém příspěvku uváděnou hlášku, a z celkové situace jsem při své prudké inteligenci pochopila docela dobře, jak to "se mnou myslí". Jako manželka bych to chápala taky "Maruš..." bych teda asi poslouchat nemusela, ale jsem tolerantní a mm pochopení díky vlastnímu vztahu s žm. |
Zdenka_ | 85224 |
Re: fair:-)19.9.2008 21:19:17
Jako milenka to docela snáším Ze strany manželky to neznám, ale jsou takové, co to snáší bez nějakých větších (viditelných) problémů, takže to asi taky jde.
ŽM mi běžně referuje, kdy s ním manželka nemluví a kdy už zase jo, a mě to nijak nevadí. Já mu na to většinou řeknu něco ve smyslu, že však on jí dával a dává dost důvodů k tomu, aby trucovala. Naposled jsem mu k tomu ještě dodala, že sice umí být naprosto úžasnej, ale stejně tak za chvíli být otrávanej jak malajskej šíp Což mi ochotně odsouhlasil, asi už se taky zná |
huhu |
• |
Re: fair:-)19.9.2008 21:09:31
marie, jako slecna bys to podle me neskousla. Jako zivotem protrela manzelka, co si chce doplnit romantiku ano.
|
Nana*81 | 55322 |
Re: fair:-)19.9.2008 21:04:45
a skousla bys to jakožto milenka nebo jakožto manželka?
něco jako: Maruš, jsi fajn, ale jaksi mi nestačíš, a Sonička z podniku je prostě kus, vždyť jsi ji viděla takže to přece chápeš |
Nana*81 | 55322 |
Re: fair:-)19.9.2008 21:02:33
a současně mě napadl top ten výroků ŽM:
Moje žena mi nerozumí S tebou se cítím o deset (dosaďte) let mladší Měli jsme se potkat dřív Zkazil jsem si život Nechci Tě ztratit ale nemohu opustit děti Nemohu odejít kvůli našemu domu/hypotéce Ty jsi tak jiná S manželkou už x let nespíme Sex s ní mě nikdy vlastně nebavil Musíme být rozumní Připadá mi to tak nějak tragicky úsměvné. Jako by to bylo vždycky stejné. |
stará Marie | 35785 |
Re: fair:-)19.9.2008 21:01:05
Skousla.
|
Nana*81 | 55322 |
fair:-)19.9.2008 20:56:56
já bych se ráda vrátila k tomu jak zde někdo povzdechl, že to není fair, že by o tom chtěl být zpraven, aby si mohl vybrat, že je ubohé co si chlapi o vlastní manželce navymýšlejí, a podotýkám k tomu, že se mi zdá, že celá ta věčná omletá legenda o zlé manželce, která ŽM nerozumí, ale prostě vůbec, je jaksi nutná.., nebo by nějaká slečna snad skousla, kdyby jí její ŽM řekl" Víš, já si s manželkou docela rozumim, ale Ty se mi taky líbíš, od ní nechci chodit, rád bych si jen s Tebou vrzl....
|
huhu |
• |
Re: Věrně tvá19.9.2008 17:39:23
no, vsak take rikam, ze to jsou ciste moje zkusenosti. Nekdo da prednost vytribene a zkusenostmi proverene technice
|
16.5Salám&Lajka14 | 5453 |
Re: Věrně tvá19.9.2008 16:12:03
huhu,
nikoli nezbytně. Ale uznávám, že čím jsem starší, tím víc se k tomuto názoru přikláním. |
huhu |
• |
Re: Věrně tvá19.9.2008 16:04:47
milovat se po litru vodky - tak to muselo fakt stat za to :D
moje zkusenosti jsou, ze nejlepsi sex je s tim, koho ma clovek rad a naopak. Aspon me to tak prijde :D. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.