Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
loompa | 42306 |
Re: záleží na židlích18.9.2008 17:23:33
Jaano, řekla bych, že stará marie ví, o čem mluví . Já osobně s tím mám taky své zkušenosti a čím jsem starší, tím víc mě straší vidina "pozitivní" rutiny - já si nechci stěžovat, že toho mám moc, jen prostě neuvažuju v dimenzích "jak si pěkně užít večer", ale spíš mi naskočí "co takhle vyrazit s dětma na kola". Jo a souhlasím, někdo je v "pohodě" a přitom jsou ve vztahu tři. Ale buď je to dokonale utajený a jsem si jistá, že pokud je milenka trpělivá,tak to jde a nebo se to ví, ale nic se s tím nedělá a důvodů je víc.
|
Zasjaj. | 54917 |
Re: huhu18.9.2008 15:29:24
Jaano, no ja jsem nechtela psat, ze se tak chovajijini, tak jsem ironicky psala osobe prvniiiii...ale mam dost, spanek bych potrebovala
|
Jaana2 | 62013 |
Re: huhu18.9.2008 15:00:06
Zasjaj jsem si říkala, že jsi celkm rozumná ženská a najadnou toto. Jsem ráda, žes to osvětlila
|
Zasjaj. | 54917 |
Re: huhu18.9.2008 14:30:34
Jaano sorry, asi mluvim jako hotentot, 48 hodin jsem nespala. Chtela jsem tim rict, jak me vytaci, kolik lidi se prsi tim vsim, co jim spadlo shury. Ano, oni to vetsinou neprehledli, sebrali a oprasili. To jim nelze odeprit.
Si pamatuji, jak moji neteri chudere pred lety naskocil exem a po nejake dobe to Bohu dik zmizelo. I tu se chopila ma svagrova te zarne prilezitosti a podala mi prednasku o tom, jak laskyplna pece o miminko, dobra zivotosprva a cistota vedou zcela jiste ke stastnemu uzdraveni kazdeho kozniho onemocneni. Ani se nepamatuji, ze by byla pred tim zminila, kdyz se ten exem poprve objevil, ze maj doma vsude centimetr prachu, deti snedi, na co prijdou a co je alergen, to lze najit ve slovniku cizich slov. To samozrejme ne, to plati o vsech tech ostatnich, co maji astmaticke deti. |
Elvira de Burgos | 40520 |
Re: Dotaz :-)18.9.2008 14:21:39
Nanyno, nemá. Jak tohle chlap řekne, znamená to: "Moc mi komplikuješ život a mně to nestojí za to." A s tím nenaděláš nic. Já vím, že se to špatně čte, ale čím dřív si to přiznáš, tím líp. Zvlášť jestli to bylo v počátcích. Mně se to stalo po několika letech vztahu a vzpamatovávala jsem se z toho taky v řádu let. A i když já jsem to měla s celou romantickou oblohou, podstata byla přesně tahle: "Už mi za ty komplikace nestojíš."
|
Klaki | 82236 |
Re: huhu18.9.2008 14:16:00
Jaano:on nějakej osud asi bude
co se má stát,stane se |
Jaana2 | 62013 |
Re: huhu18.9.2008 14:09:55
Zasjaj a Ty neznáš
-žádnou maminku, která nekouřila, dodržovala co mohla a narodilo se jí nemocné miminko? - žádnou ženskou, která do vztahu investovala co mohla a přesto ji ten její zahnul -žádnou ženskou, která se vdávala za fajn chlapa , ze kterého se vyklubal alkoholik? nebo děvkař? nebo gambler? - žádnou ženskou, která o sebe pečovala, sportovala, dodržovala co mohla, dávala na sebe pozor, protožew měla velkou odpovědnost za to, aby se jí nic nestalo kvůli dětem a nakonec ji sejmulo auto na přechodu. a tak by se dalo pokračovat. Podívej, nejsem věřící v pravém slovasmyslu, spíš věřím na náhodu, někdy si říkám, že to má prostě člověk napsaný, ale někdy opravdu ať děláš co děláš, tak to není tak, jak bys chtěla aby to bylo |
Zasjaj. | 54917 |
Re: huhu18.9.2008 13:39:26
Jo Jaano kdyz se mi neco vydari, manzelstvi, ukazkove deti, nebo pohled z okna, tak to je proste tim, ze jsem do vztahu investovala, deti cepovala, behem tehotenstvi nekourila a ke svemu stesti ruku prilozila, zatimco ostatni lehkovazne rozhazovali sve city, nedodrzovali spravnou zivotospravu a lenosili, tak se nemuzou divit, ze okrouhali. Jake si to udelali, takove to maji. Pokud se ovsem neco z vyse zmineneho nevydari mne, tak to je tim, ze jsem mela smuulu.
|
Jaana2 | 62013 |
Re: huhu18.9.2008 13:09:00
jsem to odbouchla zbrkle brzy..
|
Jaana2 | 62013 |
huhu18.9.2008 12:55:02
"Dosla jsem vcera k prekvapujicimu zaveru, ze je to stesti - bud mas kliku, ze si sednete natolik, a nejen, ze si sednete, ale jste schopny problemy resit a vyresit, vztah ozivovat atp a nebo ta klika neni a pak to konci neverou. A ta klika - to je proste klika. Jiste nejake zasluhy jsou, ale ten nejvetsi vstup je podle me tak nejak "dan shury" - jinak si to neumim vysvetlit."
tleskám tomuto příspěvku, protože tohle se tu řešilo kolikrát, že prostě někdo má na partnera smůlu a někdo štěstí a někdo kdyby se snažil sebevíc, tak nepozná, že si nabrnknul trotla, který se ukáže až(většinou) po svatbě, kdy si myslí, že už má protějšek "jistý" nevěrna není nutná a kdo je ve svém vztahu spokojený ji nevyhledává. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.