Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
huhu, holky 5,5 a 3,5, 8tt |
• |
Re: Věrně tvá18.9.2008 10:49:45
smarja - kdyz chces, tak to proste poznat je - nahodne dotyky, vyraz tvare, gesta, proste cele chovani tela. A kdyz nechces a tusis, ze by mohl byt problem z druhe strany, tak se zas chovas totalne asexualne a to odradi. To je snad jasny, ne?
spis jde ale asi o to, ze to musi byt zenska joo uvedomela, aby se vedome chovala asexualne, kdyz vidi zajem z druhe strany. Ono je fajn, si nejaky ten zajem hyckat - ac platonicky. No ale pak se neni co divit, ze objekt je povzbuzovan. |
Zasjaj. | 54917 |
Re: Věrně tvá18.9.2008 9:30:55
" jakmile ženská někoho "chce", je to z ní cítit na sto honů a chlapi se jí vyhýbají."
tak to mam opacknou zkusenot, kdyz jsem byla jednou "desne zamilovana", tak se na mne lepili chlapi, ktery by o mne za normalna kolo nevopreli, letity kamradi, co jsme roky kecavali po hospodach, najednou vyznavali lasku a dokonce i cizi zensky na ulici mi lichotily. Feromony |
16.5Salám&Lajka14 | 5453 |
Re: Věrně tvá18.9.2008 8:51:29
huhu,
ale sama píšeš, že to VZDÁ, nikoli že se NEPOKUSÍ. Faktem totiž je, že právě spokojenost je pro chlapy afrodisiakum, jakmile ženská někoho "chce", je to z ní cítit na sto honů a chlapi se jí vyhýbají. Když nechce, je mnohem víc sexy. No a dál je to už jen na morálně volních vlastnostech a kvalitě stávajícího vztahu. Pokud jsem ve svém partnerském/manželském životě spokojená, nemám důvod si ho komplikovat nějakou nevěrou. Pokud nejsem, je to věc rozhodnutí. Někdo má silnou vůli, někdo ne. |
Klaki | 82236 |
Re: Věrně tvá18.9.2008 8:21:13
Huhu psalas celým tělem, dáváš najevo,že nechceš
to mě zaujalo a nechápu jak...??? jooo,když mu vykládáš,jak jseš spokojená v manželství, to je něco trochu jinýho |
• |
Re: Věrně tvá18.9.2008 8:16:39
no, ja si fakt myslim, ze kdyz mas nastaneno, ze nechces, tak to je citit. Chlapi mozna jsou lovci, ale zaroven nejsou blby a do predem prohranych nebo nesmyslnych bitev se nepousteji - pravda, pokud nejsou na profi urovni . I stihlounka, puvabna pani, pokud dostatecne casto zduraznuje pred vilnym kolegou, jak je zamilovana do sveho muze a jak byli spolu na skvele dovolene a na jeho vilnosti je jednoznacne tupa - pak to ten kolega driv ci pozdeji vzda.
|
Klaki | 82236 |
Re: Věrně tvá18.9.2008 7:58:22
Huhu:jistě nevěra být nemusí a já si moc cením těch,co jsou si celý život věrní!!!Je to výborný!
Ale toto: kdyz nechces, a celym telem davas najevo, ze nechces, pak se nikdo ani snazit nebude. A verte mi, ze je velky rozdil mezi chovanim "ano, mozna" a "nee, fakt ne". S touto větou nesouhlasím! Jak to celým tělem dáváš najevo,že nechceš? A nebo:Jak to dáváš najevo,že chceš? Já jsem celým tělem nedávala najevo nic¨,a přesto se to stalo. A muže spíše přitahují ženy nedostupné,takže podle toho by běhali za ženami,která dávají najevo,že to nechtějí,aby je z pudu lovce ulovili. |
• |
Re: Věrně tvá18.9.2008 6:57:58
tyjo, to jsem udelala velkou chybu, ze jsem sla spat a prisla jsem o skvelou diskusi o pipkach :D. Fakt dobry :D.
bane holky, ja si stejnak myslim, ze nevera byt proste nemusi. A kdyz je, pak je jedno jestli jde o pipku nebo ne, o zenu na MD nebo zenu znudenou z mnohaleteho manzelstvi, totez o chlapovi. Dosla jsem vcera k prekvapujicimu zaveru, ze je to stesti - bud mas kliku, ze si sednete natolik, a nejen, ze si sednete, ale jste schopny problemy resit a vyresit, vztah ozivovat atp a nebo ta klika neni a pak to konci neverou. A ta klika - to je proste klika. Jiste nejake zasluhy jsou, ale ten nejvetsi vstup je podle me tak nejak "dan shury" - jinak si to neumim vysvetlit. ad vaha - hele, ja mela vzdycky 62cm/57kg, niz to neslo a pri tomhle stavu mi vecne krucelo v brise a mela jsem vecne zacpu a motala se mi hlava. Ted, po detech mam 63 a jsem zdravotne v klidu - takze jsem toho nazoru, ze nejake to kilo navic zadna katastrofa neni. Hm..stejnak ted naberu 20kg, tak je to fuk :D. Urcite souhlas, ze nevera je o prilezitostech, ale na druhou stranu - kdyz nechces, a celym telem davas najevo, ze nechces, pak se nikdo ani snazit nebude. A verte mi, ze je velky rozdil mezi chovanim "ano, mozna" a "nee, fakt ne". A spis je to podle me o tom. |
Re: Věrně tvá17.9.2008 22:48:41
Zoufalý manželky jsem nikdy neviděla, ale možná jsem o tom někde něco četla. Každopádně my měli loni v kanclu řemeslníky a jeden mi tam furt ukazoval svaly a tetování a významně pomrkával, nemít svýho ŽM, možná bych do toho i šla. Vypadal fakt dobře.
Policajt může bejt princ, ale leda s velkým P, jako že by to bylo příjmení. Poručík Milan Princ, třebas. |
Jaana2 | 62013 |
Re: Věrně tvá17.9.2008 22:43:30
Monty tos viděla v Zoufalých manželkách, moc nevěřím tomu, že to tak je. I když kdo ví, že?
Může být policajt princ? |
Re: Věrně tvá17.9.2008 22:38:58
A co teprv tenhleten!!!
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.