Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
malá MARTINKA | 155745 |
23.11.2020 19:36:16
Taky si myslím, ale on to nechce přiznat a zlobí se kvůli tomu, jen kvůli sexu se mnou není a když se ho zeptám kvůli čemu tedy, když spolu normální vztah mít nemůžeme, protože je ženatý, tak tvrdí že to je však vztah a že já stejně nechci s níkým žít...No když si vybavím začátek chození s mým ex manželem, byla jsem hodně mladá bylo mi 18 let, ale 2 roky jsme spolu chodili, respektivě víc spali, taky mě nikam moc nebral.Po rozvodu přítel skoro další 2 roky, milovala jsem ho,ale byl to domácí typ každý den po obědě si chodíval lehnout, tak ldyž jsem byla u něho byl sex, poté usnul a potom už byl večer, tak jsme mohli jít čas od času max. do toho kina , jinak nikam a to mi časem začalo vadit.Potom už jsem s nikým dlouho nebyla, nikdo za moc nestál a jak jsem už psala šlo jim o sex hlavně.Dost žen si stěžuje, že je seznamka plná takových a ta další polovina chce zas služku, hned aby se k nim ženská nastěhovala a to já nehledám.
|
malá MARTINKA | 155745 |
23.11.2020 19:08:00
Nevím zda ji zkusil, nebo ne, podle mě ho ta představa jen vzrušuje, zarazilo, když chtěl po mně při sexu at mu vykládám, jak to dělám s jinýma.Byla jsem z toho špatná, tak toho potom nechal a s tou trojkou má smůlu, i kdyby mě měl kvůli tomu nechat, stejně mu půjde jen o sex.Nikoho nemá na u trojku, proto chtěl, abych někoho na ni sehnala, nejlépe někoho mladěho.No já nevím, nepřitahují ho nakonec ještě i chlapi, je to divné.
|
malá MARTINKA | 155745 |
23.11.2020 19:03:32
Ale on byl nemocný měl kovid, proto jsme se neviděli a ted chtěl přijet sotva šel první den do práce v týdnu, já si ale nemůžu dovolit být nemocná, nastopupila jsem do nové práce.Tak bud ještě týden počká do dalšího víkendu, nebo nevím a kdyby už o mně nestál, tak se neozve a nebude vyhrožovat, at mu vrátím peníze...Je ale fakt , že včera ani dnes mi nepsal, jsem ráda, protože v práci bych mu stejně nemohla odpovědět.
|
Hanka 75 | 76332 |
23.11.2020 16:42:28
Martinko, jsi asi hodná submisivní, mírná a podléhající okolí. Nenech se do ničeho tlačit, že mu jako něco dlužíš - to v žádném případě. A od tohohle chlapa pryč a od dalších podobných též. Asi nejsi zvyklá, že je někdo hodný a galantní, někam tě vezme... ale to ještě také není všechno, to je naopak poměrně normální a nevyplývají z toho pro něj žádná práva. Buď opatrná, takovýchlech chlapíků je asi na seznamkách hodně, a tenhle se vlastně poměrně brzy odkopal, mohou být i rafinovanější, milejší a víc tě tahající za fusekli. Buď na sebe hodná, važ si sama sebe a nenech se nikým tlačit do něčeho co nechceš.
|
janna001 | 59890 |
23.11.2020 13:47:02
Tohle je fake jak Brno, seznamky brázdí tisíce ženatých mužů, kteří hledají ženskou na sex a seženou, aniž by museli někomu platit.
Mmch, měsíc a půl jste se neviděli a má tě na sex? To těžko, ten už brousí nějakou jinou. |
černá kočka a dva kluci | 128489 |
23.11.2020 10:42:08
Martinko, věřím ti, že se to stalo a vidím to takhle: Pán už v minulosti trojku zkusil, zachutnalo mu to a teď akutně shání nějakou, která by do toho s ním a jeho kámošem šla. City a lásku v tom nehledej. Važ si sama sebe a nenech se vmanipulovat do role matrace. Přeji ti hodně štěstí, ať najdeš toho pravého.
|
77kraska | 132593 |
23.11.2020 10:14:50
vločko, ja bych ji taky nechala na pokoji...je to celkem pochopitelne chovani z jeji strany po nestastnem manzelstvi, kdy asi nemela moc predchozich zkusenosti s muzi
|
vločka jiskřivá | 150192 |
23.11.2020 9:49:57
Holky nechte jí, já to docela chápu. Jestli měla nešťastné manželství a po rozvodu jen špatnou zkušenost a teď se objeví galantní chlap který jí něco koupí a někam jí vezme, je na ní hodný, tak se prostě nechá unést Je to něco co ještě nezná a neví, že každý slušný chlap je hodný a galantní.
Pro Martinku, utíkej od něj. Nic mu nedlužíš. Seznamka je plná ženáčů co si chtějí užít a žádný ti to neřekne na rovinu. Proč by to dělal? Musí to přeci nějak hezky zabalit, jinak by mu na to žádná neskočila To víš, že s manželkou nespí, ideálně s ní ani nemluví, jsou jen spolubydlící a on spí na gauči Asi tě to nepotěší, ale toto je typické chování chlapa 50+ Ale dobrá zpráva je, že můžeš vybírat dál. Když chlap odpoví 10 ženám, reaguje stěží jedna. Když žena napíše muži, on odpoví vždy. Protože jim moc reakcí nechodí Takhle mi to vysvětlil kamarád. A je to fakt. Já měla za dva dny 150 reakcí (bez fotky), on ani ne polovinu za měsíc |
Markéta | 121171 |
23.11.2020 7:19:31
No nevim, znate se treba dva nebo tri mesice, s zenou nespi, s tebou dvakrat, to mi na velkou potrebu sexu neprijde.
|
monam | 158013 |
22.11.2020 23:23:40
Co na to říct?
zablokuj si jeho číslo, mail, facebook a už nikdy se s ním nescházej. Aby mě chlap vzal na večeři nebo do kina nebo kamkoli by pro mě bylo podmínkou toho nějaký vztah vůbec zahájit. Přece si nebudeme dlouze hledět z očí do očí hned na první schůzce u mě v ložnici. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.