Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
16.5Salám&Lajka14 | 5453 |
Re: záleží na židlích17.9.2008 21:16:42
A já snad psala, že žádné klady nemá?
|
Nana*81 | 55322 |
Re: záleží na židlích17.9.2008 21:11:28
nj, nemusí být princ na bílém koni, ale nějaké ty klady by stejnak mohl mít ne?
|
Jaana2 | 62013 |
Re: záleží na židlích17.9.2008 21:01:42
huhu jednak to byla jen poznámka na okraj a jednak když se nad tím zamyslíš - těžko bude muž , když už teda bude nevěrný, chtít nepřitažlivou ženu a žena nepřitažlivého muže. Nejde o to "být modelka či model" či nějakou extrakrásu. Proto jsem slovo hezký psala v uvozovkách. Mám tím na mysli celkově člověka.
Pokud jsi Ty a Tvůj partner normální pohodoví lidi, byť třeba s nějakým tím kilem navíc, kteří si vzájemně dělají dobře ve všech směrech, pak není důvod k nevěře. U vás máte malé děti, jiné starosti než např. lidé , kterým je kolem padesátky. Ale to už se tu řešilo kolikrát. Monty chápu Tě. |
huhu |
• |
Re: záleží na židlích17.9.2008 20:39:49
no vida, ono to je vlastne vyhoda nebejt kraska az na pudu . Sice nejsme nejhezci, nejstihlejsi, ale zato jsme pohodovi a verni
no zrovna nedavno jsem si rikala, ze uz nikoho svym luznym zjevem neoslnim, ale zato takhle pohodove jsem si za mlada nepripadala a skoro mi prijde, ze si zivota uzivam vic nez tehdy, spoustu veci neresim, no proste - pohoda . |
16.5Salám&Lajka14 | 5453 |
Re: Cus holky17.9.2008 20:19:24
Ivko,
vím o jeho nevěrách, vím že někdy lže jako když tiskne, že umí být hnusnej a nepříjemnej, vím jaký to je, když se ožere a plácá nesmysly, vím že si klidně oblíkne děravý ponožky a patnáct let starou bundu z půdy atd. atd. Mám ho ráda takového, jaký je. Ideály o princi na bílém koni, co neprdí a nekrká, jsem neměla ani ve dvanácti. |
Jaana2 | 62013 |
Re: záleží na židlích17.9.2008 17:37:57
Marie doopravdy znám lidi, kteří si (s největší pravděpodobností) jsou věrni.
/nechce se mi zevšeobecňovat, ale lidi, kteří nejsou moc "hezcí" těch možností nevěry nemají tolik a tak jsou si věrní s protějškem, který taky většinou není moc "hezký" , prostě si zbyli, ale to jen tak na okraj a není to myšleno nijak špatně, prostě mi to tak přijde) Na o čem že to je, jak jsem reagovala? Prostě o tom, že pokud vztah normálně funguje tak, že jsou oba partněři spokojení a jeden z nich má případně milenku či milence, protože doma mu prostě nevyjdou v něterých věcech vstříct, o kteréúm protějšek neví tak není co řešit. V té souvislosti reaguji na Ivku. To už se tu řešilo, jestli když se manželka ú manžel následně dozví, že byl podváděn a to třeba i před lety, tak na takovou věc reaguje každý jinak. Asi takhle. POkud žena s manželem nespí nebo spí vyjímečně, přičemž jinak mají hezký vztah, tak by bylo divné, kdyby ji samotnou nenapadlo, že její muž to bude řešit jinde. A jsou ženy, které to i uvítají ( osobně takové znám dvě, pravda, není jim třicet, ale padesát a věřím, že jich je daleko víc). Kdyby manžel doma ženu přehlížel jak planinu bez konce, tak by ho mělo napadnout, že ona tu citovou potřebu bude hledat jinde. Jenže v naší společnbosti je to pořád nastaveno - muž je "borec" má milenku, žena je k...a, má milence. No a pak samozřejměě aspekty jako jsou malé děti, velké děti, majetky apod... |
stará Marie | 35785 |
Re: záleží na židlích17.9.2008 14:17:50
No počkej, Jaano, jako o čem že to je?
Psala jsi: "kdo se ptal, že nezná nikoho, kdo je fakt věrný, tak já znám, docela dost lidí, neviděla bych to tak černě" no a já si myslím, že ty znáš páry, kde jsou oba v pohodě (jak jsi psala posléze), ale to ještě neznamená, že jsou věrní. Takže nečerné vidění bych přisoudila situaci jako takové - "jsou v pohodě" ale s věrností už bych to tak růžově neviděla... |
Ivka_Nov. | 86588 |
Re: Cus holky17.9.2008 12:17:35
Jaani,
ale kdyz to vidim, co nektere holky pisou i ve vedlejsi diskuzi... Navic ty pises, ze ty vztahy okoli nenarusuji, ale co by ty milenky udelaly, kdyby narusily, kdyby se to provalilo? Bylo by jim to jedno? Nebo by se aspon na cas stahly? Provalit se muze cokoliv... Navic si myslim, ze je spatne, kdyz se ty dlouhodobe vedlejsi vztahy deji bez toho, aby o tom vedela ta druha oficialni polovicka.. protoze me to prijde, jako by tim ze mne delali vola, nesvepravneho cloveka - nemela jsem moznost rozhodnout se, moznost volby.. a ted jsem treba zjistila, ze ziju uz 12 let s clovekem, ktery me zacal podvadet uz po narozeni naseho mimi (a kdovi, jestli ne driv ). Ted me velice mrzi, ze jsem mu pred tim cca 1,5 rokem nerekla, ze ho prestavam mit rada, ze mam chut odejit, mohlo byt ted vse jinak . Moc by me zajimalo, co by na to ty jeho milenky rikaly, jestli by jim to vadilo nebo ne, kdyby vedely co vim ja o jeho neverach, ze jim keca a lze a podle meho je i vyuziva (a ted trochu srandy - kdyby vedely i o tech spinavych fuseklich, ktere nechava pravidelne vecer na gauci atd. ) |
Jaana2 | 62013 |
Re: Cus holky17.9.2008 11:50:48
Ivko ono záleží na člověku, pokud je to tak, jak píše Marie a já, že jsou vztahy, které nenarušují okolí, tak není třeba se nějak čílit. Takoví lidé ví, oč jde, netahají do toho emoce, je jim třeba spolu dobře, vědí, že nechtějí měnit svou situaci, ale protože jim doma něco chybí, tak si to najdou jinde. Někdo začne pít, někdo začne chodit do bordelu ( už se to tu taky řešilo) a někdo si najde milenku či milence . Nemusí to být ani lidé, kteří si honí ego , může jít i o dlouhodobé vztahy, které vyhovují ve víc směrech.
Co se týká toho, že když chlap odejde a pak si nová partnerka stěžuje na to samé, co si stěžovala manželka, tak je to normální, lidi se nemění. Chlapa, který by špatně hovořil o své manželce bych nebrala, neměl si ji pořizovat. Anebo se s ní má rozejít a teprv potom si hledat nový vztah. |
Jaana2 | 62013 |
Re: záleží na židlích17.9.2008 11:45:01
Marie no a o tom to je
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.