Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
dzejnina | 86839 |
![]() |
Re: Cus holky17.9.2008 11:41:23
Ivko uplne s tebou souhlasim, doslova :) Ono je jednoduche manzelku pospinit, to umi kazdy trouba. A zvlast, kdyz vi, ze se manzelka s milenkou nikdy nesetkaji, pak muze vypoustet z pusy co chce. Zensky jsou pry desny drbny, ale na chlapi a jejich fantazii stejne nemame!
|
Ivka_Nov. | 86588 |
Cus holky17.9.2008 11:21:44
ja se Vam divim, ze tem Vasim M. verite, byt asi nejsou vsichni stejni... Protoze ten muj drahousek se mi priznal, ze uz pred tou M. mel "ulety"... takze tahle posledni M. byla asi fakt dobra, kdyz s ni vydrzel cca 2 roky... a az ted si zacal s tou "kamaradkou", co jsem Vam tady o ni spala a resila s vami ty darky.. a kdyz to sleduju, jak ji nejspis "oblbuje" hlavu (no me taky, samozrejme, ale ja aspon nastesti uz vim svoje), tak je mi z nej na bliti, protoze to dle jejiho mailu (ehm, pardon
![]() ![]() ![]() Holky, ja jsem sondovala u kamosek (kazda ma deti, navzajem se neznaji, ale manzilky by taky nejradsi kolikrat vyexpedovaly na mesic, protoze ti jsou porad v praci nebo maji sve konicky), co by na to rikaly, kdyby jim nejaky zenac nebo muz se zavazky vykladal, jak mu to doma neklape, jak si se zenou nerozumi, jak nemuze opustit male deti atd. atd. - tak kazda rekla, ze by ho hned poslala domu, protoze moc dobre vedi, ze to je jenom jeden uhel pohledu a ze kdyby vyslechly jeho drahou polovicku, jeste by ji chapaly... A jeste malickost, vzpomnela jsem si, ze jsem pred nejakou dobou slysela od dvou zenskych (jedne je okolo 45, jedne kolem 60), ze kdyz mluvi s partnerkami svych byvalych manzilku, tak jim si ty "nove" partnerky stezuji presne na to same, co vadilo jim... a ze jim i davaji za pravdu, ze je uz chapou ![]() ![]() ![]() |
stará Marie | 35785 |
![]() |
Re: záleží na židlích17.9.2008 11:13:15
Jaano,
"vzhledem k tomu, že to nijak nenarušilo jeho manželství" No tohle právě je možná příčina toho, že některá manželství se ti jeví jako věrná, ačkoli taková nejsou. Pokud manželství je v pohodě, nevěra je tajená a bez vlivu, tak ani nejbližší přátelé nemusí tušit... |
Jaana2 | 62013 |
![]() |
Re: záleží na židlích17.9.2008 10:53:07
loompi fakt znám docela dost párů, kde jsou oba v pohodě. Po pravdě - buď to jsou ještě mladí, co spolu nejsou tak dlouho nebo to jsou lidé, kteří už mají něco za sebou, mají třeba nový vztah a váží soi toho, co mají. No a pak znám pár párů, kde jsou oba věřící, tam je to asi o něčem jiném , že.
Osobně mi nikdy stereotyp ve vztahu ( mateřská "dovolená" , starost o děti, kuchyně...) nevadil, vadilo mi to, že si toho partner neváží, že to dělám, tudíž si vlastně neváží mne. Proto jsem odešla , samo tam byly i jiné důvody, přesto jsem po celou dobu neměla potřebu to řešit nevěrou. Že jsem si pak vybrala ŽM pro radost (nechtěla jsem "nikoho do baráku" ) je fakt, ale vzhledem k tomu, že to nijak nenarušilo jeho manželství mi to nepřijde nijak nefér. Beru nevěru tak, že pokud nenaruší ( jakýmkoliv !) způsobem manželství nebo partnerství, tak je to o svědomí dotyčných. Z počátku jsem uvažovala, zda to bude něčemu vadit, usoudila jsem že ne. |
Zdenka_ | 85224 |
![]() |
Re: Zdenko16.9.2008 22:18:38
Butterfly, jeho vnukovi budou 3 a našemu malému byl rok a půl. On děti miluje a jeho vztahy s dětmi i vnoučaty jsou až záviděníhodné, ale jaký vztah má s tímhle vnukem, něco podobného jsem fakt u chlapa neviděla. Takovýhle vztah mívají ti správní "mamiňáci" s mámou. Možná nebýt toho vnuka, tak by nebyl ani náš malý, nevím jak moc ho v tomhle ovlivnil. Ale na druhou stranu, než dcera otěhotněla, tak hodně hezky mluvil o mladším vnukovi od syna, kterému tenkrát byly necelé 3. Přitom o něm říká, že je mu z celého potomstva nejvzdálenější, je to "mamiňák".
Než se náš malý narodil, tak říkal, že kdyby byl mladší nebo neměl toho nejmladšího vnuka (od dcery), tak by se rozvedl. Šel by i od tohohle vnuka, protože ten má svého tátu a o dědu by taky nepřišel, jen by se s ním vídal méně, ale náš malý takhle vyrůstá vlastně úplně bez táty ![]() Ale že už na to opravdu věk nemá, se potvrdilo po pár měsících, kdy začal marodit, nakonec byl na neschopence rok, měl vážnou operaci, kdyby chtěl, mohl zůstat na invalidce ... a byly to zdravotní problémy související s věkem ![]() ![]() |
loompa | 42306 |
![]() |
Re: záleží na židlích16.9.2008 20:54:36
jaano, řekla bych, že jsi optimistka, co se věrnosti týká. Fakt ze svého okolí neznám nikoho, kdo by tím nikdy neprošel (alespoň krátkodobě). Dost mých kamarádů se po 10 až 15 letech vztahu rozchází (a nebo tradiční model doplňují milenkou, vyjimečně milencem) a občas to vůbec není pěkný. Nechci být hnusná, ale vidím to naprosto jasně, kolotoč práce-domácnost-děti-škola-kroužky-rodiče-pes, to romantickému vztahu moc nepřeje. A tady je strašně prostoru pro někoho okouzlujícího, se spoustou času posilat po nocích vtipné sms, když "ta" doma, která neustále řve na děti, nestíhá udělat večeři, občas nevyžehlí košile a neroztřídí ponožky, je tak nudná a neaktivní. Trochu to zlehčuju, ale zrovna si připadám jako křeček v kolotoči a nemůžu se zastavit, asi půjdu poslat nějakou sexy sms (tedy jestli si vzpomenu jak na to...)
|
loompa | 42306 |
![]() |
Re: Dotázek16.9.2008 20:31:57
Nevím jestli je dost rok nebo šest let. Kamarádka 25 to vydržela 4 roky s ŽM, celou dobu se vymlouval na nemocnou ženu a citlivou dceru 15, v době, kdy se seznámili. Nevěřila jsem, že se někdy rozvede, jezdil s ní v zimě na hory (jakože s klukama z práce) v létě s ním byla na dovolené, vlastně měl vždycky dost času, ale rozvádět se nechtěl. No a před rokem podala žádost jeho nemocná ženuška, která si někoho našla. teď jsou rozvedení a on, dáreček, trpí, protože takhle to nechtěl a kamarádce řekl, že teď si musí užít volnosti a nemůže se zase na někoho vázat, takže si našel garsonku a jí tam nechce. Chápete to? Hlava mi to nebere a ona je z toho sesypaná. Jinak koukám, že se toho tady moc nezměnilo
![]() |
dzejnina | 86839 |
![]() |
Re: Dotázek16.9.2008 16:38:27
Tohle jsem si rikala taky... odkladala jsem to a najednou je z toho skoro sest let. Mezitim jsme sice meli par vystupu, nekolikrat jsme to resili, ale ono to nakonec neslo po dobrem ani po zlem. Uz tu nekdo psal, ze jak to neni do roka, tak to nebude nikdy. Holky, ja jsem mu fakt dala v patek sbohem, to co o me rekl ve me dlouho zustane, ale strasne se bojim toho, ze az se vrati do Cech, ze roztaju jak led a ze to bude zase jako po nekolikaty, ze me proste uprosi a ja podlehnu, protoze ho miluju. Uz vcera to zkousel a porad mi pise, jak me miluje a ze mi nikdy nelhal, a ze mu puka srdicko a ja nevim co...Chci byt silna, a to dokonce tak, ze jsem si vytiskla ty hnusy, co o me rikal a vzdycky, kdyz bych mela tendenci na usmireni, si to prectu... Jsem asi blazen, ale to by se ted hned musel rozvest, abych mu odpustila...
|
Michel7 | 49093 |
![]() |
Re: Dotázek16.9.2008 14:46:57
Ahojda,
gratuluju k mimi. Já se tak ptám ze zvědavosti. V tom svým životě se tak prapodivně motám a tak mě zajímají zkušenosti ostatních. Po půl roce vztahu s ŽM jsem byla rozhodnutá to začít sama za sebe řešit. Jenže jsem ještě na mateřské a částečný úvazek mám uvázaný na bydliště. Po nějakém čase marný snahy najít si nějaké přiměřené bydlení, jsem rozhodnutí se odstěhovat odložila k ledu, mám totiž před sebou ještě rok vysoký. Navíc ŽM (klasika) v té době prohlásil, že má ještě malé děti a od nich neodejde. Doma jsme nastavili už dřív takový nouzový režim, nespíme spolu, rozdělili jsme ložnice, měsíčně dostávám něco jako alimenty, domácí práce vykonávám sama. Když potřebuju hlídat děti, hlásím dopředu, jinak si on žije po svém a já se taky nesvěřuju kam jdu. Hlásím jenom odchod a příchod kvůli hlídání. Paradoxně jsem se dostala do situace, že mně to snad i dočasně vyhovuje. Se ŽM trvá vztah rok. V podstatě nejsem nucena nic aktuálně řešit. Ale na druhou stranu, chci se jednou dožít nějakého fungujícího vztahu a se ŽM máme spoustu věcích společných. Proto mě také zajímal nějaký časový horizont. Abych na něho nečekala věčně. Když nadhodím toto téma před ŽM, prohlásí, že mně nikdy nic do budoucna nesliboval. Jenže to já jemu také ne. A že nedokáže říct jestli a kdy se rozhodne. A teď babo raď. Mám si zatím užívat chození na rande a říct si něco v tom smyslu, uvidíme za rok? Že ten vztah ještě rok nechám, než dostuduju a pak uvidím, co dál? |
Butterfly_007 | 79426 |
![]() |
Zdenko16.9.2008 13:44:16
a kolik je vnukovi Tvého ŽM a kolik vašemu společnému dítěti? je to u vás celkem zajímavá situace.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.