| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Miluji ženatého muže

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 44753  [Dalších 44703 >>]
desser 84799

Re: nova

26.9.2008 10:06:44
Zmatená, ano když je v tom mimčo, je to pro řešení složitější, ale přece i my máme svoji hrdost. To, že jsi byla příteli 11 let věrné, je sice úctyhodné, ale jakou to má souvislost s tím, jak se on chová? Ten vztah musí být přece založený na kompromisech, pochopení a vzájemné úctě a ne na chorobné žárlivosti, kdy máš strach si zajít na kafe, aby doma zase nebyla scéna a dělení majetku. Já si tohle prostě nedokážu představit, nedokázala bych s takovým chlapem žít. Proč ti vlastně po těch scénách kupuje dárky a slibuje ti ,,modré z nebe,,? To si kupuje hlavně tebe že? Prostě mu zase odpustíš a jede se dál...
zmatená 86730

Re: nova

26.9.2008 9:55:58
Jo to taky znam.Můj přítel je nejspíš chorobně žárlivej.Pokaždý když někam jdu, udělá scénu, nebo aspoň dusno.Teď když to bylo naposled začal i dělit majetek atd.Teď chodí,dolejzá,nosí mi modrý z nebe...ale neuvědomuje si, že tim náš vztah zabijí.Asi sem to věděla celou dobu, ale nechtěla si to připustit.Nebo sem si řikala, že každej vztah má něco.Ale teď mi románek s mým panem X asi otevřel oči.Nejhorší na tom je, že celejch 11 let jsem příteli byla fakt věrná,takže veškerý scény byly neopodstatněný.I ta poslední byla,protože to kafe bylo fakt s kamarádkou a on o panu X nemá ani tucha.V současnej době sme s panem X "kamarádi" i kyž oba víme, že to tak úplně pravda není.Ale nezvládala sem to táhnout na obě strany a řešila sem a ještě řešim pdobný věci jako ty.Jestli by byl pan X tak skvělej, kdybych ho měla doma (určitě by měl nějaký mouchy, jako má každej), řešim co mě k němu vlastně táhne atd.Taky sem si řikala, že nebudu dávat v sázku svůj vztah s partnerem kvůli něčemu co vlastně nevi co je.Láska, poblouznění,zamilovanost,spojení duší, nebo prostě jenom pocit, že mi někdo rozumí, je mi s nim dobře atd? Jenže teď nevim tuplem,když nám to de doma takhle do háje.Na druhou stranu, kdyby nebyl pan X daná situace by mě asi štvala míň,nebo bych jí tolik neřešila,nevim.Ty to máš daleko horší už jenom kvůli mimču, ale di si za svym.Nedělej nikomu otroka domácí pipku, pokud to tak sama nechceš:-)
desser 84799

Re: nova

26.9.2008 9:55:25
Beruško, on se nasral, že bude hlídat Vaše společné dítě a nepřišel domů? ~Rv
Můžeš mi říct, protč sis takového chlápka vzala, co tě na něm vlastně ppřitahovalo? Jste spolu 11 let, myslím celkově a žijete s tchýní v 3 pokojovém bytě? Já nevím, ale tvůj manža je pohodlnej, romazlenej mamánek, nevím, jak jinak jej titulovat. Jak si to vlastně předstvoval, že ti udělá dítě, mámo starej se, jsi tady od toho a já si budu dál žít svůj život? A že ty mu to zase vrátíš až bude chtít s kamarádama na pivo, no tak to Vám oběma fakt držím v manželství palce. Ty se jen snažíš utýct m.od reality a od toho co máš doma, ale m.tohle nevyřešíš, ba jen zhoršíš.
beruska 13 87323

Re: nova

26.9.2008 8:34:31
Kolikrat sme se bavily o nas jenze je asi hluchej nebo natvrdlej.Mozna mne pan X pritahuje jen proto,ze ho nemam doma.Kdybych s nim zila treba by to taky nebylo ono.Uz jsem mu jednou rekla,ze bude hlidat vecer(ten se tak nasral-s prominutim,ze se se mnou nebavil)a radeji neprisel dom.Ja mu to vse vratim az bude chtit jit s klukama na pivo.
zmatená 86730

Re: nova

26.9.2008 7:50:51
Beruško:úplně to chápu.Já sem na tom úplně stejně,akorát s tím rozdílem, že nejsem vdaná a jsem bezdětná,ale mým velkám závazkem je společná hypotéka s partnerem.Psala sem sem svůj příběh.A pořád se to nevyřešilo.Ale k t obě.Ven choď a začni co nejdřív.Jinak fakt chodit nezačneš a když jo,tak to bude vypadat podezřele, i když to bude úplně čistý.Zkoušela si doma s manželem o vašich problémech mluvit?Nebo mu nějak šetrně sdělit co tě u něj chybí(něco to bejt musí,jinak by tě nepřitahoval pan X)
beruska 13 87323

Re: nova

25.9.2008 23:25:50
Prave si delam ridicak.Moji rodice jsou v pohode,ale bydlime s tchyni mame 3+1 a z toho mame 1pokoj.Co se tyce plavani tak u nas neni musela bych jet 18km se cvicenim to tady taky neni moc valne je to jen pres zimu a kdybych zacala chodit tak bych uz nebyla videt.Nasi vi,ze za mnou jezdi,ale mysli si,ze je to jen kamarad.
Zdenka_ 85224

Re: nova

25.9.2008 23:13:51
Beruško, jestli to dobře chápu, tak bydlíte v nějaké menší obci a ještě nemáš řidičák? Tak by se to dalo dobře spojit se získáním řidičáku ~;) Pak začít vyrážet třeba na to plavání nebo cvičení, jak psala Klaki. Nebo za nějakou kámoškou a s ní zajít na kafe. No a pak už se dá snadno jednou místo s kámoškou jít s kámošem ~:-D
A tví rodiče něco tuší? Nebo jak bys jim zdůvodnila, že vyrazíš někam na celou noc bez malé a bez manžela?
Klaki 82236

Re: nova

25.9.2008 13:33:44
beruško:tak běž třeba cvičit nebo plavat to nikoho nepotřebuješ,
no tak by ti volala no a co?
pokud ji hlídat nebude,nikdy se to nenaučí se postarat o dítě,)
nedělej chybu v tomto,budeš litovat,věř mi!
čím dřív ho zapojíš,tím líp
beruska 13 87323

nova

25.9.2008 13:30:07
Nemam jit skym.A sama to je blby hlavne tady neni kam vsude jsou jen pubertaci.Za 5min.by volal,ze si nevi rady.Domluovala jsem se s panem X,ze by jsme se mohly videt i vecer popripade byt spolu do druheho dne jenze ten se boji manzelky a malou bych chtela nechat u rodicu,ale jeste je na to asi mala.
Klaki 82236

Re: nova

25.9.2008 13:10:18
beruško:dej mu dítě na hlídání a vyraž si ven,proč ne?
máš taky právo se odreagovat a čím dřív začneš tím líp
víš oni si chlapi pak velmi rychle zvyknou,že jsi pořád doma a nikam nechodíš a přijde jim divné tě někam pouštět a začnou za tím hledat buhvíco!!!

takže rychle vyraž ven!!!
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 44753  [Dalších 44703 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.