| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Miluji ženatého muže

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 44753  [Dalších 44683 >>]
Michel7 49093

Re: fair:-)

21.9.2008 10:49:30
Ahoj Zdenko,
máš pravdu v tom, že mýho zákonitýho taky žádná nechce. Co vím, tak měl bokovky už tak šest sedm let dozadu. Ale nikdy to s ním žádná nevydržela. Na jaře mě chystal na variantu, že si vezme k moři kluky a že pojede ještě s nějakou kamarádkou. Padlo to. Kamarádka nevydržela. Zákonitý je prostě maminčin mazánek, který jaksi nezvládl dospět. Zůstali jsme bydlet nejprve u jeho rodičů a teď jsme přes dvůr. Moje životní chyba. Když je závislá ženská na mamince, je to špatný, ale závislost mužskýho na rodičích je pro manželku peklo.
Já se s ŽM nevídám moc často. Sice to přes léto bylo lepší, ale už jsme oba zase zpátky ve svých povinnostech. Co se týče času je ironie osudu, že je na tom s časem asi stejně jako já :-D:-D. Jsem naštěstí časově flexibilnější, takže to nějak funguje. Ale co bude dál ....
Stíhat se to celkem dá, člověk musí mít srovnaný priority. No a co si budem povídat, moc času sama pro sebe nemám. Ale bude líp, jen co dostuduju. ;)
Zdenka_ 85224

Re: fair:-)

20.9.2008 21:26:03
Míšo, ale čím víc nad tím přemýšlím, tak mi nejde do hlavy, kde na milence bereš čas :-D Práce, škola, děti, doma manžel, milenec taky ženatý ... Asi jsem neschopná, ale to bych asi skloubit nedokázala :-D
U nás to přítel X milenec funguje trochu jinak ;) Jak je jenom trochu použitelná příležitost (do tohohle pojmu spadají i lecjaké příležitosti, které by pro spoustu lidí asi byly naprosto nepoužitelné :-D), tak se věnujeme té druhé činnosti ;) Na vykecávání je dost času po telefonu, když se sejdeme jen někde na ulici, nebo v pauzách na odpočinek ;) Ale každopádně pro mě jako přítel znamená strašně moc. Měla jsem a mám dost dobrých kamarádů (i nějaké ty kamarádky :-) ), ale takhle blízký mi asi nikdy nikdo jiný nebyl.
Zdenka_ 85224

Re: fair:-)

20.9.2008 20:59:34
Míšo, ještě jak jsi psala, že tvůj zákonitý nedává peníze na kluky, teda takového dárečka bych doma fakt chtěla mít :( Můj ex aspoň považoval za samozřejmost, že chlap má živit rodinu - a ženská fungovat coby služka :( Prostě sedlák jak poleno. Akorát jsem mu vždycky říkala, že teda nechápu, když to má takhle nastavené, proč mu záleží taky na VŠ vzdělání? Prostě chlap, neví co chtějí (to už jsem si potvrdila kolikrát, že to je typická mužská vlasnost, nikoli ženská).
Zdenka_ 85224

Re: fair:-)

20.9.2008 20:53:23
Jaani, moje gynekoložka dělala (a myslím pořád dělá, ale dřív se na to hodně zaměřovala) dětskou gyndu. Bohužel jí díky tomu prošlo rukama dost zneužívaných dětí :( takže u ní tenhle názor naprosto chápu.
Jaana2 62013

Re: fair:-)

20.9.2008 7:54:34
"máš recht, chlap doma akorát vydejchává vzduch"

podobně mluvila moje exgynekoložka a dneska podobně hovoří součsná. Nemají to nějakou nemoc z povolání?

Michel7 49093

Re: fair:-)

20.9.2008 0:40:16
Nejrychleji reaguje, když začnu "vyplňovat" přihlášku do kláštera :-D:-D:-D. To se rychle z přítele stává milenec. Občas se holt zapomíná.
Jinak ta jeho manželka ho rozhodně nerozmazluje. Bohužel o ní mluví stylem, nevaří, neuklízí, kyž uklízí tak pouze na jeho rozkaz, stále kafuje s maminkou, nechce se mnou spát. Co je fráze a co je pravda, nechci osobně zkoumat :-D.
Ale jak se říká, na každém šprochu je pravdy trochu. ;)
Zdenka_ 85224

Re: fair:-)

20.9.2008 0:32:25
víc přítel než milenec - tak nějak to mám taky :-D Ale zase kdyby mi tak nevyhovoval v té milenecké části, tak bych snad byla schopná si hledat někoho jiného :( Takhle radši dávám přednost kvalitě i když značně na úkor kvantity :(
Zdenka_ 85224

Re: fair:-)

20.9.2008 0:27:07
Můj ŽM mluví o manželce myslím docela objektivně :-) I když s ním každou chvíli nemluví, tak jinak ho obskakuje jako malé dítě. On hodně služebně jezdí, tak aby nemusel někde kdovíkde shánět bůhvíjak mizerné jídlo, tak mu pravidelně vaří s sebou nebo dělá aspoň svačiny. A teda co jsem s ním párkrát někde byla, tak musím uznat, že jeho manželka vaří opravdu dobře ;) Když jezdil jednu dobu pryč hodně brzo ráno (vstával tak ve 3), tak vstávala s ním, aby mu udělala snídani! Pak si šla lehnout, aby za hodinu vstávala do práce i ona. Tak to jsem si fakt ťukala na čelo, že ukrojit a namazat chleba si snad dospělý chlap může sám, kvůli tomu bych já z postele nevylezla ani omylem. A podobně je to u ní se vším servisem pro celou rodinu. Myslím, že to vysloveně přehání a z toho jí berou ty trucy, že jí nikdo pořádně nepomůže, její úsilí pořádně neocení. Podobné následky jako v jejím vztahu s ŽM to má i v jejích vztazích s dětmi :(
Michel7 49093

Re: fair:-)

20.9.2008 0:19:12
Není co obdivovat, prostě se situace tak vyvinula. Zákonitý nechtěl dávat peníze na kluky, tak jsem mazala co nejdříve aspoň na částečný zpátky do práce. Ale je fakt, že mám fantastickýho nadřízenýho a umožňuje mně převážně pracovat přes internet z domu v libovolný čas.
ŽM je pro mě takový světlý bod, relax, opora, přítel. Chvílema asi víc přítel než milenec :-D:-D:-D:-D. Zejména když jsme na tom občas časově stejně :-D:-D:-D. Netuším, jak to vlastně všechno může dopadnout. Asi špatně, protože více méně souhlasím s názorem, že jak se ŽM nerozvede do určité doby, nerozvede se vůbec. Jenže city jsou city a rozum a logika je u mě holt nedokáže přeprat.
Zdenka_ 85224

Re: fair:-)

20.9.2008 0:12:34
Míšo, tak to Tě obdivuju. Mě stačí to jedno batole a nic jiného nestíhám :(
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 44753  [Dalších 44683 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.