| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Drbárna nejen o hubnutí

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 17062  [Dalších 17002 >>]
Maťa. 21117
15.2.2020 14:27:40
Tiež to tak u nej vnímam. Páči sa mi aj do tváre po výraznom schudnutí (pretože to je proste krásna žena štíhla, či tlustá), akurát vekovo ju to zostaršilo (jediné negatívum na tom).

No a vzhľadom k tomu, jak rýchlo tú váhu sundala a jak výrazne, tak ju čaká iba celoživotné diétovanie za účelom udržovania. Páč tú hladovku, čo drží, to nevydrží večne (za predpokladu, že si myseľ nezničí na anorexiu) a potom si dá kúsoček niečoho a telo bude jak divé každú drobnosť ukladať. Takže ak nevydrží celoživotné diétovanie, tak sa dá čakať jojo efekt (je mnoho takých na svete).

Ale znovu píšem, páči sa mi aj teraz a to aj do tváre - je krásna (vždy bola krásna) a to sa nestratí.

P. S. Pre prípadných rýpalov ohľadne mojej váhy, ja som za posledného trištvrte roka schudla cca 15 kg a verte-neverte, ani neviem ako. Proste som začala pravidelne jesť a problém sa mi rieši "sám". Ani na váhu doma neleziem, to ma vážili moji doktori a oni mi to sdělili (valila som oči, páč mi to ani nedošlo, že mi padajú kalhoty:-))))) A to považujem za rozumné chudnutie. Hladovky nenávidím doteraz a neuznávam ich:-)
libik 142094
15.2.2020 13:38:28
Tak jo
Marika Letní 140743
15.2.2020 13:35:07
Libik fakt je to možné. Už když jsem přijela do Anglie tak jsem to poznala se svou chabou angličtinou. Lépe řečeno jsem těm lidem co nemluvili oxford english nerozuměla. Rodina byla studovaná ti byli ok. Ale zvedla jsem telefon když volali cleaners a chytla jsem tak 3 slova. Nebo v TV seriály typu Ulice kde mluvili ještě hůř než Adele. To jsem se nechytala a i teď bych měla problém.
libik 142094
15.2.2020 13:23:14
Ty Sedmi (a další), já nechci snižovat vaši obdivuhodnou úroveň angličtiny, ale fakt je možné kritizovat českým uchem rodilou mluvčí?

Já bych tedy Slováka s nitranským přízvukem fakt nehodnotila.
77kraska 132593
15.2.2020 13:06:47
Marko, Adele ted uz mluvi lepe, ale v prvnich rozhovorech se to nedalo poslouchat

ted jsem se divala na par dilu Sherlocka (BBC s Benedictem C.) a jejich mluva mi dela radost..... mluva Adele mi lezla na nervy

nicmene preji Adele vsechno dobre, neni snadne ustat mezinarodni popularitu, rozvod, k tomu materstvi, hubnuti....a je to mlada holka, snad ma kolem sebe dost pratel
Marika Letní 140743
15.2.2020 10:29:11
77 tohle není ještě tak strašný. Má hrozná některá slova s "th", kdy to vyslovuje jako "vf".

Adele je moje oblíbená zpěvačka, když jsem poprvé slyšla Rolling in the deep, byla jsem uchvácená jejím hlasem. A líbilo se mi taky jak má svůj styl líčení, oblékání, mimo aktuální trendy.
Marika Letní 140743
15.2.2020 10:20:26
Val "Na tom obličeji se jí možná víc projevilo i to, že zhubla hodně rychle. "

Přesně tak. Moc rychle a moc kg. Zhubnutí je určitě dobré ze zdravotního hlediska, ale tohle drastické taky ne. Těch, co takhle rychle a hodně zhubly je (nejen) mezi celebritami hodně a nejsem si jistá, že to některá udržela. Někdo zmiňoval Kirstie Alley.
margotka78 alias shit-roller 108560
15.2.2020 10:12:52
Tomu věřím. Kór když i na obyčejnou kancelářskou sílu chtějí často k životopisu připojit fotku...
Evelyn1968,2děti 6269
15.2.2020 10:10:11
Teď vypadá na svůj věk, před tím mi připadala jako statná padesátnice, měla i tak usedlý styl, jako ze 70. let. Ale já ji nevydržím poslouchat, tak jen podle těch fotek. Teď je hezká. Těm 40 kg věřím, tipuju že měla přes 100 kg.
Marika Letní 140743
15.2.2020 10:00:33
Buchli že vypadá nezdravě jsem psala k té první fotce v úvodu diskuze, na kterou se ptala zakladatelka.

K té od tebe ve sportovním oblečení (z People) jsem psala, že nevypadá vyhuble, a taky že tam má zpola zakrytý obličej, který hubnutí poznamenalo nedobře.

Mimické vrásky jsou snad něco jiného, tohle jsou takové divné záhyby kůže na vyhublém obličeji. Na 32 po tom zhubnutí nevypadá, vypadá zestárlá, jiskru v oku ztratila. S tím jak vypadala dřív plná života a energie se to nedá srovnat.

Je moje oblíbená zpěvačka, rozhodně to není zášť, že mi teď připadá ztrhaná a nezdravá, spíše mi jí je líto. Rozvod, drastické zhubnutí... ~d~
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 17062  [Dalších 17002 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.