| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Tuzemská politika

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 144126  [Dalších 144106 >>]
Ennywan 4062
27.9.2024 11:50:45
Je to na FB, bohužel nevím, jak to sem vložit a odkaz nejspíš nepomůže, pokud nemáš na FB profil.

https://www.facebook.com/PiratIvanBartos/videos/374612029055502
Čumča. 160024
27.9.2024 11:44:56
"sáhnul dlouhodobým dodavatelům státu na byznys, začaly problémy, jejichž cílem bylo buď zastavit celý projekt DSŘ nebo jeho realizaci ztížit"

a hele~5~, dejte to sem prosím někdo, to by mě zajímalo...protože narozdíl od emotivní hysterie "on mi jen zavolal, to mě tak ponížilo", tohle by mohla být i pravda...

opravdu mě zajímá, jak dopadne setkání všech dotčených s prezidentem příští týden
Buřt 147593
27.9.2024 11:30:36
Ennywan, ano, také jsem to slyšela.
Mám tendence mu věřit :)
Ennywan 4062
27.9.2024 11:29:08
Tak Bartoš tvrdí, že on utnul vazby na nějakého Zajíčka a udělal otevřené výběrové řízení. Prý ale v momentě, kdy sáhnul dlouhodobým dodavatelům státu na byznys, začaly problémy, jejichž cílem bylo buď zastavit celý projekt DSŘ nebo jeho realizaci ztížit. Říká tam toho víc a naopak zdůrazňuje, že chtěl zabránit dopředu nachystanému tunelování.
Čumča. 160024
27.9.2024 11:24:27
Ropucho, to jsou reakce na čtvrtou větu. Mně se líbily spíš ty první tři věty...

Nebudu volit jinak než podle svého vidění světa~d~ Můj život mě vede x let nějakým směrem, a když někdo mluví takovým jazykem plus mi vychází na prvním/druhém místě volební kalkulačky, tak nevím, jak jinak bych měla volit. Bez ohledu na to, že potom několikrát zaskřípu zubama a přijde i nějaké to zklamání.

U Pirátů se teda ale jednalo o zklamání ohromné, i kvůli hejtům na Lipavského. Tam nevím, jestli vyškrábnu po čase alespoň nějakou sympatii a plusové body.~d~ Leda by se ta strana pod Lipavským a zbytkem soudných nějak obrodila
Ennywan 4062
27.9.2024 11:22:58
Přilepuju na poslední příspěvek. Na FB profilu Bartoše je jeho vyjádření a vysvětlení k celé věci. Ještě jsem to neviděla, ale bude zajímavé porovnat, co říká s tím, co tady psala Rose.
Ropucha + 2 120300
27.9.2024 9:30:27
Čumčo, paní Drábová je velká srdcařka, sleduji ji, a konkrétně k tomuto postu jí v diskuzi několik lidí velmi trefně odpovídá, že potíž je právě s tím, že lidé volí podle jejich vidění světa.
Nebudu to sem přepisovat, lze si přečíst originál na Facebooku.
Čumča. 160024
27.9.2024 9:16:15
ohromně se mi líbí, co napsala Dana Drábová, použil to S. Mitrofanov ve svém níže linknutém článku:

"Žádná vláda nám nezajistí, že se budeme mít mít pořád lépe. Žádná nemá nástroje ke splnění všech našich očekávání. Dříve nebo později nás všechny nutně zklamou. Volte toho, kdo alespoň přibližně konvenuje Vašemu vidění světa."

D. Drábová nemá chybu~s~, to jsou tak skvělá slova právě teď při tom šílenství v české politice.
Čumča. 160024
26.9.2024 21:55:08
https://www.novinky.cz/clanek/komentare-ocima-sasi-mitrofanova-politicka-mydlova-opera-40490587#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu

"Pirátská verze situace:

Piráti jsou dobří
ODS je hnusná
ODS celou dobu házela Pirátům klacky pod nohy, aby nemohli odhalit, jak je ODS hnusná
Kmotři přinutili Fialu, aby vykopl Piráty z vlády
Lidi povídaj, že je ready budoucí vláda ODS a ANO

Věcná situace:

Piráty nikdo z vlády nevyhazoval
Bartoš fakticky není jejich předseda, rezignoval
Vláda zůstane většinová i bez Pirátů
Ze tří pirátských ministrů měl mimořádnou hodnotu pouze Lipavský"
Piráti jedou styl Tomio Okamura; stejné nepravdy (Michálek: Fiala vykopl z vlády Piráty), stejné používání konspiračních teorií jako údajné reality"
Ropucha + 2 120300
26.9.2024 21:01:13
Rigel, vidíš to, tak to mi úplně vypadlo z paměti!
Na aféru kolem Nečase si vzpomínám, ale jiná jména z tehdejší ODS by se mi už nevybavila.
Tím více dává smysl teorie, že nastal čas na další angažmá.
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 144126  [Dalších 144106 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.