Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
withep | 93862 |
28.6.2016 11:12:50
Kde v Praze? Mám kamarádky s dětmi v Klíčku, ale jestli budou mít volno, toť otázka (spíš ne). Ale zeptala bych se tam.
|
Evka a3 | 138517 |
28.6.2016 11:07:33
známá dává synka na nějakou scio školu na Chodově, je tam maximálně spokojený, ale je to soukromé a nevím ani částku ani přesnou www adresu, ale když zkusíš zagooglit, tak bys mohla najít
|
Vítr z hor | 100046 |
28.6.2016 10:57:08
Drzim palce |
Z+2 | 109449 |
18.6.2016 10:24:28
Bin, mně je putna co si o mně myslíš. Ty jsi takoví fanatický svazáček, co opakuje co se mu líbilo bez jakékoliv snahy o tom přemýšlet. S tím nic nenadělám. Děti na altenrativní škole mám. O tom jak fungují Montesori školy v okolí představu mám. I o tom jak se děti z nich uplaťňují a to co píšeš ty jsou naprosto neinformované kecy.
|
Z+2 | 109449 |
18.6.2016 10:18:31
Bin, proč proboha píšeš podobné nesmysly. Jsou u nás výborné školy používající Montesori metody. Tvá ničim nepodložená dehonestující prohlášení mi vadí. Uráží spoustu lidí co svoji práci dělají dobře, mají za sebou výsledky v podobě spousty a spousty dětí pokračujících na výběrových školách.
Většina toho co v tomto tématu tvrdíš, jsou buď naprosté nesmysly, nebo lži a polopravdy. |
Binturongg | 104880 |
17.6.2016 22:32:27
Manko - paní učitelka takové dítě nechá být, protože dítě má právo odmítnout dělat něco, co nechce.
(To, že to ale stejně bude muset dříve či později udělat, dobrovolně a rádo, protože ho k tomu pedagog dovede, a protože je k tomu od začátku vedeno, to už ale řada aletrnativců neví) Takže dítě pod správným vedením může odmítnout, ale ví, že ho to nemine a je s tím srozuměno. Dítě pod vedením české alternativní učitelky může odmítnout a může odmítat pořád dokola, může sebou i říznout na ten koberec a nechat volný průběh prýštícím emocím (řve jak tur), protože prostě NEVÍ, že se tomu vyhnout nemůže a i taková škola má svá pravidla. Od začátku je přesvědčováno o vlastní svobodě rozhodování, což vede paradoxně k tomu, že když nebude chtít, nemusí se ani naučit číst - zahnáno ad absurdum. Samosebou jsou u nás dobré alternativní pedagogické osobnosti. Problém spatřuji spíše v tom, že u nás nejsou dobré alternativní školy, jelikož ty má tvořit výjimečný kolektiv pedagogů, úzce spolupracujících a mají tam být jiné vztahy než na běžných školách - a to se na mě nikdo nesmí zlobit, takových škol v ČR asi moc nenajdeme. Možná nějaké nečeské školy |
Binturongg | 104880 |
17.6.2016 22:26:39
Eržiko - myslím, že Manka podstatu alternativního vzdělávání (nejde jen o montessori) zná.
Nejde o to, že by se to každý nedokázal našprtat teoreticky - jde o to, že to jen málokdo umí aplikovat do praxe - zaprvé na to nesmí být sám, musí bezpodmínečně funovat celá ta organizace - škola - od vedení po uklízečky (když to přeženu). A je to taková makačka, že to prostě jinak, než společnými silami zvládnou nelze. V běžné škole jede učitel individuál a ostatní kolegové ho zajímají jen okrajově - málokdy se na poradách probírají metody zaměstnanců, reakce dětí, co na to rodiče, jak to funguje, co by se mělo zlepšit nebo dělat jinak. V alternativě je to nezbytné. To, co u nás provozuje většina alternativních škol, je paskvil mezi pravěkými metodami běžného školství a prvky z různých alternativních pedagogických teorií. A alternativa v běžné škole? Trnou mi zuby, když slyším nadšenou matku, jak mluví o tom, že jejich paní učitelka používá alternativní metody - protože velmi zhusta to znamená jen to válení po koberci bez jakéhokoli cíle (opět je to jen příklad). |
Binturongg | 104880 |
17.6.2016 22:18:51
Z+2 - o tom nepochybuji, že o alternativní pedagogice v teorii i praxi víš víc než já, jakkoli mohu mít teorii i praxi
Ty víš totiž úplně všechno napříč všemi obory - neunavuje tě někdy být tak vševědoucí? |
Eržika. | 36295 |
17.6.2016 14:32:53
Koukám, že se možná dá i přečíst na webu:
http://www.stridavka.cz/myty-ve-vzdelavani-cast-1.html |
Eržika. | 36295 |
17.6.2016 14:31:26
Dále doporučuji brožurku paní Nováčkové "Mýty ve vzdělávání" - odpoví na všechny Tvé otázky.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.