| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Golf

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 300] Názory 301310 z 920  [Dalších 610 >>]
Katka, Gabi 3/07, Sofi 2/10 50923
20.2.2009 23:09:33
Jee, piskotko, ja asi nemam Tvuj mail :-(
20.2.2009 23:08:23
Piskotko, poslu ti letacek. Katalog elektronicky nemam, ale kdyztak muzes mrknout na ofiko stranky (www.tupperware.cz) a ja ti pak pisnu cenu :-)

To je skoda s tim CM, manza normalne byva v sobotu ve skole, ale zrovna zitra ji nema :-( Ale uz by to fakt chtelo se domluvit na sraziku "na zivo" :-)))
Piškot s Piškůtky 6/04+11/09 10139
20.2.2009 22:47:44
Katko, Tupperware, u nás je jejich pobočka, nebo základna, kdo ví, ale nemám tu nikoho kdo by to prodával, tož prosím o katalog do mailíku, juknu co tam je nového :o) díky!

Tinas, pěkný fotečky,koukala jsem že v obývácích je fakt dost ta červená, a to jsem si říkala před těma 3 lety, že to je ulítlí a nikde to neviděla. Že bych předstihla dobu?? :o))
V dětských pokojích se mi líbí barevný nábytek, ale myslím,že to hodně nepraktický, tak do 10 let se to bude dítku líbit a co pak s tím? Pokud to nezničej... Týna má nábytek z Ikea, šatní skříň a komodu v bříze, postel Domestav taky světlou. Takže to bude mít do svatby :o))))

Mimochodem, zítra jedu na ČM a asi i do Ikea, nemáte někdo stejný plány? Daly by jsme kafe bez holí :o))))
tinas 8544
20.2.2009 14:41:12
obývák tady

ložnice tady

koupelny tady

předsíň tady
20.2.2009 14:26:56
Tino, sikulka :-))) Mozna bych mohla zacit s barvickama v pokojicku a pak pokracovat dal :-)))
tinas 8544
20.2.2009 14:22:44
Dětské pokoje.tady

Snad se mi dnes podaří nasázet tam i ty koupelny,ložnice,obýváky a předsíně co mám v compu. :-)
20.2.2009 10:39:16
holky, vy jste uplny bytovy architektky :-)))

Jo a souhlas s tema vlaskama, moje Gabca ma taky relativne dlouhy vlasky (na to, ze ji jeste nebyly 2 roky) a je to za trest. Cucha se to, cesat se nechce. Zatim je ma kudrnaty, ale jak sestrihame, tak se ji stopro narovnaji. Ja to tak aspon mela...

A jen tak mimochodem, co vy a Tupperware? Vymyslela jsem si, ze to zkusim prodavat. Teda spis nakupovat primo od tuppru (ne poradkyne) a "prodavat" sobe a rodine :-))) Kdybyste mely zajem, tak mi pisnete na mail a poslu vam aktulani nabidku a doufam, ze zvladnu jeste i nejakou slevicku :-)))
Piškot s Piškůtky 6/04+11/09 10139
20.2.2009 10:21:20
Tinas, Týna má sice na pohled pěkný vlasy, ale praktická stránka věci je k prdu...děsně se jí to cuchá, každé česání je za trest. Je to pár dní, co jsem jí ostříhala, takže má mikádko a je to o fous lepší. Jinak asi do 2 let měla 5 vlasů třema řadama :o))

Interiér-ta červená je super, pocitově je hodně teplá-samo podle odstínu. Hlavně se s ní dá kouzlit, když potřebuješ opticky něco zkrátit,proto jí máme proti schodům, jsou dlouhý a na té zadní stěně obýváku, je to dlouhá nudle.
Týny baryv jsem vám už psala a ložnici máme modro/modrou-tmavší a světlejší. Tam jsem volila modrou kvůli letním nocím,jsme v podkroví, ložnička malá a v létě tam je na chcípnutí, tak jsme si dali modrou aby nás alespoň pocitově chladila :o)
A spodní pokoj, bývalá ložnice kde s námi spala Týnka do 1,5 roku, spodní třetina zdí světle modrá, pak bordura a světlá meruňka. Barvy jsou identické s bordurou,kupovali jsme jí v Hornbachu a tamnám pod ní namíchali odstíny.

Jen mám pocit, že jsem vyčerpala svou fantazii na vršku, takže teď potřebuju vymyslet tu kuchyň/jídelnu a předsíň/koupelna/WC.
Problém je, že kuchyň má relativně malé okno na velikost místnosti, takže je to tmavý, navíc do ulice kterou lemuje lipová alej, takže taky stíní,musím tedy něco světlého a navíc chci oddělit kuchyň od jídelny- být to světlá místnost, tak tam dám zelenou lehce do khaki- ...tak si v hlavě kombinuju barvičky.
tinas 8544
20.2.2009 9:59:19
Katko,mám to podobně. Červené botky,červené auto jsem taky měla i když to už mě vyléčilo,protože ta červená je hrozně náchylná na oděrky a od odletujícího štěrku tam zůstávají odštěpky,Červená bunda,červené brýle atd. :-)))))

Teď s emi,ale v interiéru moc líbí taková zelenkavá. Jednak taková jakoby citronová tmavší a pak taková skoro olivová. Dívám se na Spektru na ty pořady Debie Travisové a taky na ten skrytý potenciál,kdy lidem ukazují tři staré domy a architekt jim předvede co se s tím dá dělat. Fakt nádherný interiéry.

Dneska hodím na rajče nějaké ty interiéry. Zatím tam mám vložéne jenom dětské pokojíčky,ale je jich přes sto,takže inspirace je. :-)) Pak sem dám odkaz. :-)

Zatím pa musím jít do lékárny do GLobusu,ale fakt se mi ven neche,když se podívám ven na ten sníh.
20.2.2009 9:55:06
holky, libi se mi ta predstava cervene zdi a cb fotky. ted jeste ukecat manzu :-)

ja jsem totiz ulitla na cervenou, co jde, tak je cervene: auto, obleceni, nadobi :-))))))))
[<<Předchozích 300] Názory 301310 z 920  [Dalších 610 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.