| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Golf

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 350] Názory 351360 z 920  [Dalších 560 >>]
Katka, Gabi 3/07, Sofi 2/10 50923
13.2.2009 13:54:34
Tinas,
to jsi me teda nepotesila. Ja to chci hrat, protoze me to bavi, ale pred lidma mi to jde jeste hur nez, kdyz hrajeme jen sami... Chjo :-( No, stejne planujeme druhe ditko, takze to bude asi chtit pauzu... jsem zvedava, jestli se k tomu teda jeste vratim ...

Malovani nas taky ceka, ale jeste vubec nevim kdy a taky spis, jestli nepozveme profika, aby to trocho vypadalo :-)))

Jo a k panu Pechanovi ted nechodime, ale myslim, ze zase budem, kor, jestli se musi hrat ty turnaje :-(
tinas 8544
13.2.2009 9:48:27
Katko,
já myslím,že to je všude nejenom v Hostivaři. Říkal mi to známej. Pokusím se o tom někde najít něco víc. Je to kvůli tomu,aby si někdo nenechával schválně ten HCP 54 a pak jakoby nevyhrával na turnajích a přitom nesnižoval schválně HCP,aby měl dobrou startovní pozici.
Až uvidím Michala zeptám se ho,jak to přesně je nebo mrknu na stránky GF,ale dnes a zítra to asi nebude,protože teď jdu dovystěhovat zbytek krámů z dětského pokoje. Odpoledne nakytujeme jednu zeď a zítra se bude malovat. :-) Resp. Možná ty tři zdi namaluji už dnes a tu poslední zítra,aby to rychleji schlo. :-)

Původně jsme měli malovat až v létě,ale náš mladej pojal děsně vtipnou myšlenku a tak musíme malovat hned. Nechal Natálku usnout a pak jí pomatlal celou tubou zubní pasty. Ona,jak sebou v noci mele rozmatlala tu zubní pastu po sobě,po zdi,po povlečení atd. Z tapety jsem to nemohla sundat,tak jsem strhala celou tapetu dolů a vymalujeme teď. No hlavně,že se chlapec pobavil.~t~Nutno dodat,že stejně bylo potřeba tu tapetu sundat,protože tam měli ještě borduru se šašíkama a to už moc IN nebylo vzhledem k jejich věku..~t~~t~~t~

Chodíte teď k panu Pechanovi? My každou sobotu i když tento týden jdeme výjimečně v neděli,protože v sobotu něco máme. Jo a už se dá hrát i venku,ale je nedostatek balonů,protože tam nemůžou sbírat,když je to rozmáčený.

Pořád mi nejde drive a hybrid 5. Železa jsou v pohodě,ale s tímhle válčím. Snad se to do léta zlepší. :-))))
12.2.2009 20:17:01
Tinas, takze v Hostivari je podminkou ten turnaj? Pomoooc, to ja prijdu jako o kartu, kdyz nebudu hrat turnaj???
tinas 8544
12.2.2009 12:34:11
Jo Sylvo,Katko, jsme také registrovaní v Hostivaři. :-)
tinas 8544
11.2.2009 8:21:43
Ahoj golfistky.

Sylvo,tedy u vás se těm bacilům nějak líbí. U nás to bylo v podstatě stejné,ale s věkem dětí se to zlepšilo.Snad to bude stejné i u vás.~R^

Katko,
manžel to objednal z té Anglie a bylo to tady asi do týdne naprosto bez problémů. Objednávali jsme si z UK 2x golfové věci a z druhého obchodu z UK si manžel objednával košile a kravaty a taky vše v ok. Všechny věci jsou o hodně levnější než,když to koupíš u nás. My objednávali tady: http://www.golfonline.co.uk/
10.2.2009 17:30:50
Ahoj Majo, ja jsem taky zvedava, jak mi to pujde nebo spis nepujde po tom zimnim odpocinku :-)
Mája + 2 16059
10.2.2009 15:22:03
teda Piškotko, těm bacilům se u vás nějajk líbí ~o~

Já už bych tak ráda vyrazila na trénink,ale s hlídáním ej to kříž:-( Mám přdplacených 6 hodin a není možné si je vybrat, ach jo. to zas budu začínat od začátku ~f~
9.2.2009 18:20:09
Ty jo, tak to vas lituju. To je hrozny :-( Preju, at je to brzy lepsi...

Dneska jsem se ptala dr na ty pripravky pro posileni imunity a on mi rekl, ze si mysli, ze to je vyhazovani penez. Ze se mam radsi otuzovat. Tak fakt nevim...
Piškot s Piškůtky 6/04+11/09 10139
9.2.2009 17:21:53
Katko, práci závidím, my jsme zase doma, Týna má chřipku a 40°horečky :O(

Už nemůůůůůůžuuuuuu.........
9.2.2009 14:11:46
Piskotko, to je v pohode. Nejsi jedina :-) Konecne jsem zase "prace schopna", ale do prace se mi teda vubec nechce. Kdyz jsem ale jela pro malou kolem Hostivare, tak uz tam bylo docela dost lidi na odpalisti :-))))
[<<Předchozích 350] Názory 351360 z 920  [Dalších 560 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.