Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Lada2 | 130679 |
27.1.2023 14:48:08
Toci se ti hlava a hodlas ridit? Fakt?
|
Saamajna | 115449 |
27.1.2023 14:45:44
Ta otazka je vlastne posledni z nekolika.
Predesla by byla "jet ted do nemocnice na vysetreni?" Patek odpoledne, stravit tam nekolik hodin, pravdepodobne mam jen pohmozdeny zada... A kdyby to byl z nejakyho duvodu i otres mozku (je mi na bliti, toci se mi hlava, kdyz nahle vstanu tak dost horsi) - co by tam se mnou doktor delal? Popis nehody: Jsem si doma vymyslela kontrukci lavicky ke stolu, behem procesu si poskladala jednu rozlozenou drevenou zidli dohromady a za par minut zapomela, ze je jen naraficena a sedla si na ni. No jsem fakt uz blba. Okamzite se to cely se mnou sesypalo a pricna deska operadla me radne mazla do zad ve vysi zaludku. Na zadech mam pricny jelito, ve stredu (pater) jeste trochu vetsi vyron... Nemocnice se mi samozrejme nehodi, musim odpoledne mamitaxikovat... Jeli by jste presto? A zdejsi doktorky - pomuze vubec doktor u tohohle? |
Despi | 158359 |
24.8.2022 4:51:47
Renko, vzdyť první týden bývají ještě některé deti na dovolené třeba. Vubec bych neřesila, že o něco prijde.
Maximálně první den bych dovezla kvůli kontaktům s detmi. Domluv se se skolou. Treba budou mit tridu nakonec jinde. Nebo vyjdou první dny vstříc. Než se zacnou stehovat. |
Renka + 3 | 26652 |
23.8.2022 19:52:07
Já zase nevidím problém v tom, když je dítě doma a učivo si doplňuje. Dnes už jsou na to školy mnohem lépe připravené, covidová doba v tomto pomohla, je fakt, že záleží na té které škole. Ale dítě o berlích se tak jako tak musí do školy vozit a vyzvedávat, což řada rodičů prostě nemůže realizovat, tak ať si to každý zařídí, jak uzná za vhodné.
|
Yuki 00,03,07 | 49504 |
23.8.2022 19:50:33
já bych jako důvod viděla v první řadě bezpečnost s nechodící sádrou, pak by se vidělo
|
Fiba71 | 133533 |
23.8.2022 19:26:53
Tak to je otázka přístupu. Mě nedělá problém je kdykoliv uvolnit mimo prázdniny soustředění, utkání, dovolená. Na druhou stranu být jen tak doma a dělat si volno navíc když není závažný důvod mě přijde zbytné.
Ale každý to má postaveno jinak tak ať si každý řeší sám. Pro někoho to důvod může být. Tady není o tom, že nezvladne, ale že nechce. Ok pokud to rodič vidí jako dovud ať si to řeší dle svého.. |
Fiba71 | 133533 |
23.8.2022 19:20:45
Nemá má 90 kilo a neunese se, ale docela mu ty berle prospěly nabyl poměrně dost sil. Má problém i v lanových parcích. Ale amputaři to mají podobné nejdřív se sotva unesou, když neberu rovnováhu a následně ruce hodně posílí...
|
Yuki 00,03,07 | 49504 |
23.8.2022 19:19:40
nechce se, navíc má docela dobrý důvod, tak ať nechodí
uškodí to něčemu? já jsem nechávala kluky doma hodně, přesto zvládli všechno, co chtěli, a že to není málo, i ten třetí, tzv. normální, pochybuju, že by ho škola bavila víc, kdyby tam byl denně možná to od učitele zní divně, ale někdy je opravdu dobrý nechat dítě užít si mimořádného volna, potom dohánět práci, komunikovat kvůli tomu se spolužáky a možná i s učiteli, učit se sám, hledat si informace... |
Fiba71 | 133533 |
23.8.2022 19:17:46
Nedramatizujme to i ve škole jsou normální lidi a vědí, že když je někdo pomalejší tak se počítá, že dorazí později. Zbytečná dramata. Hledám důvod nehledám způsob....
|
Renka + 3 | 26652 |
23.8.2022 19:07:55
Možná učíš chodit staré babičky, ale ty babičky nemusí během 5 minut zdolat několik pater s batohem plným učení. Ještě k tomu si třeba dojít na WC. U nás jsou fakt přestávky 5 minut, sotva stíhají normálně chodící děti. K tomu se všichni ženou po schodech jako blázni, takže k dalšímu úrazu není daleko. Já bych dítě rozhodně nepustila za takových okolností do školy.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.