Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Illona | 134844 |
18.6.2015 14:02:30
Zkousela jsi pouste bily sum? napriklad z www.uspavac.cz
U nas to pomahalo temer zazracne co si pamatuji |
kiki |
• |
15.5.2015 11:41:16
Nám z takového uplakanka vzteklounka vyrostlo milé,citlivé dítě,které nemá v lásce změny,ale věkem se to lepší. Taky má rado pohyb.
|
Zuzana+Terezka | 53122 |
15.5.2015 7:46:38
U nás to byla nakonec intolerance laktozy. Prostě čím víc jsem kojila, tím to bylo horší. Nakonec pediatr doporučil vyzkoušet jednu dávku umělé výživy bez laktozy a dítko bylo jako vyměněné a poprvé za osm měsíců se vyspinkalo. Držím palce
|
Girili | 117849 |
14.5.2015 23:12:27
Jinak tu knizku Harvey Karp: Nejstastnejsi miminko v okoli, si precti. Jsou to prave tipy pro lepsi spanek a jak zvladat koliku - on v ni nevidi jen boleni briska, takze jde na to komplexneji. Tyka se to prave miminek v tomto veku, citlivych a drazdivych. Knizka je sice psana v takovem tom popularnim americkm duchu, takze se tam vse opakuje porad dokola, ale u kojeni ji prectes rychle.
Nase robe je ted v 15i mesicich sice stale lehce vzbuditelne, ale spanek se zlepsuje a v case bdeni je to krasna, sikovna, pohodova a zdrava holcicka. Je to sice jeste navic hubenour a nejedlik (taky jsem tu resila), takze si jede vahove po spodni hranici grafu, ale zdravotne je v cajku. |
Girili | 117849 |
14.5.2015 22:58:05
Mne takhle porad plakala dcera. Az po chvili jsme prisli na to, ze ma lehky spanek a je proste jen nedospana. Ze se nebudi hlady, ani ze by uz byla vyspana, ale proste vzbudi ji kde co a potrebuje znovu uspat. S tim uspavanim a neprerusovanym spankem byl trochu problem, ale zkusili jsme metody Harveyho Karpa - zavinovani, houpani, bily sum, sani, poloha na boku nebo na brisku. Samostatne nefungovalo nic, ale vse dohromady ano. Takze jsem uspavala nasledovne: Se zavinutou jsem sedla na balon a za mirneho houpani a poplacavani po zadecku a za pusteneho bileho sumu z mobilu jsem ji ukojila. Bily sum jsem pozdeji ztlumovala, pak jsem odbourala houpani. Teprve kolem sedmeho mesice jsme zrusili zavinovani. U kojeni usina dodnes (bude ji 15 mesicu), ale je to bez problemu, po tom prvotnim martyriu to pokladam za pohodu. Koneckoncu u prsa usinal i pohodovy syn. Umi ale nakonec usnout i v manduce, krosnicce nebo kocarku. Narocneji, ale umi. Dudlik by am pomohl, ale malem nam zrusil kojeni, takze ani ten jsme vyuzit nemohli.
|
jorad3 | 105220 |
14.5.2015 19:05:35
Podobný problém měla kamarádka se synem. Objednej se na dětské gastro. U jejího syna zjistili (až ve 3 nemocnici), že má dlouhá střeva která se mu ,,nevejdou" do bříška. Jak začal růst, tak se to upravilo samo. Držím ti palce ať je mu brzo dobře.
|
Bea111 | 57655 |
14.5.2015 18:59:42
Taky to bohuzel znam,i u nas to chvili vypadalo na alergii,lehce pomohl prechod na hypoalergeni nutrilon.Alergie se nakonec nepotvrdila,ale nez dozral travici i nervovy system,trvalo to.U nas se ani nespalo.Preju silu,zlepsi se to.
|
Dari79 | 114243 |
14.5.2015 15:29:05
zhruba půl roku jsem dítě nepoložila z ruky. Trvalo to do doby, než se začal plazit. Jinak chovat, houpat na balónu.
Ono si to sedne. |
ivaxx | 44192 |
14.5.2015 14:28:10
Ještě k dudlíku - dostal ho už v porodnici od sestřiček (Praha Podolí) , což vypovídá dost o situaci hned po porodu zbavil se ho až ve 2,5 letech a řval stejně. Hladový rozhodně nebyl - v půl roce měl 9 kg, ačkoli byl pouze kojený.
|
ivaxx | 44192 |
14.5.2015 14:22:48
Měla jsem uřvané první dítě - neřval, jen když se choval u prsa, nebo když byl udrncán v kočárku - nesmělo se ale jezdit po hladkém asfaltu. Výsledek byl, že jsem byla totálně psychicky na dně, zato kila šla dolů úplně sama... Žádnou příčinu, kromě refluxu u něj nikdo neodhalil. O něco se to zlepšilo, když se začal sám zabavovat lezením. Náročnější na pozornost je stále (12), jen už je to o něčem jiném. Řev se proměnil v permanentní hluk a mluvení . Chytrý je jak opice, ale je prostě "svůj".
Druhé dítě jsem měla za odměnu a konečně jsem chápala, že se dá mateřská i užít a nepadat přitom na ústa únavou a vyčerpáním. Do třetího jsme se nikdy neodhodlali - kopii prvního bychom s manželem asi už nedali . |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.