Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
remus | 99695 |
30.3.2010 19:29:56
Nechoď, slzné kanálky se vyvíjí celý rok! jaký má přesně problém? Náš synek měl po spaní slepená očička a občas i přes den žlutý hnis v koutku, masírovala jsem a pak mi ještě k tomu byla doporučena slaná voda, po dvou až třech návštěvách bazénu a potápění měl po problému!
|
Broňa + 2 | 82545 |
30.3.2010 19:12:39
Dcerka měla neprůchodné oba od narození, chtěli ji tady u nás proplachovat a sondovat... nedovolila jsem, nikdo se jí na to pořádně nepodíval. Zjišťovala jsem si na netu, největší odborník na to je v Otrokovicích MUDr. Červenka, jeli jsme kvůli němu přes půl republiky. Rozhodně nelituji. Tam ji vyšetřil, zjistil, že žádné průplachy na to nepomohou - zbytečně bychom ji trápili, měla to anatomicky neprůchodné. Řekl nám, že se to možná do půl roku zlepší, ať počkáme. Nezlepšilo se to, v 9 měsících šla na operaci, kterou prováděl přímo on. Byl to pro nás všechny stres a nic příjemného, ale jinak to asi už nešlo. Rozhodně bych ale s tak malým dítkem ještě na průplachy nechodila, počkala bych. MUDr. Červenku v případě, že se to nezlepší, vřele doporučuji.
|
albert1 | 99024 |
30.3.2010 18:59:09
Nesouhlasim uplne s nazorem, ze se slzny kanalek musi nutne proplachovat, po bohatych zkusenostech s timto problemem bych pravdepodobne u dalsiho ditete pockala alespon do ukonc. 4M, do te doby bych poctive masirovala a prokapavala Septonexem, u dcery pruplachy stejne nepomohly, kanalek se zpruchodnil spontanne ze dne na den na konci 8M a od te doby mame pokoj
|
malostranska | 101622 |
30.3.2010 18:47:44
Tak ja radim nechodit a vyzkouset nejprve homeopatii! Muj synovec na to mel jit taky a predtim jsem ho objednala k nasemu homeopatovi! Zabralo to a od te doby potoze nemel!!A kdyz uz bych nakonec sla, tak jedine s tim, ze diteti daji do nosanku dormicum, nebo neco jinyho, podobnyho...
|
Pihatka + Lukášek 12/09 | 90132 |
30.3.2010 18:40:20
Nám taky říkali, že to nebolí, děti řvou kvůli tomu, že se drží "násilím" v nehybné poloze, to se prostě musí.
|
Ansi/ TERI + MAŤA | 40412 |
30.3.2010 18:37:38
U nás to zabralo až na potřetí. Malá křičela, ale by to fofr. Doktorka říkala, že to nebolí. Urrčitě bych neuvažovalo u tom jestli podstoupi nebo nepodstoupit
|
Pihatka + Lukášek 12/09 | 90132 |
30.3.2010 18:31:45
Zákrok podstoupit, jinak se to samo nevyléčí. My na tom byli ve 2 měsících, naštěstí se povedlo na poprvé. Řev hrozný, ale doktor i sestřička skvělí. Doporučuji vzít s sebou muže, který bude držet miminko. Já bych to asi psychicky nezvládla.
|
mamath | 104294 |
30.3.2010 17:15:43
Ahojky mamči,mám dotaz týkající se slzných kanálků. Máme jít s dcerou (3,5 měs.) 20.4. do ČB nemocnice na jejich proplach, příp. sondáž, tak by mne zajímalo, jakou máte zkušenost - s přístupem v nemocnici, příp. zda vůbec zákrok podstupovat.
|
myšulka | 27970 |
26.3.2010 21:17:35
TAk jsem byla ve čtvrtek se synem na Vinohradech, u syna proplachovali i prováděli sondáž, dělal to přímo primář. K miminkům přístup příjemný, já jsem se s nimi chytla, protože mě odmítli nechat u zákroku. Naprosto jednoznačně mi řekl, že pokud okamžit neodejde, on zákrok neprovedeZkoušela jsem to několikrát, zcela neoblomný přístup. A protože synovi tekl hnis už 14 dní hrozně a představila jsem si, jak jezdím po Praze a zjišťuju, kde mě vezmou, jsem ustoupila. Pořád si vyčítám, že jsem se synem nebyla, když mě potřeboval Teď mu pořád očičko teče, hnis a krev, malý při každým kapání pláče a já trpím a doufám, že to k něčemu bylo a zlepší se to
|
x x | 15263 |
15.3.2010 11:56:41
Já si tedy na dr. Červenku nemůžu stěžovat, nám všechno vysvětlil a synovi pomohl na 100%. Takže doporučuji i přes celou republiku, ostatně, taky dojíždíme k jinému odborníkovi přes skoro celou ČR.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.