| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Neprůchodnost slzných kanálků

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 662  [Dalších 482 >>]
**Petra** 54770
3.12.2009 16:24:43
Tak já na tom byla s dcerkou,když jí bylo asi 6 měs.
Poprvý nešlo dr úplně prorazit jeden kanálek,tak nás poslala do dětské do Brna a tam se to dr podařilo zprůchodnit a od tý doby máme pokoj.
Porvé mě u zákroku nenechali,ale malá chudák plakala fest a podruhé v tom Brně chtěli abych držela malou,ale já na to neměla,tak jsem vyslala manže a prý se mu chtělo až brečet,když viděl,jak malou musí znehybnit.Ale byla to chvilinka,takže se neboj,dopadne to dobře ~x~
blka 41710
3.12.2009 16:14:32
Pokud jdete náhodou do Brna do Dětské nemocnice, tak tam rodiče nevyhazují, naopak očekávají aktivní spolupráci pči držení. Jehlou napíchnou kanálek a snaží se tekutinu protlačit do nosu nebo pusy. Byli jsme čtyřikrát, poprvní se to nepodařilo. Dostali jsme Penicilin v kapkách, masírovali a chodili co 3 dny. Někomu zabere prý už první návštěva.
Mochi*81 + H04/06 + L06/09 28515
3.12.2009 16:08:33
Sofi, byla jsem se synem v Motole když mu byly cca 2 měsíce. Byla jsem přímo u zákroku. Malej plakal, ale spí to bylo tím, že se mu nelíbilo jak ho pevně drželi, aby neucuknul. Trvalo to chvilinku a hotovo, po pláči ani památky. Určitě se nemáš čeho bát :-)
Zuzka+03/93,05/97,06/06 71389
3.12.2009 15:56:51
Byla jsem s malou, když ji byli asi 2 měsíce.
Na bulovce, měly na to určený den, bylo nás tam snad 20 maminek s miminkama.

Šlo to jak na běžícím páse, vzaly si mimčo dovnitř, trvalo to asi 2 minuty, řev jak blázen, pak si zavolaly maminku, to už byla malá naprosto v pohodě, jako by se nic nestalo, daly mi recept na kapky a myslím za týden kontrola..
Nic hroznýho a bylo po problému, do té doby stále hnisalo očičko..
Neboj se, bude to dobrý..
Velšice 92803
3.12.2009 15:54:38
Byly jsme čtyřikrát, ač nám bylo řečeno, že se dělá maximálně třikrát. My chodili do Vinohradský v Praze a tam mě vyhodili, takže jsem to neviděla.Dnes už bych neodešla.Za dveřma není příjemnějc. No hele, strašit tě nemá cenu a uklidňovat taky ne. Miminko to přežije a ty potom masíruj v místě, které ti ukážou, aby se to pak už nedělalo.Bolí to, ale za minutku je po všem. Držím palce a neboj ~x~
Kalamity YANKA 95278
3.12.2009 15:54:37
N edámvno to dělal očař přímo mě, měla jsem zánět spojivek,.... vůbecto neboleo prakticky mi vlastně jen nakapal do očí...~d~alej jestlise to umimindělá jinak to nevím, myslím, že to nic ebude~x~
Sofinka09 99795
3.12.2009 15:50:18
AHOJ, 10.12.JDU S DCERKOU 4 MĚSÍCE NA PRŮPLACH SLZNÝCH KANÁLKŮ ~n~ BYLA JSTE NĚKTERÁ SE SVÝM DÍTKEM? A JAK TO VŮBEC PROBÍHÁ NA CO SE MÁM PŘIPRAVIT? NENÍ TO PRO MIMINKO HODNĚ BOLESTIVÉ? DOUFÁM, ŽE SE NA TO NEBUDU MUSET KOUKAT A VYHODÍ MNĚ ~e~ A JAK TO VAŠE DÍTKA SNÁŠELA? PLAKALY MOC? DĚKUJI ZA PŘÍSPĚVKY ~s~
1Lucik 63029
15.10.2009 16:38:28
Ahojte, můžu se přidat? Dneska jsem byli na kontrole u Dr. Červenky a čeká nás znovu operace~a~. Byli jsme loni v listopadu na intubaci slzných cest a teď se ten zákrok musí provést znovu, protože to máme zase zjizvené, asi. Pan doktor říkal, že už mu to propláchnout nemůže, protože už je moc velký, a bylo by to pro něj bolestivé, takže až v ostravě se uvidí co a jak.
Margottka 81008
9.10.2009 14:12:48
My měli asi 7 sondáží a několik průplachů, nevím už přesně kolik. Taky nás chtěli pod narkózou zakanylovat, prý se to asi už nepodaří zprůchodnit. Nakonec se to přece jenom podařilo a syn na žádnou kanylaci nemusel.
Červen2010 98228
9.10.2009 10:32:21
Je to těžký, ale ta masáž je děsně důležitá. Prostě ho navykni, že před jídlem to uděláš, je to snad patnáckrát na jednom oku, to yvdrží. Já mam taky ďáblíka, co nevydrží na místě, a šlo to. Jinak krev mu potom netekla, před tím ale měl hodně slzy a trochu ospalky. Asi týden po sondáži se nic nedělo, tak jsem masírovala podle rady se septonexem. A pak jsem mluvila se známou mý maminky a ta říkala, že když jejím dětem "kysaly" oči, tak jim tam kapala borovou vodu. Já VÍM, že se dneska borová voda nedoporučuje. Ale už to bylo fakt zlý, tak jsem ji nakapala na ten čtvereček buničiny, přetřela mu zavřený očíčka a pustila se do masáže. Asi po třetím zmáčknutí se mu do oka vyvalilo fakt neuvěřitelný množství hnisu, až se mi udělalo zle, ale mačkala jsem, dokud to teklo, pak jsem mu to propláchla septonexem a od té doby byl klid. I dr. v nemocnici se divila, protože ta blokáda byla tak velká, že už mu chystali datum na operaci.
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 662  [Dalších 482 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.