Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
petra b. |
• |
14.9.2009 23:57:57
tak kocky, jak je? Marcicku? byli jste nebo ne? My jdem 29.zari vytahovat kanylu.
|
kokosy.na.sněhu | 80429 |
10.7.2009 22:51:58
Nám taky homeo pomohlo, tehdy před operací malému začínala rýma a díky Oscillococsinum (nevim jak se to píše) se nespustila...
|
Gora | 31983 |
9.7.2009 22:45:01
Holky, moc děkuji za gratulace
Jsme vážně hrozně šťastní. Nechci to zakřiknout, je stále malilinkaté procento, že se to může s nějakou silnější rýmou (podle dr.) vrátit, ale doufám, a strašně si přeju, aby už bylo očičko opravdu naprosto v pořádku napořád. Čím častěji zkoušíme homeo, tím více mu věřím. Většinou nám opravdu pomůže. |
petra b. |
• |
9.7.2009 22:27:48
teeeeeeeda, ja cubrnim a mocccccccccccccccc vam to preju a tise zavidim, je videt, ze se nema hazet flinta do zita. At uz pomohlo cokoli (nojo, lekari na homeo vetsinou moc neveri), tak hlavni je, ze se to spravilo a ze nemusi honzik pod narkozu.
posilam velke blahoprani a omlouvam se, ze nepisu, absolutne nestiham, delam si ted kurz kvuli praci, chodim v sest rano z domu a vracim se tak v sedm vecer, pak chystat na dalsi den veci pro maleho, delat ukoly.... ale moc as vsecky zdravim a hlasim ,ze adamkovo ocinko taky v pohode, papa |
kokosy.na.sněhu | 80429 |
7.7.2009 22:18:22
Jééé, no tak to moc gratulujeme, to je supr, že jste toho ,,výletu´´ ušetřeni. No to je fakt osud, viď? kdyby byl malej tehdá zdravej, tak na operaci šel....No tady je alespoň vidět, že vše má nějaký důvod...Gratuluju moc, je mi úplně jasné, ja šťatstní musíte býtTobískovi operace pomohla, je úplně fit, od operce jsem mu oči neutírala, netečou, nehnisají, pan doktor je borec....Škoda, že sem taky nezajde, co? By koukal kolik má ,,fanynek´´
|
Gora | 31983 |
7.7.2009 19:21:30
A šťastná jsem tak, že to nejde slovy popsat.
|
Gora | 31983 |
7.7.2009 19:20:55
Feketko, děkuji
Honzík měl neprůchodný slzný kanálek, a dr. říkal, když mu to zjišťoval, že má zúženou oční chlopničku, která se musí odoperovat. Dnes to zkontroloval, a vysvětlil mi, že jsou dvě možnosti zúžení, což sondou nejde poznat, o kterou se jedná. Buď je to zjizvené proplachy a neustálými záněty, v tom případě by homeo nezabralo a operace by byla, nebo to je hodně zduřené záněty, a teď to splasklo, a je po problému. A říkal, že tomu mohlo pomoci nejen homeo, ale i to teplo, že je Honzík bez rýmy, tak se to začalo hojit. Honzík má za týden 11 měsíců. |
Feketka + 2 berušky | 58757 |
7.7.2009 17:21:51
Jé, Marcíčku obrovskáááááááááááááááááááááááááá gratulace!!!!
Tiše závidím.Ale moc přeju!!!!!!!! A co vám v Otrokovicích řekli? A proč jste vlastně na tu operaci měli jít? A jak je tvůj malý starý? Jé, to je tak krásné, to musíš být moc šťastná, že na ni nemusíte jít. |
Gora | 31983 |
7.7.2009 16:04:16
Holky, já mám radost. Byli jsme v těch Otr., a na operaci nejedeme!!!!!!
Homeo pomohlo, a vyléčilo to. Moc děkuji, že jste na nás myslely. |
Gora | 31983 |
6.7.2009 19:52:19
Holky, moc děkuji za podporu . Jsem zvědavá, jak to dopadne, ale moc velké naděje si nedělám.
Bongirno, bazének tiše závídím. Taky máme pro Honzíčka koupený, ale zatím nebyla šance ho rozdělat. Feketko, my to homeo dobrali do konce. Zatím stále máme pokoj. Ono je to i na špatné spaní, a myslím, že to se taky trošičku zlepšilo. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.