| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Neprůchodnost slzných kanálků

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 662  [Dalších 432 >>]
petra b.
  • 
14.9.2009 23:57:57
tak kocky, jak je? Marcicku? byli jste nebo ne? My jdem 29.zari vytahovat kanylu.
kokosy.na.sněhu 80429
10.7.2009 22:51:58
Nám taky homeo pomohlo, tehdy před operací malému začínala rýma a díky Oscillococsinum (nevim jak se to píše) se nespustila...~:-D
Gora 31983
9.7.2009 22:45:01
Holky, moc děkuji za gratulace ~x~
Jsme vážně hrozně šťastní.~:-D Nechci to zakřiknout, je stále malilinkaté procento, že se to může s nějakou silnější rýmou (podle dr.) vrátit, ale doufám, a strašně si přeju, aby už bylo očičko opravdu naprosto v pořádku napořád.:-) Čím častěji zkoušíme homeo, tím více mu věřím.~R^ Většinou nám opravdu pomůže.~R^
petra b.
  • 
9.7.2009 22:27:48
teeeeeeeda, ja cubrnim a mocccccccccccccccc vam to preju a tise zavidim, je videt, ze se nema hazet flinta do zita. At uz pomohlo cokoli (nojo, lekari na homeo vetsinou moc neveri), tak hlavni je, ze se to spravilo a ze nemusi honzik pod narkozu.

posilam velke blahoprani a omlouvam se, ze nepisu, absolutne nestiham, delam si ted kurz kvuli praci, chodim v sest rano z domu a vracim se tak v sedm vecer, pak chystat na dalsi den veci pro maleho, delat ukoly....

ale moc as vsecky zdravim a hlasim ,ze adamkovo ocinko taky v pohode, papa
kokosy.na.sněhu 80429
7.7.2009 22:18:22
Jééé, no tak to moc gratulujeme, to je supr, že jste toho ,,výletu´´ ušetřeni. No to je fakt osud, viď? kdyby byl malej tehdá zdravej, tak na operaci šel....No tady je alespoň vidět, že vše má nějaký důvod...Gratuluju moc, je mi úplně jasné, ja šťatstní musíte být~:-DTobískovi operace pomohla, je úplně fit, od operce jsem mu oči neutírala, netečou, nehnisají, pan doktor je borec....Škoda, že sem taky nezajde, co? By koukal kolik má ,,fanynek´´~t~
Gora 31983
7.7.2009 19:21:30
A šťastná jsem tak, že to nejde slovy popsat.~:-D ~:-D ~:-D
Gora 31983
7.7.2009 19:20:55
Feketko, děkuji~x~ ~x~ ~x~ ~R^ ~R^ ~R^
Honzík měl neprůchodný slzný kanálek, a dr. říkal, když mu to zjišťoval, že má zúženou oční chlopničku, která se musí odoperovat. Dnes to zkontroloval, a vysvětlil mi, že jsou dvě možnosti zúžení, což sondou nejde poznat, o kterou se jedná. Buď je to zjizvené proplachy a neustálými záněty, v tom případě by homeo nezabralo a operace by byla, nebo to je hodně zduřené záněty, a teď to splasklo, a je po problému. A říkal, že tomu mohlo pomoci nejen homeo, ale i to teplo, že je Honzík bez rýmy, tak se to začalo hojit.
Honzík má za týden 11 měsíců.
Feketka + 2 berušky 58757
7.7.2009 17:21:51
Jé, Marcíčku obrovskáááááááááááááááááááááááááá gratulace~x~~x~~x~~x~!!!!
Tiše závidím~f~~f~.Ale moc přeju!!!!!!!!
A co vám v Otrokovicích řekli?
A proč jste vlastně na tu operaci měli jít?
A jak je tvůj malý starý?

Jé, to je tak krásné, to musíš být moc šťastná, že na ni nemusíte jít.
Gora 31983
7.7.2009 16:04:16
Holky, já mám radost. Byli jsme v těch Otr., a na operaci nejedeme!!!!!!~b~ ~b~ ~b~
Homeo pomohlo, a vyléčilo to.~b~~b~~b~
Moc děkuji, že jste na nás myslely.~x~
Gora 31983
6.7.2009 19:52:19
Holky, moc děkuji za podporu ~x~. Jsem zvědavá, jak to dopadne, ale moc velké naděje si nedělám.~a~
Bongirno, bazének tiše závídím.~:-D Taky máme pro Honzíčka koupený, ale zatím nebyla šance ho rozdělat.
Feketko, my to homeo dobrali do konce. Zatím stále máme pokoj. Ono je to i na špatné spaní, a myslím, že to se taky trošičku zlepšilo.~;)
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 662  [Dalších 432 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.