Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Lucka Hys. | 131076 |
5.7.2012 18:07:19
Arsi, díky za tvoji zkušenost...asi to tak nějak je. Přece by mě nevyháněly jentak, kdybych se nedala, tak by me tam nechala, ale proč...Klárka nijak neklidná nebyla, tak ji rozrušovat nechci ať je vklidu, aby ji víc přispávaly bych nechtěla. Ty sestřičky tam samy čtou pohádky, byla jsem překvapená jakou mají péči. Každý den budu jezdit, abych ji viděla, ale počkám až se dostane z toho nejhoršího. Aby tam kvuli mě odtahovaly ty stolky s přístrojema a pak ji musely díky tomu přispávat, protože by třeba chtěla mluvit a to nemůže...proste musím počkat.
|
lipoo | 47870 |
5.7.2012 18:02:47
Lucko,tak to bych taky teda nevedela co delat.
|
arsiela, | 59672 |
5.7.2012 17:52:55
Lucko předně moc a moc držím palečky.Chápu,jakej máš v hlavě zmatek co se týče toho zda se ji ukazovat nebo ne.Já si tímhle prošla taky,malej reagoval nervozně,když sem odcházela takže ho museli zas víc přitlumovat.tak sem za ním pak dva dny taky nemohla.Nešlo u něj bejt furt vzhledem k dispozici oddělení.Brečela sem doma,měla sem strašný výčitky,že u něj nejsem.Moc ti přeju,aby zítra bylo zas o krapítek líp a malá se uzdravila.Drž se,mé posílám pohlazení.
|
Rosalie | 20250 |
5.7.2012 17:50:35
jsem moc rada,ze se stav stabilizoval..stale myslime na vas!
|
Lucka Hys. | 131076 |
5.7.2012 17:46:42
Katko, děkuji...
|
Katka,kluci 9 a 13 |
• |
5.7.2012 17:43:49
Budu hrozně moc držet palce, at už je jen líp.
|
Lucka Hys. | 131076 |
5.7.2012 17:29:01
Tak jsem tu
Dr říkala, že Klárka je stabilní, je tam mírné zlepšení, ale to jsem z ní spíš "vyloudila". V tomhle stavu prý může být klidně i týden, plíce byla hodně poškozená. Přišlo mi, že Klárka vnímá, má otevřený oči, když se ji zeptám jestli chce přečíst pohádku, tak něco jako kývne. Pak jsem měla pocit, že by chtěla odpovědět, ale nemůže, má tu hadičku v krku. Setřička říká, že každé dítě je jiný, nadšená moc nebyla. Mohla by se prý rozrušit a víc se probudit a to by ji musely zase dát větší dávku, aby spala. Tak nevim vlastně co je dobře. Starají se tam ale výborně, každá sestřička má na starosti jedno dítě od kterého se nehne, ikdyz potrebuje odskočit, zavola jinou na střídání, takže Klárka není sama ani chvilku. Bylo by možná lepší kdybych se jí neukazovala, ale těžko říct co se jí honi v hlavičce. Hlavně že to není zase horší, to se mi ulevilo. Budu zase čekat na zítřek |
Dojanka | 85301 |
5.7.2012 17:12:41
Lucko, určitě se nenech odbýt a zkus tam alespoň nějakou dobu u malé být. Mluv na ni, ona to teď hodně potřebuje. Jestli máš hlídání pro malého, tak bych u dcerky byla co to půjde. I kdyby mě vyhodili, tak bych byla alespoň na chodbě.
Strašně moc držím palce, ať odpoledne přinese lepší zprávy než včerejšek. Určitě dej vědět. |
lipoo | 47870 |
5.7.2012 15:32:22
Já bych se asi taky nacpala-v tomto případě určitě!!Jako pokud by byla po nějaké operaci slepého střeva,tak to určitě ne,ale v tomhle případě jo
|
lipoo | 47870 |
5.7.2012 15:29:09
toho pneumokoka můžou chytnout i starší děti?nevíte?náš taky proti tomu není očkovaný..ale zápal plic ještě neměl/jen ten starší,taky s tím byl v nemocnici,ale nic tak dramatického/-a mladší měl těžký zánět průdušek s dušením,takže ten skončil taky na jipce-a to je psycho a má fobii z doktorů-ale prostě muselo se,tak se muselo.Já byla teda s ním celou dobu,ač se to doktorce moc nelíbilo-ale on je cíťa,on by to sám nezvládl.Ani teď v deseti..a za čtyři roky nato mu zjistili astma.-který už samozřejmě měl tenkrát.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.