Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
ehm | 145751 |
23.12.2020 8:27:06
Monam, k te hrudni chirurgii, ja jsem prave absolvovala biopsii nadoru v hrudniku. Pokud by se z vysledku magneticke rezonance ukazala nutnost na hrudni chirurgii jit, mne byla doporucena hrudni chirurgie v Krci. Termin operace jsem dostala cca do dvou tydnu od prvni navstevy. Kdyby te zajimaly podrobnosti, muzes se ozvat.
|
vlad. | 38059 |
23.12.2020 8:11:40
Monam, vezmi si nějaký uklidňující prášek, jestli máš klaustrofobii. Neboj, není to tunel, kde bys byla celá, magnetem si najedou nad místo, které vyšetřují. Je to hlučné, dostaneš sluchátka. Byla jsem minulý týden, to dáš
|
A. Andrs | 157190 |
22.12.2020 23:20:01
monam, tohle je na CT, snaz se tam dostat jeste pred vanocemi. Muzes se na nekoho obratit, kdo ti s tim pomuze?
|
monam | 158013 |
22.12.2020 23:13:56
Ne, nenabrali mi nic, bylo pozdě, měla jsem přijít ve dvě, na řadu jsem přišla ve čtyři.
Jo, je to na draka. Jsem z toho úplně hotová, nevím, zda se zvládnu před dětmi tvářit jakoby nic. Navíc mám klaustrofobii a spustily se mi panické ataky, to fakt nevím, jak tu rezonanci přežiju. |
K_at | 121378 |
22.12.2020 23:03:44
Monam, to je teda zpráva úplně na ....., viď???? Zní to děsně, a přitom nevíš furt nic. Nejblbější kombinace. Děvče, drž se.
|
A. Andrs | 157190 |
22.12.2020 23:01:22
marjapano, ale na tom sonu vidi z ceho ten utvar sestava, je naplnen tekutinou, krvi, tkani nebo z ceho je? Nabrali ti krev?
|
monam | 158013 |
22.12.2020 22:51:03
Popravdě jsem dopadla spíše špatně. Útvar je na hranici, kde končí kompenentnost jedné lékařské odbornosti a začíná hrudní chirurgie. Údajně je to velký útvar, tak velký, že se nedal změřit tou sondou, co na sonu prsou používají, a určitě je v oblasti, kterou nezaznamenal mamograf. Takže nikdo neví, jak dlouho tam je. Doktorka spíše vyloučila lipom ale nechtěla hádat. Posílají mě na magnetickou rezonanci, ale tady se přesně narazilo na problém, pod jakou diagnózou mě může jaká odbornost poslat a jak to MR mají pojmout. Termín MR by mi měli dát vědět zítra, až se to snad nějak vyřeší, doktorka byla hodná a chtěla mi pomoct, ale měla svázané ruce, z chirurgie už tam nikdo nebyl a na MR taky je služba. Jsem z toho úplně vykolejená.
|
A. Andrs | 157190 |
22.12.2020 21:53:27
ja verim, ze to bude dobry, v tomto veku skutecne nic neroste takhle rychle, pouze pokud je to naplneno tekutinou, ale tkan roste pomaleji, u deti je to jinak, u zvirat taky, ale ty maji jiny metabolismus, verim, ze to bude cysta
|
ještě mrzutější mrzutá | 158829 |
22.12.2020 21:43:02
Před lety jsem si taky objevila bulku. Nepanikařila jsem a počkala na vývoj. Uzliny pod paží mohou zareagovat na nějaký pupínek, ranku po holení, škrábanec....a za čas splasknou. To se i stalo. Ale chápu, že když je sono nějak nejasné, chce to kontrolu pro klid duše.
|
sally | 3140 |
22.12.2020 20:53:45
nedělali biopsii, pže to byl uzavřený hladký pravidelný útvar, nic dál z toho nerostlo. Možnost byla vysosnout tu tekutinu, nakonec jsem se rozhodla s tím nedělat nic - protože než jsem absolvovala všechna vyšetření (komplikováno covidem), tak se to začalo zmenšovat - a po dalších třech měsících to už nenahmatám. Myslím, že ty prudké změny ve velikosti jso utaky typické pro cystu.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.