TiNiWiNi | 109646 |
![]() |
7.8.2017 11:47:44
Ano, existuje Tax Credit, Universal Credit, Child Benefit - přídavky. Neznám to z vlastní praxe, ale jelikož překládám dokumenty z UK, tak řeším i tyto věci.
|
Marki32 | 95216 |
![]() |
7.8.2017 10:23:15
Ahoj, vy maminky, co žijete v UK, máte dítě a pracujete, existuje tam něco jako sleva na dítě jako se uplatňuje u nás v ČR? Slyšela jsem, že existuje nějaké tak credit childcare. Moc se tedy v tom neorentuji, tak abych věděla, na co budu mít nárok a na nic nezapomněla. Bohužel neznám v okolí lidi s dětma. Tedy znám, ale jelikož vydělávají nadprůměrně, tímto se nikdy nezabývali. Děkuji za rady 😊
|
Len | 108740 |
![]() |
22.6.2017 9:10:49
To vis, ze jo, proste jsem se rozhodla, ze ridit budu, tak ridim
![]() ![]() Chaperone je ode dneska vyrizeny, vcera jim teda D pohrozil soudem, kdyz tvrdili, ze nema narok a ze se muzeme odvolat ![]() ![]() Fire, no, to ani nezacinej. D se mi smeje, ze jednou tu rozpoutam rudou revoluci. Nejen, ze council ma prebytky v rozpoctu, oni dokonce ten rok vratili tem s nejvetsim council tax uctem £100 s oduvodnenim, ze tak dobre hospodari, ze si to muzou dovolit. A to oblozeni tam bylo, aby vyhovovalo ocim mafianskych sousedu ![]() K volbam, no, ja miluju Corbyna, to uz jsem tu psala ![]() ![]() ![]() Co K a GCSEs?? Jake ma pocity? Wales je super, naposledy jsme tam tedy byli (spolu) pred detmi ![]() ![]() ![]() |
babiki | 4116 |
![]() |
21.6.2017 11:29:51
Me zas mizi prispevky
![]() Rizeni parada, jeste jsi zkousela? jake auto mate nakonec? TMA uz mas? jaka byla otazka? s malym a council - bez chaperone jsem ani nevedela ze to jde ![]() My jsme byli na vikend ve Walesu poprve, byla jsem nadsena, stromy, kopce, fakt super, sli jsme na rybarskou lod a videli hodne delfinu, parada. Pripadalo mi to jako Slovensko s morem ![]() co rikas na election ![]() ![]() A ten fire: svine na councilu, maji strasne moc penez nasyslenych a takhle setri...v radiu byl geography sociologist a rikal ze par ulic od sebe tam maji lidi rozdil 14 let v prumeru delky zivota ![]() ![]() |
Len | 108740 |
![]() |
16.6.2017 16:01:40
Pisu TMA, tak tu zase sedim
![]() ![]() K tomu mame doma D., delali zmeny v taxicich, strcili ho do taxi bez chaperone, takze ho neposilame, tenhle tyden byl jen v pondeli. V utery, kdy pro nej poprve prijel jiny taxik, malej se bal, ze bude unesen, uz nesel ![]() Jinak se mi zase potvrdilo, jak mala je tu ctenarska gramotnost. Normalne z councilu poslali vysvetleni, ze D nemusi mit chaperone, protoze neodpovida zande kategorii v nejake vyhlasce. K tomu dali do prilohy tu vyhlasku, kde je vyslovne napsano, ze pro autisty s emocionalnimi problemy poskytuji chaperone jako standard ![]() Co u vas? Mas neco pozitivniho? |
Len | 108740 |
![]() |
5.6.2017 13:20:27
Ty brdo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja prave mam 6 plus, no a jdu do 7 plus. Na mne neni velky, mam velke ruce ![]() Nejvetsi novinka u nas je, ze ridim ![]() |
babiki | 4116 |
![]() |
5.6.2017 10:32:47
no, ziju
![]() ![]() ![]() druhy barak naprosti Hampstead Heath, koupila ho jedna z manzelek ex sefa Saudske Arabie, M.ji musi oslovoat ""royal higness"" ![]() ![]() ![]() v obou baracich budou bydlet lidi nekolik tydnu v roce ![]() ty se mas ze zahradkou, tez potrebuju takvou navstevu! ja jsem zdedila Iphone 6plus po M.z prace, je moc velky...se svou technickou neschopnosti uz asi budu mit Iphone do smrti ![]() E.ma non pupil day, potrebovala bych ji vypnout ![]() jo a ty drahe letenky z CR asi propadnou, bo asi budeme muset letet primo do Irska, Turecko padlo ![]() ![]() ![]() |
Len | 108740 |
![]() |
2.6.2017 21:39:45
Tak co, jak probehly prazdniny?
![]() U nas fajn, byli jsme dvakrat u more, jeden by neveril, jak je Severni more teple ![]() ![]() Mamka odjela, mame krasnou predni zahradku diky ni ![]() ![]() Konci mi contract mobilu, takze budu obnovovat a nevim, co si vybrat ![]() |
Len | 108740 |
![]() |
24.5.2017 19:28:51
Vyborne, gratuluju a hezky si uzivej, ze mas dostudovano
![]() ![]() My dnes byli poprve v Aldi a super, skoda, ze je tak daleko. Porad nechapu, jak u nas v Lidlu lide nakupuji tydenni nakup, v Aldi by se to dalo a hodne levneji nez v obchodech u nas. No, D se branit umi, ale prehani to. U nas naopak, doma je to zlaty kluk. To se E ma, ze jede dvakrat. I kdyz nase E by asi moc nadsena nebyla, vylety na jeden den ji uplne staci. |
babiki | 4116 |
![]() |
23.5.2017 11:16:18
EMA je pryc, takovy pile of .... se jen tak nevidi
![]() Emma je Year 5, u nas jezdi Year 5&6, takze pristi rok mozna znovu, za ty prachy ![]() super ze jim vyslo pocasi.., jsou nekde v Grangewaters, K.tam byl taky, kajaky, absailing a tak, mne by ani nehlo v jejim veku, ale ona je celkem sporty. Jsem si poridila Twitter, bo jedina komunikace je pres nej. Myslela jsem si ze budu neviditelna a uz me par znamych sleduje ![]() jeee, chudak maly, no mozna lepsi nez si nechat srat na hlavu, E. je ted v tomhle uplne silena, jsme byli na kolotocich a to decko se necha predbehnout ve fronte i 3letyma ![]() co rikal D.kdyz prisel domu? mne nechteji ve skole verit jak muze byt maly agresivni vuci mne, ve skole je andel ![]() |
Jak na úspory v rodinném rozpočtu: Pomůže vám cashback od PlnáPeněženka.cz
Bosá chůze pro děti: Zdravý vývoj nožiček díky barefoot obuvi
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.