| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Cvičení pro děti

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 240  [Dalších 120 >>]
Anni&Annika 50178
29.8.2011 21:17:44
Bin...ona se hrbi dle meho, ze je velka...ja chtela jen rict, ze ta veta o dobrem drzeni tela neplati.....
taky delala sportovni erobic, atletiku, vsecno co delala, delala jako jedna z nejlepsich...proste pohybove nadana.....
ad....balet a gymnastiku muze ucit i silnejsi clovek, proc ne? Jen ta moje neterinka to na na te tanecni konzervatoru nakonec vzdala....stale poslouchala, ze je silna /nebyla a neni, jen to neni krehka prusvitna bytost/, stale musela drzet nejake diety a ta drina k tomu...vidavala jsem ji dost nestastnou...k tomu ji zustalo jeste dost zhuntovane telo......
Luci+Vája7/04, Kryštof 9/07 13205
29.8.2011 21:12:47
Aha to je tenhle balet tak to neporadím do Českomalínský chodí dcera jen do školy:))))
Pole levandulové 23006
29.8.2011 21:12:27
No, to je prave ono - moje mama pracovala v UKDZ, kde meli baletni saly a chodily tam holky z konzervatore na vyuku, ty jejich ucitelky jim davaly na pridel pulku jabka a podobne.Na jednu stranu - kdo by se chtel koukat na tlustou baletku, na stranu druhou te chapu a rozhodne si v dceri neminim plnit nejaky svuj sen.
Binturongg 104880
29.8.2011 21:11:51
Anni - ale to, že se hrbí Tvá dcera, neznamená, že je to špatné cvičení.
Mě trénovala částečně i vlastní babička (tedy gymnastiku) a pak její kolegové - všichni kantoři na FTVS.
Balet učila asi stokilová vysloužilá baletka, byla přísná, ale bavilo mě to.

Výsledek - umím se pohybovat, i když teď se přechodně jen koulím a vypadám jako ta učitelka baletu, nikdy jsem neměla potíže s tělocvikem, pohybovou průpravu tohoto typu vítali na dramaťáku, potažmo na divadle a ve filmu, dodnes jsem s to nějak sportovat, nepřímo mi tato průprava z dětství pomáhala v obou mých povoláních...
29.8.2011 21:10:18
Aha tak na to jsem nenarazila dcera chodí v Dejvicích do studia Emotion:)
29.8.2011 21:06:30
Dryjádo předpokládám,že když píšeš vDejvicích mysliš Emotion????Kdyby jsi chtěla něco vědět tak písní:)
Pole levandulové 23006
29.8.2011 21:06:06
Dryjado, diky, to vypada zajimave. Nase dcera je zatim drobounka, ale pomalu vytahuje a nejspis bude po tatinkovi, tj vysoka, tj pro profi balet nevhodna. Kazdy rok pozoruju jednu obri baletku na Louskackovi a nemyslim si, ze by to bylo to prave.
29.8.2011 21:04:13
Tak moje dcera od 4let tancuje,teď(je jí 7let) už má 3hodiny týdně z toho hodinu baletu(aby se naučili držet tělo),hodinu moderny a teď si k tomu vzala hodinu Hip hopu a je nadšená a stále jí to baví..
Anni&Annika 50178
29.8.2011 21:00:36
a jeste....k hodinam moderni gymnastiky patri i hodiny baletu.....
moje starsi dcera delala moderni gymnastiku /od 4 let/, dokonce jsem ji i castecne trenovala. Jeji teta byla dokonce v reprezentaci, jeji sestrenice sla v slepejich sve matky, takze tam to bylo tak nejak danne...z toho vseho ji zustalo bolave koleno a o pri chuzi se hrbi /tudiz pravidlo, ze se aspon nauci pekne choditfakt neplati/.....ma mala ma velky talent, jeste vetsi nez jeji sestra a chodi do takove predbaletni vychovy, je ji 5. Hopsa, skace, je nadsena /zlanarila ji tam jeji kamaradka/....jestli bude nekdy v necem pokracovat? Rekla bych, ze o to ani nestojim....takze tomu nechavam tak nejak volny prubeh a neangazuju se /pomoci ji vysvetlit co dela a nedela spatne/ ani nahodou.~d~.....doufam, ze sama casem objevi jiny sport. Ta neterinka prave pak sla delat i tanecni konzervator, a to uz o huntovani tela fakt je.....

takze za me.....balet, ale spojit s nejakym tancovanim /nejaky tanecni neprofesialni soubor/. To snad jeste zadne skody na zdravi pusobit nemuze~;)
Pole levandulové 23006
29.8.2011 20:59:48
Anni, mne to moc teda neprijde. Ale znam to jen z televize, takze skutecnost muze byt odlisna. Nelibi se mi ten tlak uz od malicka na hypermobilitu kloubu, dril.
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 240  [Dalších 120 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.