| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Bezplenková komunikační metoda

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 1471  [Dalších 1431 >>]
Marci
  • 
26.12.2012 16:26:23
Holky moje nová zkušenost je, že naše holčička vydrží docela dlouho bez čúrání.U syna jsme to tak neměli. Čúral každou chvíli po malých troškách. Malá vydrží docela dlouho a pak vyčúrá velké množství.Teď má necelých 8 měsíců. Teď máme takové dobré dny, že se za den počúrá třeba dvakrát nebo třikrát, jinak všechno chytáme.V noci čúrá málokdy,to vydrží většinou až do rána. S kakáním také super,jde několikrát denně do nočníku, nehoda tak jednou za měsíc.Ale vždycky to nehlásí, tak musím odchytávat. Zajímá ji spíše všechno ostatní, už tři týdny se staví.
Marci
  • 
5.11.2012 18:56:58
Jojo, dokud jsem malého kojila(do dvou a půl), tak jsem ho v noci taky vždycky vyčúrala,nakojila a spal. Pak když jsem kojit přestala,vydržel spát a nečúrat celou noc, ale potom nějak začal více pít- s oblibou zrovna vačer :-), tak začaly nehody.
Ale teď už jsme to vychytali,pokud se zrovna nevzbudí na čúrání sám,tak ho posadím ve spaní.

Jakmile bude malá schopna stát na nožkách, taky budu používat natahovací kalhotky, ale v tom půlroce se mi to zdá být ještě dost nešikovné. U malého jsem je začala používat asi od 9 měsíců.Ikdyž je fakt,že už je hodně pohyblivá a to přebalování vleže je hrůza.Možná to bude dřív.
zlobivá holka 118130
2.11.2012 16:58:02
Marci, jj, u nás to tak funguje dlouho. Synkovi je 21 měsíců, donedávna jsme kojili, takže jsem v noci dala na nočník, vyčůral se, nakojil a spal. Teď už v noci nekojím, ale vzbouzí se tak jednou, někdy dvakrát, na čůrání, taky se u toho nevzbudí a pokud trochu jo, tak při položení je hned tuhý...

Jinak loni v zimě jsme venku čůrali. Dokonce to mělo pozitivní efekt, že se nechtěl zdržovat na tom chladu, tak se vyčůral opravdu rychle ~:-D. Nicméně, když bylo těch -20, tak jsem to taky neriskovala ~k~. Kombinézy jsou na to blbé. Nejlepší je mít kalhoty a bundičku. A do kalhot máme pull kalhotky, které jsou na patentky, ale navíc s gumičkami, takže je nerozepínám a jen stáhnu jako slipy. Funguje to perfektně a člověk jen stáhne a natáhne a nemusí se zlobit se zapínáním plín...
Marci
  • 
2.11.2012 12:43:01
Holky musím vám sdělit novou zkušenost. Občas jsme mívali noční nehodu s tříletým synem,když se večer hodně napil. Kámoška mi poradila,ať ho v noci ve spánku posadím na nočník a řeknu mu, ať čúrá. Funguje to skvěle,no že mne to dřív nenapadlo.Říkala jsem si,že ho nechci budit,ať pak není kravál, ale on se neprobudí,to je super.Tak teď když mne v noci probudí malá,dávám je čúrat oba dva.Je to tak jasná věc, že to určitě hodně z vás zná:-)
Marci
  • 
30.10.2012 19:40:24
Jo před procházkou čúráme vždycky doma,pak ji nakojím,usne,dám do manduky a jdeme. Často vydrží a čúráme pak až doma, ale když se zdržíme,tak to nevydrží.Ve městě na nákupech když je zima, tak je to taky horší.No řeším to tou jednorázovkou.Naštěstí přes zimu člověk tráví více času uvnitř,tak je to fajn. Čúrat venku v té zimě si moc nedovedu představit,sundávat všechny ty vrstvy, uff:-)
Archciba 61187
25.10.2012 19:55:05
Marci, zkus jí dát vyčůrat před procházkou. Měla by pak vydržet. Pokud nebudete venku půl dne. Tom takle celkem funguje.
Nebo nedávat kombinézu, ale kalhoty a bundu, pak si myslím, že by se dalo i nechat rychle vyčůrat :-)
Marci
  • 
25.10.2012 18:55:16
Jéje, se mi tam vymazalo kus textu......psala jsem,že jsme od samého začátku čúrali na procházce venku do trávy, ale teď už se to v té zimě nedá......
Marci
  • 
25.10.2012 18:52:57
Holky taky jste nešťastné, že v té zimě se už s miminkem nedá čůrat venku? Malá je narozena začátkem května, tak jsme od samév té zimě nedá. Tak na venek už bereme jednorázovku.Ze začátku s sebou v manduce pěkně šila,když se jí chtělo,ale teď už si zvykla, že se může počúrat,ach jo. Co vy?
Marci
  • 
29.9.2012 10:35:45
Ale jinak také peru ručníky,útěrky a plínky dohromady :-)
A nočník po čúrání běžně vylévám do dřezu:-)
Takže zas taková fajnofka nejsem :-)
Neříkám, že salát z nočníkové šlehací misky bych nesnědla, hihihihi.Ale cíleně ho v ní dělat nebudu.
Tolik k našemu chutnému tématu :-)
Marci
  • 
26.9.2012 18:56:03
Holky tak jsem si teď pročítala celou vaší debatu o šlehací misce a u toho jsem měla u sebe malou, která zrovna kakala do naší šlehací misky koupené za účelem nočníku. No nevím, asi v ní bílky šlehat nikdy nebudu :-) Ale jako hračka na písek mi to příjde geniální nápad:-)
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 1471  [Dalších 1431 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.