Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
curlyhair | 78844 |
21.7.2014 10:57:36
Ahoj maminy, našlo by se nás pár maminek, které bychom se domluvily a vyrazily jen s dětmi (bez tatínků) třeba někam na chatičku na pár dnů? Jen tak v klídečku užít si bazén, kafíčko, nějaký výlet..... Asi to nepůjde, že bychom byli z celé republiky - my jsme z okresu Třebíč, třeba by se mohl přidat i někdo z okr.Žďár nebo třeba z Brna a okolí což není od sebe ještě tak daleko. Přemýšlejte - prázdniny letí mílovými kroky. Papa a těším se na odpovědi.
|
M. | 143303 |
16.7.2014 10:25:38
Hledám spolucestující (ženu s dítětem) k moři na týden nebo i déle (odjezd co nejdříve). Hotel nebo apartmán na severu Itálie podle domluvy. Pro 3,5 letého syna hledám fajn kamaráda nebo kamarádku v podobném věku. Jsem z Prahy, 40 let, nekuřačka. Mám větší auto a jsem zvyklá řídit dlouhé trasy i v zahraničí. marmar.mus zavináč seznam cz
|
Sissi01 | 141364 |
14.7.2014 22:34:53
Ahoj,
slyšela jsem velkou chválu na tento hotel: http://www.hotelpeklo.cz/ My máme v okolí chalupu, ale chodíme tam aspoň na jídlo, protože je to tam pro děti vážně skvělé. A co se týče okolí... kousek je to do Liberce, kde je aquapark, IQ park, lunapark (vše v Babylonu)...V Liberci se dá taky vyjet na Ještěd lanovkou a zpátky to třebas sejít procházkou, nebo zase sjet... taky je tam pro děti moc dobrá ZOO. Přímo v Josefově dole je spousta možností kam jít na výlet (pěšky nebo na kole) - ideální např. pro malé děti na kole je to k Josefodolské přehradě (parkoviště je kousek, takže je úplně na vás, kolik toho budete chtít ujet), nebo pěšky k protržené přehradě, na vodopády, tam je naučná stezka s několika zastaveními. Není to daleko ani do Harrachova, kde je sklárna, ale ta je spíš asi pro starší. Exkurze trvá cca hodinu. No a nebo se dá chodit na houby, borůvky, jsou tam blízko tenisové kurty, dá se jet někam mašinkou. Prostě je tam spousta možností. Záleží, co by vás a hlavně Tvojí holčičku zajímalo a co má ráda. Výhoda hotelu je hlavně v tom, že když je ošklivo, mají tam skvělé vnitřní herničky, kde se děti můžou vyřádit. Tak přeju hezkou dovču, ať už to bude kdekoli :) |
werunka,2letá princezna | 143312 |
13.7.2014 10:56:46
touto cestou hledám k sobě a mé 2leté princezně partáka/čku na dovču. odpadla nám spolucestující a potřebujeme někoho k sobě. je to dovolená v Čechách a odjezd je už v úterý....vhodné pro maminku s jedním prckem nebo 2 dospělý nebo 1 dospělý. jsme ze středních čech okres Kladno. PROSÍM PROSÍM. máme zaplacenou zálohu. děkujeme všem. Veronika
|
werunka,jedna 2 letá holčička |
• |
12.7.2014 17:39:32
Dobrý den. Akutně hledáme s Erinkou parťáka/čku na dovolenou....odpadla nám spolubydlící a odjezd se blíží. je tu někdo kdo by si chtěl udělat hezkou dovču od 15-19.7? budeme rádi za kohokoliv aby se zaplnila chatka doprava zajištěná do auta se vejdou 2 osoby. více info do zpráv. jsme ze středních Čech okres Kladno
|
M_ | 124075 |
5.7.2014 9:08:41
Luadha letíme nakonec do egypta - hurghada - hotel albatros palace resort. Jestli se chcete připojit řekni nebo napiš na neutronek(zavináč)centrum(tečka)cz
a domluvíme se. |
Luadha | 125974 |
4.7.2014 11:17:08
Ahoj, nápad mám stejný, termín také. Pobyt u moře s aktivitou především pro děti. Even. se můžeme zkusit domluvit a připojit. Pro změnu 2 ženské já a dcera -7 let .
|
M_ | 124075 |
3.7.2014 10:59:44
Ahoj, nechce se k nám někdo přidat? 3 chlapi (9 let, 6 let a já), chceme jet někam k moři, písek, bazény, tobogány. Vybráno ještě nemáme. Termín cca 26.7.-3.8.
|
Sluncem zalitá | 119382 |
3.7.2014 10:57:17
Ahoj všem,tento rok jsme se rozvedli a já (chlap) budu poprvé trávit dovolenou "sám" s dcerkou. Dceři jsou 4 roky je hodně temperamentní a zvídavá, nemáte prosím někdo radu nebo tip na cca 7 denní dovolenou v Čechách (i Morava ).
Budu moc rád za jakýkoliv odkaz, radu, inspiraci, ... Mějte se fajn a užívejte léta. P. |
curlyhair | 78844 |
2.7.2014 22:15:23
Ahoj Míšo, můžu se zeptat odkud jste? Jestli chceš písni mi na mail mchytkova@seznam.cz. Majka
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.