Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Nika89 | 91671 |
13.9.2011 14:31:59
jo můžeš se zkusit kouknout na znamylekar.cz ale taky jsem tam pokaždý nenašla všechny lékaře, který jsem hledala.
|
Nika89 | 91671 |
13.9.2011 14:31:18
Myslím, že se mu to odlepí postupně samo, ale pokud už mu to šlo, je divný, aby se mu to přilepilo zpátky (taky je rozdíl, jestli je to srostlý-v tom případě by mu to ale nešlo ani předtím-nebo přilepený). klukům to nejde vůbec-mladší má rok, starší tři, staršímu se začíná nafukovat předkožka při čůrání-postupně se mu odlepuje. nikam se s nima nechystám a navíc jsem z Vysočiny, takže urologa ti neporadím, ale vím, že se nejdřív zkouši mastička Tryamcinolon nebo tak nějak.
|
Červená řepa | 55518 |
13.9.2011 14:21:23
Syn (3,5) má přirostlou kůži předkožky k penisu - vypadá to že pouze na špičce, smegma se mu tvoří (nemůže ven), takže zřejmě dále je to uvolněné. Kůže plynule přechází tenkým srůstem na žalud, nejde ani přesně postřehnout přechod, jedinou skulinku má cca 1mm. Nejde tím tedy absolutně vůbwc hnout. Otvor pro močení má volný, kůžička je přirostlá na jedné straně blíže a na druhé dále k otvoru. Žádné problémy s tím nemá. Když byl menší, předkožka mu šla částečně přetáhnout, zřejmě to srostlo kolem toho třetího roku, s narozením dcery jsme zřejmě začali méně důsledně omývat, nebo nevím, jaký je důvod- všimla jsem si toho až nedávno. Násilně jsme nikdy nepřetahovali. Má někdo zkušenost? může pomoci kortikoid? Může se to rozvolnit postupně samo?
Prosím o tip na dobrého dětského urologa v jihočeském kraji? Preferuji konzervativnějšího, nechci jako první chirurgické řešení, nebo nějaké násilí hned v ordinaci. Díky! |
lipoo | 47870 |
2.6.2011 16:20:10
jojo....oba jsou skvělí,Zerhau byl náš ošetřující doktor-naprostá kapacita a ještě příjemný a ochotný človíček
|
Hanik + 2sluníčka | 43534 |
23.5.2011 12:29:52
děkuji moc za tip
|
Silvie+dva kluci | 103202 |
22.5.2011 20:21:50
Byli jsme v Dětské nemocnici u MUDr. Husára a byl úžasný, opravdu velice trpělivý a ochotný pan doktor . Nejdřív nám napsal mastičku a za šest týdnů si nás pozval na kontrolu. Po šesti týdnech nebylo násilné přetažení potřeba - šlo to krásně samo.
|
Bekyně mniška | 115366 |
22.5.2011 11:13:02
V dětské nemocnici v Brně na urologické ambulanci jsou dva úžasní doktoři- Zerhau a Husár. Jezdíme tam již 5 let se synem s těžkou vrozenou VVV.Pokud si nejsi jistá, zkus se tam poradit.
|
Beruška+J02A07T10 | 48718 |
22.5.2011 8:13:54
doktora vynech -
zkus sehnat mastičku - elcom nebo belogent, mému synovi pomohla..je na atopický ekzém, důležité je, aby v ní byli kortikoidy, tuším že ten elcom, může napsat i obvoďák, tak jestli máš rozumného - mě by ho napsal. Ten belogent jen na kožním - ten nám pomohlo.. synovi v 7dmi letech, po 14 dnech nepravidelného mazání kdy mu 7 let nešla vidět ani ta dírka na čůrání to šlo krásně přetáhnout pak jsme na to ale kašlali a pravidelně npřetahovali,tak se kže zase zcvrkla a ted máme za sebou čerstvě nové mazání po 5ti namazání 2x týdně tedy za 2,5 týdne to šlo stáhnout a ted si to stahuje při každém mytí a v pohodě už je to dva mesice a za mesic mu bude 9 mam ještě druhého a chýru taky nechávám až jako opravdu nejzaší - ten starší syn mel zánět jen 1x a bylo to v létě, když se jen sprchoval přišli jsme tehny na to, že se musí aspon 1x týdně naložit do vany a pak to je v pohodě |
Hanik + 2sluníčka | 43534 |
22.5.2011 7:42:04
ahojky, potřebovala bych poradit dobrého doktora, který má na starosti stahování předkožky sondou. Synovi bude v září 5 let. Naše obvodní doktorka nás již chtěla poslat, že to má fyziologicky přelepný. nejde mu to přetáhnout. doma s tím bojujeme a už tedkom ho to při přetahování bolí a strašně brečí a já mám hrůzu, že mu to udělají násilím. Záněty nemá, v tomto směru je v pořádku.
Znáte prosím doktora v Brně, který není názoru, že hned násilím ztrhnout? ale zkusit mastičkou a tak? četla jsem o mastičce Triamcolon nebo tak nějak, mám ji i doma, ale zase mám strach mu tam něco jen tak mazat. má tam jednu pidi trhlinku na předkožce, tak nevím. děkuji hanka |
monulenka | 98082 |
1.2.2011 12:02:30
Jé, děkuju moc, tohle je fakt cenná informace, sice budeme muset vyrazit brzo ráno, ale rozhodně to za to stojí. Zatím se nervuju předčasně, protože ještě nemáme ani termín operace, ale radši si některé věci zjistit dopředu, než se pak divit a nervovat.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.