Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Lída+2 | 28136 |
17.2.2020 6:01:21
neznámá, kdyby jsi viděla co rumu dávám do těsta, když dělám koblihy,ale oni pak nenasáknou olej. Z toho samého těsta ještě dělám takové kroucánky bez náplně, jako dítě jsem je měla radši.
To mi připomíná. Zima pryč a ty chudáci je letos ještě neměli. |
neznámá | 91073 |
16.2.2020 22:56:14
Porodkyně svoje buchty nepodávala "břichem" dolu.
Cizí buchty překlopí, své ne. Tak jsem dokoukala. Bože to olizování mě drtí, strkání prstů do pomazánek, cucání párátek.... A taky jednomu soutěžícímu vytkli jedno těsto na vše, ale Anička také použila pouze jedno těsto. A chleba nekomentuji, potřebuje čas. |
Alena | 129302 |
16.2.2020 22:42:05
Buchty vzdy preklapime, spodni strana je mastna a vytvori s cukrem bajecnou krustu.
|
Lei | 37503 |
16.2.2020 22:12:19
U nás doma se buchty vždycky vyklápěly a "roztrhaly" od sebe, pokud jedna od druhé neodpadaly samy, aby vyšla pára. Ale servírovaly se pak zase kůrkou nahoru a pocukrované. Včera mi přišlo divné, že je všichni unisono nesou porotě v pekáčku, myslela jsem, že to tak mají v propozicích...
Ale zas fakt je, že moje maminka vše hned vyklápěla - i lité buchty na plechu, korpusy na dort...to já nedělám, hodně věcí nechávám zchladnout nebo i zcela vystydnout v tom, v čem se pekly, dost jich na plechu i rovnou krájím... |
Silvie+dva kluci | 103202 |
16.2.2020 21:11:53
Babička vždycky buchty překlápěla, nikdy mi nepřišlo, že by to bylo divné, taky překlápím
|
neznámá | 91073 |
16.2.2020 20:49:02
Len a nevíš, proč je občas těsto tekuté? Stejné poměry, stejná mouka, stejné hnětení a těsto teče z háku, jindy je akorátní.
|
Len | 108740 |
16.2.2020 20:45:28
Termixi, ja prave taky porad pecu chleba, ale tohle bylo strasny a ze porotci chteli bublinkatou stridku, to vubec nechapu. A asi proto, ze jsem je pomluvila, tak se mi dnes povedl poprve v zivote skoro tekuty chleb, jsem zvedava, co s tim testem udelam
|
Stáňa * | 7932 |
16.2.2020 19:51:07
Jo cukr jsem zapomněla. Dávám podle chuti, záleží jestli přidám marmeládu nebo povidla.
Se Senedrou ho dělám hodně podobně. Spíš by mě zajímalo, co udělat, aby mi nepraskal závin. Nahoře ho vždy v určitých rozestupech naříznu, ale stejně mi vždycky praskne. |
Ája Fíková | 26586 |
16.2.2020 19:47:03
Tchyně je přesně takhle vyklápí a servíruje.
|
Senedra | 14756 |
16.2.2020 19:44:14
Marko, hodiny nejspíš mají, jen s oznamováním času je větší drámo
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.