| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Skoro dvojčata - děti krátce po sobě

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 19786  [Dalších 19566 >>]
Domeva 72240
3.11.2010 14:48:42
nebo sourozenci, kteří jsou od sebe 11 měsíců~t~
znám tři případy z okolí~:-D
Lída,3 kluci a holka 25285
3.11.2010 14:46:42
A ještě: pro mě tohle nejsou "děti krátce po sobě" ~t~~t~~t~ - pod to bych řadila moje sestřenky, který jsou od sebe 13 měsíců.
Lída,3 kluci a holka 25285
3.11.2010 14:44:13
Starší kluci jsou o 20 měsíců, bylo to naprosto v pohodě ~;) V kočáru pak jezdil jen mladší, max. jsem staršího na chvíli posadila napříč (jo, to byly ještě pořádný velký kočáry ~t~), aby si odpočinul. Jakmile trošku povyrostli, bylo to ještě lepší, dokázali si spolu krásně vyhrát. Někdy kolem konce prvního stupně ZŠ se začali od sebe výrazně odlišovat (částečně schválně), dneska je každej z nich zaměřenej jinak (jeden umělec, druhej ajťák - je jim 21 a 19). S bráchou máme stejnej věkovej rozdíl, taky to nikdy nedělalo potíže.
Danik78, P+D 7/09, H 4/11 61018
3.11.2010 14:44:08
chci se zeptat, v dubnu nám přibyde k dvojčátkům miminko, věkový rozdíl bude 20měsíců. Jedno dvojčátko je takové línější a ani ještě nechodí, určitě budu potřebovat sourozenecký kočárek plus ještě skate.
Jste spokojená s kočárkem Jané powertwin? Současný dvojčatový nechci, neuvezl by novorozeně, větší dítě a ještě dítě na skatu~;)
withep 93862
3.11.2010 14:41:51
Do 24 měsíců včetně? Já :-). A zrovna se vypravujem ven, takže zatnout zuby, nervy držet na uzdě a neplýtvat energií vykecáváním na rodině... ~t~
vendyna (Janinka + Alenka) 85221
3.11.2010 14:40:39
Holky jsou po sobě taky 19 měsíců, zvládám jakž takž. Domácnost pokulhává, ale dá se to (snést) :o)).
Kočár mám PaT Vibe. Bez něj bych nepřežila. Chodíme i plavat (s placenou paní na hlídání, holt čtyři ruce jsou čtyři ruce).
emteka + 2 holčičky 83399
3.11.2010 14:36:07
Kolik nás je kdo má děti brzy po sobě? Myslím věkový rozdíl do 24 měsíců :-) Já mám děti od sebe 19 měsíců, miminko má ted 2 měsíce..zvládáme dobře, je to náročné spíš psychicky, nemám čas na vyčistění hlavy, ale jinak jsem myslela, že to bude horší..starší se mi podařilo ponechat režim a před pár dny jsme holky sestěhovali k sobě do pokojíčku (spíme tam ale všichni 4..máme totiž 2kk..)usínají společně. V noci kojím tak dvakrát a to pak malá dospí v košíku v obyváku, vím, že to není ideální,ale do své postele si ji brát nechci a budila by Terezku.. Kočárek mám sourozenecký Jané Powertwin, dopoledne chodíme s kočárkem, oběhnu si obchody apod. , odpoledne jdu jen s jednokočárkem, Terezka si bere odrážedlo nebo jdeme na hřiště..jak zvládáte vy, co je pro vás tato situace také nová???..
Marcelíííínka
  • 
20.6.2010 17:07:07
Ahoj vsem maminkam, ja jsem take dnes objevila 2 carky.Synovi ted byli 2 roky pred 14 dny.Takze kdyz porodim bude mu 2 a trictvrte roku.Vim, ze to je od sebe tak akorat, ale nemeli jste o to druhe pak vetsi strach?Mam docela zbojnika doma a kdyz bezi nebo neco dela nekouka, jestli ma na zemi prekazku nebo na nekoho neco hodi a neuvedomi si to, ze to nekoho boli, ikdyz mu to stale rikam.Me jde o to, ze bych asi ani strachy neusla, kdyz budeme spat v loznici aby treba na prcka neco nehodil a neublizil mu.Plinky uz nemame vubec,ale bez kocarku nemuzeme udelat ani ranu a to je velkej po manzoj ...vetsi nez 3-lety deti a mame 17 kg..nechce chodit za rucicku a zdrha a mam strach aby nekde proste nevlitnul.Myslite, že maqm zbytecny obavy?mam doma raubire..
katulenka,Káťa00Maty+Anni08+// 75512
7.4.2010 9:41:15
To je paráda...~g~
Hlavně si myslím,že MM musí být strašně hrdý,ne...~;)~;)a ty taky,že se vám to povedlo po těch peripetiích a ortelů lékařů doma~R^
Betva,držím palce~R^~R^a ozvi se někdy klidně na email...
Jája a spol. 71011
7.4.2010 9:21:03
Ka´tuli a vis jaks e ulevilo me ? :-))) Sem na mekko. A plasim takhle aniz bych byla u dr....i kdyz ono tech asi 6 pozitivnich testu cloveka presvedci. Tak snad bude vse v poradku.
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 19786  [Dalších 19566 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.