| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Ostatní : Vánoce

O všem, co se pojí k Vánocům
  (?)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 59157  [Dalších 59097 >>]
TaJ 81121
5.12.2025 22:29:32
Přesně, taky ráda koukám z okna, v kuchyni máme velké okno nad celou pracovní deskou. Už kdysi dávno při rekonstrukci domu jsem se těšila, jak se budu moci při vaření koukat do zahrady, která je v každém období úplně jiná...
Beat 107867
5.12.2025 22:24:25
Stáňo, některé mam z přírodního vosku, nebo Woodwick s praskajícím hrotem a čajové z Ikea. Ale mam velký prostor, hodně větrám a nehoří to dloiho. Spis často ale kratší dobu
Stáňa * 7932
5.12.2025 22:19:41
Beat, taky miluju pohledy z okna, proto mám v kuchyni tři veliká. Příroda je v každém okamžiku jiná.

Svíčky zapaluju jen příležitostně, pokud nemáš nějaké opravdu přírodní, tak to ani není moc zdravé.
Beat 107867
5.12.2025 22:17:09
Ja mam rada svíčky. Nevoňavé, obyčejné, ale v krásných křišťálových skleničkách od české sklářky. Vstanu a zapálím na okně a na stole. I kdyby jen na 1/2 hodiny.. a u snídaně se rada dívám ven z oken na zahradu na to bilosede mlhavé rano a kochám se. Mam rada pohledy z oken v každé roční době .
Evelyn1968,2děti 6269
5.12.2025 22:09:11
Mně vadí tma ráno, musím chodit na 8 a připadám si jako největší chudák na světě ~t~

Ale když celý město už ráno září a cestou potkám X zářících stromků, je to úplně jinej pocit.

Manžel mi programuje světýlka, abych vstávala do zářícího obýváku a nechává mi ty jedny do března.
TaJ 81121
5.12.2025 22:00:31
Babi, chápu...mně třeba nevadí vyloženě tma, ale nejhorší je pro nás takové to příšeří, ani světlo, ani tma...my máme světýlka rádi, ale musí to být teplé bílé, nebo žluté světlo, případně nějaké decentní barvičky. Nic blikajícího, nebo studeně bílého, modrého apod.
babi_ 48341
5.12.2025 21:53:12
TaJ, pokud vám světýlka dělají dobře, tak fajn :-) ~R^

Mně dobře nedělají. Zvýrazňují mi temno či jak to popsat.
Scarlett O´Hara 142303
5.12.2025 21:52:22
Nezdobím, až stromek ráno na stědrý den.
Aktuálně mám jako přípravu objednané cukroví. A ve váze pár neozdobených větví.
A v práci na stole mini stromeček, co jsem koupila vloni, protože jsem cítila společenský tlak od kolegů, že to tak má být ...
Vánočku kupuju, kapří polévku, řízky a salát připravuje manžel, protože na tom jediný trvá.
TaJ 81121
5.12.2025 21:40:01
Babi, mně taky temno dlouho nevadilo, až tak poslední dva roky světýlka docela vítám. Asi tím, že jsme měli ty poslední roky dost náročné a hlavně to vždycky gradovalo o Vánocích, tak mám potřebu to tu trochu rozjasnit. A i syn má teď tendenci upadat do temných nálad a sám světýlka vyhledává - včera jsme zrovna omotali světýlky celý jeho pokoj kolem dokola. Vlastně to tam měl i celý minulý rok, akorát jsme to v říjnu v rámci rekonstrukce pokojíku museli sundat. Takže teď už tam zase zůstanou napořád:-).
TaJ 81121
5.12.2025 21:33:39
Inko, myslím, že většina z nás tu pracuje, jen to máme každá třeba nějak jinak rozložené. Někdo chodí denně, někdo má střídavé směny, jako třeba já. Taky musím některé věci dělat třeba i dřív, než bych chtěla, protože prostě pak to volno mít nebudu. Například my jsme zvyklí, že na Štědrý den už máme ráno stromeček ozdobený. Takže by v pohodě stačilo den předem...jenže 22. i 23. budu v práci 12h denně. Tudíž ho prostě ozdobím v neděli 21., když budu mít volno. A tak je to se vším. Mám to tak, že vždycky jsem 2 dny po sobě 12h v práci a pak mám 2 dny celé volné. Takže od toho se odvíjí veškeré plánování. Po 12h v práci už večer leda tak zapnu a pověsím pračku. Nic dalšího už nejsem schopná a hlavně ochotná večer dělat.
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 59157  [Dalších 59097 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.