Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Jezinka Bezinka | 140682 |
15.1.2021 21:30:45
Úplně opačný konec Prahy - Háje, by vás nelákal? u metra je myslím McDonald, nejsem si stoprocentně jistá. A kousek pěšky od metra směrem k Miličovskému lesu jsou za Červenou školou velké dlouhé kopce, sáňkování parádní.
|
Lída+4 | 138596 |
15.1.2021 20:41:23
Copak o to, ČVUT má budovy i v Horské, v Trojanově a v Troji, případně v Děčíně, na Kladně a v Bustěhradě.
|
Monika | 123907 |
15.1.2021 20:34:40
ČVUT má budovu i na Karlově náměstí.
|
Lída+4 | 138596 |
15.1.2021 20:32:21
UK má dost míst na kolejích na Petřinách.
|
Monika | 123907 |
15.1.2021 20:30:49
Hanko, a proč by lidé nemohli jet lanovkou, když se chtějí jít projít po Petříně (což se smí - příroda a parky) a přitom ty tam hodláš jezdit zřejmě i opakovaně "jenom" kvůli sáňkování?
Pokud máš obavy, že by se měl zrovna v lanovce nějak zvlášť šířit koronavirus, tak bys snad o jejím využití pro sáňkování neměla ani uvažovat (a chodit do kopce s bobama pěšky, což je koneckonců zdravé), ne? |
daba+holčička | 55689 |
15.1.2021 20:22:18
lanovka je součástí MHD a funguje, jely jsme na silvestra, plno nebylo. Dělaly jse si srandu, že si přivezem lyže a budem si hrát, že jsme v Alpách :) a ono by to možná šlo :D akorát ty kopce tam, to je taková černá sjezdovka...
|
Hanka 75 | 76332 |
15.1.2021 20:20:43
OK, jestli je využívaná pro normální dopravu, tak samozřejmě je dobře, že funguje. Já odhadovala, že s ní jezdí na 97 % turisté a lidi kvůli rekreaci (procházce na Petříně nebo Strahově..), nahoře na Strhově nic moc není, na koleje jsem zapomněla. Ale stejně studenti na Strahově jsou hlavně ti co jezdí na Dejvice busem (na ČVUT) myslím, kdo jezdí dolů a nahoru lanovkou ? Ti co studují na Karlově unirzitě mají koleje dole ne ? A studentů je teď minimum. Ale nechci se vůbec hádat, jestli slouží k nomální dopravě, tak je samozřejmě fajn, že funguje.
|
Hanka 75 | 76332 |
15.1.2021 20:14:29
jo jsem ráda, že jsou pro. Asi před měsícem jsme si řekli, že o víkendu musíme každý den ven a celá rodina nebo rozděleně na různé sporty (zaběhat s tátou, já zaplavat ve Vltavě..), ti 12-letí protestovali dost, ve všední dni jsou u PC, buď škola nebo počítačové hry, co naděláme, když jsme v práci... a ven se jim vůbec nechtělo,. Ale teď asi po měsíci už to berou jako samozřejmost a myslím, že na sobě také cítí, že jim to dělá dobře a žej to prima změna a pak i ten návrat domů do tepla domova... ale museli jsme k tomu přidat jako motivaci pro ně to KFC, McDonald, sushi... a to na začátku akce (ne jako odměny na konci). Takhle se nám to osvědčilo a je to teď fajn. Já si plním, že poznáváme přírodní krásy Prahy, Praha jich má spoustu a spoustu jich neznáme, poprvé v životě jsem byla na Cibulce, Kozích hřbetech... trochu ostuda, co jsem z Prahy všechno neznala. Ale je mi jasné, že vy také určitě chodíte ven na různé procházky a tak (ráda tě čtu), že tě překvapilo to sáňkování u 12-letých. Jsem ráda, možná je to bude bavit chvíli, ale je prima, že prostě máme nějaký program. Taky jsem je možná trochu namotivovala heslem, týjo sníh v Praze, toho musíme využít )
|
Slonisko | 65085 |
15.1.2021 20:12:58
V Šárce jsme bobovali na téhle louce, když byli kluci malí.
Pozice na mapě https://mapy.cz/s/gegomecuju Možná trochu víc doleva. My teda bydleli úplně u západního konce, měli jsme okruh, z kopce jsme se svezli, po rovině jsem je táhla, do kopce šli pěšky, na protější straně jak je žlutá značka to taky hezky jelo, ale ta cesta může být posypaná. |
Monika | 123907 |
15.1.2021 20:06:46
No, můj syn velmi radostně boboval ještě čerstvě po 14. narozeninách, bohužel jen jeden den - pod dopadu ze skokánku si hnul dost dramaticky s kostrčí a teď si pěkně dlouho nesedne na nic, natož na boby :-( Dcera (11) bobovala snad každý den od minulého týdne, kdy napadlo prvních pár centimetrů (některé dny jezdili spíš na blátě než na sněhu), až dneska říkala, že už se jí nechce, že je přebobovaná. Zítra jdou ale s manželem na běžky do Hvězdy
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.