Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
angrešt | 114837 |
15.1.2021 18:49:30
chodívali jsme kdysi nejen bobovat, ale i lyžovat na Petřín, je to svah jedna radost. Nahoru jsme se vozili lanovkou, ale myslím, že teď nejezdí.
|
Lída+4 | 138596 |
15.1.2021 18:43:51
Riegrovy sady. Celkem poblíž je KFC a McD na I. P. Pavlova.
|
Monika | 123907 |
15.1.2021 18:33:02
Myslím, že jezdí (normálně v zimě vždycky jezdí, ale teď psali cosi, že jim ujíždí svah a bude rekonstrukce - ale to možná až časem). Ale nevím, jestli Vás tam pustí s bobama a saněma.
|
Hanka 75 | 76332 |
15.1.2021 18:22:52
Díky, chceme tu sněhovou nadílku v Praze využít
Lanovka na Petřín teď asi nejezdí, že ? |
Monika | 123907 |
15.1.2021 18:17:41
Jestli chcete velký kopec, tak asi Petřín - ale on je to velký kopec i směrem nahoru V Šárce se určitě bobuje, víc lidí mi říkalo, že tam byli, myslím, že je tam víc možností relativně blízko k McDonaldovi, snad to můžete risknout tam najet a kouknout, co uvidíte (a možná bude mít někdo další přesnější informace).
Nějaké možnosti budou asi i v Prokopském údolí (parkování a občerstvení u OC v Nových Butovicích), počítám. Pro malé děti je fajn kopeček na Ladronce u usedlosti, kde i je otevřené "okénko" (to je spíš rada pro někoho jiného než pro Tebe). Je tam fajn pozvolný dojezd, děti nemají kam nebezpečně sjet ... |
Hanka 75 | 76332 |
15.1.2021 18:06:12
Něco pro starší, kam bychom mohli vytáhnout 12-leté děti ? Na internetu mi vyjíždí Folimanka, Vyšehrad.. ale to jsou takové menší svahy.
A nejradši bychom něco, kde je poblíž KFC nebo McDonald (dát si tam před sáňkováním jídlo je prima bod program pro starší děti). Láká nás Šárka, na kraji Evropské je McDonald, pak bychom mohli popojet někam na druhý konec Šárky nebo jinam, ale neznáme to tam a z mapy nemůžu vyčíst, kde by se tam dalo sáňkovat. |
Půlka psa | 24064 |
11.10.2020 16:17:26
Mně vůbec nenapadá, co je "5S v garazi s vyuzitim karimatek". Fantazie mi pracuje na plné obrátky, ale 5S vůbec netuším. Co to je?
|
Astrid | 109832 |
10.10.2020 18:19:34
jo a ty Dobrovice jsou otevrene, jejich muzeum mam rada... budovy jsou pekne opravene.
Jen se nejde do fabriky. |
Astrid | 109832 |
10.10.2020 18:18:38
Jsme samotari, tak nam to vyhovuje. Ale mam v planu:
- povzvat kolegy z prace (stejne se vidime) na obed, ktery spolecne uvarime v ramci low cost teambuildingu - pletu svetr - uprava haly na modelarskou mistnost pro syna - vystavba skleniku (inspirace jednim z temat zde) tedy postavime zaklady, sklenik smontujeme - uprava zbytku uzitkove zahrady pro vyvysene zahony - ty dodame podle pocasi - nakup dreva do kamen, syn nastipe (Skaut taky neni, tak se procvici) a uklidime spolecne - 5S v garazi s vyuzitim karimatek (to jsem videla v praci a moc se mi to libi - to by se tve systematicke dusi libilo... - chci vymalovat dum, je to potreba, ale s tim nazorem jsem sama... Moc pekne tema... udelala jsem si brainstorm |
TaJ | 81121 |
9.10.2020 23:25:41
My budeme asi dělat to, co vlastně vždycky, zatím si nijak omezení nepřijdeme...takže budeme na zahradě, tam bude práce dost, všechno to zazimovat, sklízet ořechy, hrabat listí...no a jinak budeme doma, občas si třeba uděláme nějaký výlet někam, kde se moc nepotkáme s lidmi - na jaře jsme takhle šli Dvořákovu stezku v Kralupech, za celé dopoledne jsme potkali asi 3 lidi...a další výlet byl do Jílového u Prahy, kde jsme nechali auto na nádraží a udělali jsme tam pěší okruh kolem štol a pak zpátky na nádraží...taky jsme potkali jen několik lidí...užili jsme si to moc, my jsme se pěkně prošli a syn v tom měl i ty svoje vlaky (podél Dvořákovy stezky jsou ve skalách tunely, u Jílového zase viadukt Žampach, takže si i něco nafotil a natočil . No a nebo budeme jezdit po různých nádraží v okolí Prahy...tam bude syn lítat na prázdných perónech a natáčet...bude na vzduchu a po návratu domů si zaleze k PC a bude si to zpracovávat a přidávat na YouTube a my si budeme číst, nebo koukat na film apod.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.