Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Len | 108740 |
9.10.2020 11:50:03
Zadne velke vylety neplanujeme, ted o vikendu se asi dojedeme podivat do Richmond parku na jeleny. Jinak pokud bude volno, tak budeme hodne varit a pect. Asi si naplanujeme nejaka narocnejsi jidla na vareni, upecu venecky a vetrniky, proste to, na co jsem lina, kdyz je venku hezky. Pridelam si PID na kavovar, budu zdokonalovat latte art a tesit se, ze mi objednany mlynek na kafe prijde driv nez v prosinci.
|
monam | 158013 |
9.10.2020 11:44:51
Pamatuju si, jakou jsem tu dostala čočku, když se se s dětmi na jaře vypravila na Karlův most. Máme ho v docházkové vzdálenosti a na mostě bylo všeho všudy tak deset lidí, na kampě jsme byli sami. Zato v lesíck okolo Prahy mě chytal amok, protože tam bylo doslova nacpáno.
|
Termix | 105545 |
9.10.2020 11:42:52
Kat, když jsem tady na jaře napsala, že jsem po třech týdnech, kdy jsem se nehnula z domů a dodržovala karanténu a šla jen jednou za deset dnů nakoupit, že jsem jela na výlet, kde jsme byli samy s kamarádkou, dostalo se mi, že je to nezodpovědné. Mě totálně paralyzovaly roušky a bojím se, že se tak stane znovu.
Takže já na podzim neplánuju žádné výletování. Teda ráda bych. Nejsem a nejsme žádní peciválové, ale vidím to na nejbližší okolí. A v plánu mám naučit se základy dvou jazyků, které se učí moje děti. Už jsem začala a denně tomu věnuju půl hodiny. Už jsem začala oprašovat jeden další jazyk, který umím a moc nepoužívám a denně koukám na kousek filmu v tom jazyce, cca půl hodiny. Taky jsem začala znovu s pletením a po desítkách let jsem vytáhla jehlice a pletu sice zatím jen šátky, ale už studuju raglánový svetr, na který se chystám. A plánuju online výuku, která mě se zavřením kroužků opět čeká. A hodně, ale opravdu hodně, hrajeme deskové hry. Zítra jsme měli jít na Deskohraní na soutěž Čtyřpohár, to samozřejmě není, ale my už před měsícem věděli, že s ohledem na situaci nepůjdeme, ale budeme si tu soutěž hrát sami doma a s ostatními účastníky se nějak trochu vidět online. |
daba+holčička | 55689 |
9.10.2020 11:28:18
k tomu lesu :D
https://youtu.be/Ac3a_k9nSiM |
daba+holčička | 55689 |
9.10.2020 11:27:21
libiku, myslím že na jaře to tak v okolí našeho sídliště bylo, nikdy jsem neviděla venku tolik lidí
|
Půlka psa | 24064 |
9.10.2020 11:26:01
Mně přišlo daleko lákavější plánovat výlet než začít hned pracovat. Aspoň než zafunguje kafe a rozlepí se mi oči.
|
daba+holčička | 55689 |
9.10.2020 11:25:38
tak na ofouknutí v tramvaji jsem alergická, lidi si myslí, jak je skvělý otevřít v zimě tramvaji šíbr a pak tam sedíš normálně ve větru. A já jsem malá a nezvládnu ho zavřít.
|
libik | 142094 |
9.10.2020 11:18:52
Půlko,no jo... koukám, že 2:22.
No teda, začínám si myslet, že máš nadpřirozené schopnosti, vylézt v noci z postele a plánovat odpolední výlet, to hned tak někdo nedokáže |
Klabe+3 kluci (08,10,15) | 83527 |
9.10.2020 11:18:49
Asi opravdu nevidím výlet do přírody ( a klidně si na vyhlídkovou plošinu rozhledny narazíme roušku, pokud tam náhodou potkáme nějakou jinou rodinu) jako větší riziko nákazy než třeba nákup nebo návštěvu nemocnice (syn si v srpnu zlomil čéšku, takže jsme tam stále ještě častými hosty),a to se léčím na úzkosti ze strachu z nemocí. Naopak čím lepší kondička a čím víc vitamínu D budeme mít, tím se snad líp popereme s případnou nákazou. A to si reálně Covid v naší rodině dovedu představit. V lednu jsem tu psala, jak se můj muž-astmatik pere ze zákeřnou virózou, která po necelém týdnu přešla v oboustranný zápal plic s dvoutýdenními horečkami a neustávající bolestí hlavy a zad.
|
Půlka psa | 24064 |
9.10.2020 11:17:35
My máme netestosteronovou, ale ven se taky denně musí, jinak je k nesnesení. Teď jsme venku, poprchává a dítě nechce domů.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.