| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Aktivity s dětmi

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 13653  [Dalších 13563 >>]
TaJ 81121
7.1.2022 23:35:04
Modřinko, záleží, co dcerku baví a zajímá, od toho by se to asi odvíjelo...já takhle jezdím sama na pár dní se synem, užijeme si to vždycky skvěle, zase jinak, než když jedeme všichni i s manželem, syn o to zatím pořád stojí, i když mu bude za chvíli 14, tak si to taky užívám, dokud můžu...my vždycky v tom daném městě projdeme třeba historické centrum, náměstí, v našem případě samozřejmě strávíme taky dost času na nádraží (syn miluje vlaky, fotí je a natáčí), zajdeme třeba do cukrárny, nebo na pizzu, povídáme si, večer kouknem na nějaký film...jinak tady je třeba podrobný průvodce, určitě tam něco najdete... https://www.visitceskebudejovice.cz/guide/cz/index.html
Monika 123907
7.1.2022 23:34:46
To mi přijde super nápad s tím Krumlovem! Tam je to krásné za každého počasí na konci ledna by tam mohlo být i malo lidí ...Pokud by nestačilo město a zámek a bylo hezky,tak výstup na Kleť ...
Monty 129940
7.1.2022 23:16:49
V Českých Budějovicích by chtěl žít každý.
Kromě mě teda. ~t~
77kraska 132593
7.1.2022 22:32:20
v CB neni moc co delat ani v lete :-( pardon

to uz je lepsi se presunout do Ceskeho Krumlova a tam si uzit vikend

v CB se da jit na namesti, vylezt na Cernou vez a jit do Muzea konesprezky..jo a do bazenu
Modřinka 37246
7.1.2022 22:24:33
Moje dcera si dlouhodobě přeje dámskou jízdu jen s maminkou (má tři bratry). Někam spolu jet, ubytovat se, přes den si "užít" ve městě, večer si pustit film, povídat si, atd. V kalendáři se mi konečně objevilo příhodné datum, na konci ledna jedu v pátek do ČB, tam mám asi 2 hodiny práci a pak večer a víkend volno. Vezmu ji s sebou a splním jí přání dokud o mě ještě stojí:). Potřebovala bych poradit, co podniknout, kde by se nám mohlo líbit. Počasí asi žádný zázrak nebude. Děkuji~x~
Marika Letní 140743
30.11.2021 14:13:06
Oni je uloví myslivci a třeba budou k prodeji jako zvěřina. ~;)
Lavi 32665
30.11.2021 14:09:04
Marika: Já bych s tím hubením nutrií raději počkala, bude krize a mají docela chutné dietní maso;-)
Marika Letní 140743
30.11.2021 11:48:19
Tip na betlém je super, díky. ~R^

Ale s tím krmením ondater a nutrií, je to jako krmit potkany... jsou přemnožené, invazivní, krmit určitě ne.

V centru hlavního města se množí nutrie. Invazivní druh hlodavce původně z Jižní Ameriky nemá v našich končinách přirozeného nepřítele. Roztomilí chlupáči s krysím ocasem ale můžou ve větším počtu narušit břehy a hráze. Navíc podobně jako další hlodavci, třeba potkani, mohou přenášet vážné choroby. Vodní hlodavci jsou také potencionálními přenašeči vztekliny. Praha proto prosí veřejnost, aby je nekrmila. Zatím ale marně.

Nový úkol pro myslivce: Celoročně likvidovat mývaly, ondatry či nutrie.
Jejich krmení se pomalu stává běžnou volno časovou kratochvílí, verdikt odborníků zní ale jasně. Invazní druhy, zejména lidmi oblíbení vodní hlodavci, musí z české krajiny pryč. Poslanci teď schválili novelu zákona, která v jejich odlovu dává od příštího roku víc pravomocí myslivcům.

Zdroj: https://www.denik.cz/z_domova/myslivci-myval-ondatra-nutrie-20210916.html
angrešt 114837
30.11.2021 11:45:53
jé, nám. 14. října, betlém u Václava ~s~ Ten jsem kdysi dávno chodívávala před Vánoci stavět - člověk by neřek, jak je taková ovce těžká ~:-D

Klukovický neznám, díky za tip :)
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 13653  [Dalších 13563 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.