Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
taky jedna |
• |
26.1.2016 8:40:06
Vím, že budu asi trochu nepříjemná, ale co je na přenášemí takový vopruz? Pochopitelně - pokud je zdravotně vše OK, tak pár dní sen, pár dní tam. Ven musí )))
Mimochodem, přenášela jsem pvní dítě asi 11 dní, druhý 6 dní, takže vím o čem mluvím. Mně to nevadilo, naopak jsem si užívala, že se miminko pěkně dopeče a říkala jsem si, co by za to daly maminky, co se jim dětičko narodilo předčasně :-( Jako řeči v okolí typu "ještě nic" mi vadily, ale to byl jejich problém. Lidi mají řeči pokaždý. Ale fakt nechápu, co je "lepší" na tom porodit před termínem. Já jsem měla těhotenství trochu vymodlený, takže jsem opravdu byla vděčná za to, že jsem donosila do termínu a pár dní přes mě fakt nezabilo. Jo a na ten první porod mi pomohla dlouhá procházka. Ale fakt dlouhá, kolem 10-12 km ve sněhu (syn je únorovej). |
adelaide k. | 20327 |
26.1.2016 8:34:45
Pipi, snědla jsem skořici v objemu takové menší obchodní lodi dovážející koření a prd
|
adelaide k. | 20327 |
26.1.2016 8:32:50
Nejdřív vyjádřím soucit, fakt ti rozumím je to opruz.
Nicméně... třikrát jsem přenášela 12dni a vyzkoušela VŠECHNO! Nezabralo mi nic, až vyvolávací tableta v nemocnici. Až čtvrtě se narodilo samo od sebe |
Pippi | 108434 |
26.1.2016 8:31:21
Ja cetla,ze pomaha skořice.Dala jsme si jí do presnidavky a v noci jsme jela :) ale pochopitelně nevím,jestli kvůli skorici.Měla jsme pet dní před termínem
|
withep | 93862 |
26.1.2016 8:29:58
Ricinový koktejl, já to nezkoušela a referece jsou různé, ale chtělas tipy, tak tenhle je takový celkem obvyklý. Recept si najdi na netu, je to snad nějaká ta lžíce ricinového oleje, nějaká ta deci meruňkového džusu a nějaká špetka tvrdého alkoholu.
Najdeš i spoustu diskusí, jedna je třeba tady. Použila ho na sebe samu i jedna známá, která je porodní asistentkou, v malém množství působí ne jako jed, ale jako projímadlo. |
withep | 93862 |
26.1.2016 8:25:59
No jo . Já jsem nakonec nikdy nepřenášela, vím, že bych to špatně snášela. Proto jsem se preventivně psychicky naladila na to, že se to může stát, a pak byla příjemně překvapená, když jsem porodila před termínem nebo v termínu. Nejlepší, co můžeš udělat, je, důvěřovat tomu miminu a nechat to na něm. Říkej mu, že jsi připravená, že už může přijít, až bude připravené taky, že nepotřebuješ nic stihnout ani zařídit, prostě jsi mu k dispozici, klidná a uvolněná. A ono to přijde
|
Černá kronika | 103775 |
26.1.2016 8:24:26
Někde jsem četla, že žena má dělat dřepy, při dodřepnutí mít roztažené nohy jako by v této poloze rodila a chvíli takto pérovat. Prý je to přirozená poloha, kdy dítě stoupá do porodních cest a je to tlak na čípek. Nevím no, nezkoušela jsem. Já jsem vždycky porodila ještě před termínem.
|
withep | 93862 |
26.1.2016 8:20:29
To znám a ani nejsem těhotná . Co ricinový olej? Ale počkala bych s ním, až fakt budu týden přenášet.
|
withep | 93862 |
26.1.2016 8:19:27
Vidíš, tak to ještě nepřenášíš
A stejně, když je termín +- 14 dní, hovořila bych o přenášení až po 42. týdnu. Mám taky ovulaci později, než je obvyklé, a taky jsem si termín porodu posunula o pár dní už při první prohlídce - posunula jsem datum poslední MS tak, aby TP odpovídal skutečné ovulaci a ne jakési hypotetické tabulkové. Ještě aby tak doktoři začali prudit už před TP, tůdle |
withep | 93862 |
26.1.2016 8:13:03
"Uklízet jak divá (náš byt je bez poskvrny)"
Třeba by pomohlo, kdybys přijela uklidit i k nám |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.