| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Nervní matky

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 126599  [Dalších 126469 >>]
Kateřina Holá 157520
10.6.2019 22:41:30
No je mi to jasný, že tohle je vážně těžký.Aby se s tím člověk nějak popral.
Já sama si to nedokážu představit.
U nás děti jsou naštěstí v pohodě.Jiřka s námi tedy už dva roky nebydlí .Ale tam je vše v pořádku.Ma skvělého přítele dobrou práci.A do roka bude nejspíš svatba.

Dvojčata jsou rok na střední a snad vše taky ok.
LenkaVa 28901
10.6.2019 19:13:52
Jen já se musím nezbláznit.

Tady je dusno celý den. Taky jsem myslela, že bude pršet a nic. Teplo je furt a na déšť to nevypadá.
Njn.
Kateřina Holá 157520
10.6.2019 19:02:51
Jj já vím, že je dospělá.A, že se s tím nic moc dělat nedá.Až čas tohle vyřeší.

To je hrozný vedro.Vypada to na bouřku tak kéž by přišla.
LenkaVa 28901
9.6.2019 6:51:40
Ono si to sedne.

Andu je 19 let. Je dospělá.
Kateřina Holá 157520
9.6.2019 6:47:13
No to chápu,ale přeci to nemůže být na úkor tobě.
Jedu z Itálie byla jsem se ségrou a s dětmi.Tak konečně jsem měla super dovolenou. Po x letech.
Leni kolik je Anče?
LenkaVa 28901
8.6.2019 23:08:47
Ahoj Holajdo.
Dík. Snad to nějak půjde.

Znáš to, všechny jsem si je rozmazlila a tohle jsou následky :)
Kateřina Holá 157520
8.6.2019 22:42:41
Ahoj holky.
No nevím jestli si na mě ještě někdo vzpomene teda kromě Lenky.Kterou věčně otravuji o ořechy.🤣🤣
Leni to je fajn ta práce, ale půl pátá by mě taky zabila.Jinak ti to moc přeji a hlavně, ať se ti tam líbí.
Ale nechápu proč se kluci o sebe nemůžou postarat sami.😂
LenkaVa 28901
14.5.2019 16:12:46
Ahoj.

Snad mi to v práci půjde ......... zatím si mne i prý nechají :)
Vstávání je na prd, odpoledne už většinou padám na hubu.

Andu se odstěhovala s klukem ....... nějak jsem nepochopila, co tam hledají za štěstí, ale asi hledají ........
Jsem z ní poněkud na nerv, ale bohužel ........... JE dospělá, bohužel hlášená u nás ........... v prdeli bych se viděla ........... něco jim od mala tlučeš do hlavinek a k ničemu to není ......... njn

Jinak se neozývá ......... jen jednou, že nemá prachy a na to já už fakt neslyším.........
lipoo 47870
13.5.2019 18:21:10
Nějak tady na rodinku pořád zapomínám....Leni-tak o půl paté vstávat-to by mě zabilo..ale zase práce jako taková vypadá "v pohodě"...asi lepší jak v Mekáči,ne?I když-já bych si netroufla ani na ty papíry-mám hlavu uplně k nepoužití a všechno hned zapomenu....já můžu tak maximálně v obchodě vyskládávat zboží..to bych třeba zvládla :-D
Andula se stěhuje za chlapcem?A chodí někam do práce?nebo nic nevíš?
LenkaVa 28901
24.4.2019 5:05:27
Ahoj.
Vstávám o půl páté. Já vím, nic moc, ale dá se to. Zase ráno je tady božský klid, jen psi se dožadují pozornosti.

Dělám v ČSOB v kanceláři, papíry ....... Nemusím nikoho ukecávat, nikomu nic nabízet, nikomu telefonovat - to bych nedala. Jen zpracovávám data.

Na ženské už si začínám zvykat, snad to půjde.

S jídlem pro chlapy je to horší. Obědy mají jen pokud je uvařím a oni si to ohřejí. Nikdo mimo domov nejí. Ale nějak to zatím zvládáme.
Psům se to tedy moc nelíbí, byli zvyklí mít maminku doma :-), ale taky si zvyknou.

Jinak Andula se v pondělí stěhuje do Havířova, tak se trochu obávám, že naše pouta bude zpřetrhána, ale nenadělám nic, je dospělá.
Lucka v pohodě, Olda zatím do školy chodí, jen ta děsná puberta.

Zatím dobrý, dík.

A jak ostatní?
Koukala jsem, že Lidka má velmi pestrý život. Moc ti to přeji. Je to super.
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 126599  [Dalších 126469 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.