Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Ananta | 97295 |
24.1.2014 14:36:57
Čím by měl monitor škodit?
|
Fialka + 1 | 134392 |
24.1.2014 14:32:00
Měli jsme, využívali jsme, poplachy byly. Jednou oprávněný - nedýchala, dvakrát planý - jen spala mimo podložku. Koupila bych ho zase a znovu. Investice, které absolutně nelituji. Pokud dnešní doba takovou "vymoženost" poskytuje, proč ji nevyužít.
|
Františka85 | 108823 |
24.1.2014 14:31:53
Monitor máme a používáme, pro klid duše.
|
ChemicalJane + 4 | 86738 |
24.1.2014 14:29:47
monitor dechu jsem neměla ani na jedno dítě... paradoxně největší strach mám teď s tím třetím
dopředu to kupvoat asi moc smysl nemá... ale pokud si myslíš, že bys bez něj neusnula, nedošla si na wc, ani se najíst, tak pak to asi smysl má... teď si neuvědomuji kolikáté to bude tvoje dítě, ale to nevadí... mě tam vadí to, že když zvedneš dítě z postýlky a nevypneš to, začne to příšeně houkat.. to bych v noci měla za A infarkty a za B by je měli i děti... |
Romča75 | 123498 |
24.1.2014 14:27:47
Neměla jsem ani u jednoho dítka,ale kdo má zájem,tak u nás v porodnici zapůjčují..je to tuším okolo 1000kč na půl roku...takže pokud máš zájem,tak se poptej v porodnici,kde budeš rodit.
|
Kukurice25+Nik09+Seb12+Dom14. | 123501 |
24.1.2014 14:22:30
Nam se ma narodit v breznu. Monitor nebudeme mit stejne jako jsme ho nemeli u dvou predchozich. Bude mit postylku na jedne strane zvysenou, nepretopenou mistnost, nekourime a dalsi preventivni opatreni. Nehodlam se stresovat monitorem, kdyz to stejne na SIDS valny vliv nema.
|
withep | 93862 |
24.1.2014 14:19:20
Já ho měla půjčený u prvního dítěte, alarm se spustil jednou, ale nejspíš to byla prostě jen delší pauza v dýchání, než na jakou je nastavený. Někde jsem četla, že monitor dechu stejně neeliminuje riziko SIDS, že je to spíš jen pro klid rodičů, kteří si myslí, že ano.
U druhého a třetího už jsme věděli, že dítě potřebuje naši blízkost, a tak spaly s námi v posteli. Byly hodně nošené, zkrátka v takovém kontaktu, že bychom to ani nevyužili. A navíc si myslím, že toto spoléhání na techniku "vypíná" instinkty, takže v tomto smyslu nepovažuju monitor dechu za prospěšný, naopak. |
Klarisanek | 111002 |
24.1.2014 14:15:31
Ja ho poridila z uplne jineho duvodu. Dite bylo prenosene, tak jsem neresila, ale hned druhy den po prichodu z porodnice jsem hnala manzela at ho koupi. Dve probdele noci, kdy jsem jako vyblaznena prvorodicka nemohla spat, porad se budila, vstavala a chodila do ditete pichat, jestli je teple, mi stacili. Monitor mi pomohl k mnoha klidnym nocim, a kdyz jsem se nahodou vzbudila, tak jsem otevrela jedno oko, dioda blikala a ja zavrela a usnula, coz se mi po vstani z postele a kroku k postylce nedarilo.
Horsi to bylo s druhym, to zaboha nechtelo v postylce spat, takze monitor byl nevyuzit a ja se prvni pulrok vubec nevyspala. Uz jsem nebyla tak vyplasena a nebala se ze dite prestane dychat, ale stalo se mi hned ze zacatku, ze jsem asi nejak svym vrtenim stahla deku z mimina, a kdyz jsem se pak probudila a sahla na nej, bylo doslova ledove. Ten sok mi pak privodil poruchu spanku na hodne dlouho, ale do postylky s monitorem jsem ho proste nedostala. |
Moncaka | 56657 |
24.1.2014 14:09:39
Jestli Ti to pomůže pro klid duše, tak ho kup. Já ho mám, koupit se dá už za 500 Kč použitý v bezvadném stavu.
|
Lenka a dva kluci | 57001 |
24.1.2014 14:07:32
Meli jsme potíže u porodu tudíž nutnost počkala bych ci bude a pak kdyz tak koupila maji je vsude a pak jdou i dobře prodat dalsim
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.