| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Elektronické chůvičky

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 1877  [Dalších 1797 >>]
Škopková 138227
29.4.2014 21:38:56
Taky máme Philips Avent SCD 525. Tahle chůvička nám krásně fungovala 5 let bez poruch, pak se mi "podařilo" jí nešťastnou náhodou 2x za sebou shodit do dřezu s vodou (jsem někdy hrozně šikovná), a už nešla (ani se nedivím). Sháněla jsem pak novou a jinou než SCD 525 jsem nechtěla, podařilo se mi jí sehnat přes net.
Bellinka 134640
29.4.2014 21:22:47
Philips Avent, mame konkretne typ SCD 525, je s melodiemi a je skvela. Stala cca 2 tisice.
Predtim jsme meli Emgeton a u te nam nastesti po 3 reklamacich vratili penize, byla hrozna.
daba+holčička 55689
29.4.2014 21:15:32
mám starší typ phillips - se dvěma adaptérama (buď do zásuvky nebo na baterky, které nedobíjí) funguje spolehlivě, koupila jsem už z druhé ruky.
to jsou ony
http://www.google.com/search?q=phillips+chůvičky&client=safari&rls=en&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=-fhfU8a0OIiTtQa_ioGICA&ved=0CAkQ_AUoAg&biw=1446&bih=881#facrc=_&imgdii=_&imgrc=fFFt4J0xLLqhOM%253A%3BbFc6l3zq_dbW_M%3Bhttp%253A%252F%252Fdeti.prvni-bazar.cz%252FImg%252Finzerce%252Fnahled%252F24%252F231674.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fdeti.prvni-bazar.cz%252Finz%252Fchuvicky-philips-sc-367-68386.html%3B320%3B206

ségra a kámoška mají jednodušší verzi jen s jedním adaptérem a taky spokojenost, zato s těma novýma bílýma hranatýma maj známé problémy
Marika Letní 140743
29.4.2014 21:12:21
Dobře si vybereš zde http://www.detske-chuvicky.cz

Mají tam vše vysvětleno, je tam i poradna. Mám od nich podobnou této http://www.detske-chuvicky.cz/p/expert-care-babymoov-chuvicka
Ale trošku jiný typ (myslím že to není expert ale high), který už se asi nevyrábí a jsem spokojená. Když ji viděli známí v akci, tak si ji po špatných zkušenostech s jinými chůvičkami pořídili také a jsou spokojeni také.
Molly. 74807
29.4.2014 20:49:42
Zdravím. Máme chůvičku z Ikei, kromě toho, že baterky se vybily snad po 10 hodinách provozu, se nám taky stalo, že dítě řvalo, chůvičku mělo těsne u hlavy a ta prostě nezareagovala. Nevím, jak jsou na tom ostatní chůvičky, ale tahle jenom chrčí a praská a podle toho, jestli chrčí dlouho se dá usoudit, zda si dítě jenom zamručelo nebo začíná brečet. Strašná je, opravdu.
Moje představa o nové je taková, že se bude dát zapojit do zásuvky, kde se budou moct baterky nabíjet/dobíjet a že po její koupi nebudu brečet nad stavem svého bankovního konta. Poradíte nějakou? Děkuju!
Marcela
  • 
12.2.2014 20:58:48
já jsem si monitor dechu pořídila, protože jsem si na něj "zvykla" v porodnici. Dítě bylo pod kontrolou, já v klidu. Po týdnu jsem přišla domů a fakt mi chyběl. Koupila jsem si monitor za plínku Respisense, kde nehrozí žádné sesunutí z podložky, taky jsem četla o falešných poplaších, že tady prakticky nejsou. Jsem zatím spokojená.
Lulina 135526
5.2.2014 15:20:59
hoj, nemáte někdo zkušenost s chůvičkou REER 5006, která funguje na principu vysílaček. Jde mi hlavně o citlivost snímání zvuku. Na trhu se nabízení buď klasické chůvy, kde uslyšíte i hlubší vzdechnutí miminka a nebo vysílačky, které mají zpožděnou reakci na zvuk a zároveň nesnímají pouhá vzdychnutí miminka, ale až případný pláč. Jak je na tom tato chůvička? Pokud ji někdo vlastníte, jakou máte zkušenost s dosahem, zda je těch 5km přehnaných, že jakmile je mezi vysílačem a přijímačem jedna nebo dvě zdi, sníží se dosah třeba i o polovinu. Děkuji za jakoukoli informaci a přeji hezký den
A & D 120788
25.1.2014 7:39:39
Nemela jsem ho ani na nedonosenou dceru. Znervoznoval me i v te porodnici, kde na tom monitoruji vsechny deti. U mladsiho syna jsem se dvakrat naraz probrala uprostred noci a mel apnoe pauzu, trochu jsem ho poplacala a spalo se dal. Zvlastni bylo, jak na tech nedonosencich nahaneli vsechny prvorodicky, at si to urcite poridi, mne o tom nerikal nikdo.
Kafenka 36865
25.1.2014 7:02:35
Jako prvorodicka jsem si ho koupila a jsem moc rada, usetril mi bezesne noci..jinak jsem na dite furt sahala, jestli dycha, hybe se apod.

Kdybys chtela, napis mi na mail, mam tady nahradni podlozku k Nanny v zaruce jeste do brezna, my ji uz neuzijeme..prodala bych ji levne.
Miri+L&M&K 53516
25.1.2014 0:21:38
Zrovna jsem dnes nad ním přemýšlela...měla jsem od kamarádky podložku půjčenou na oba kluky, pro mě opravdu pro můj klid. Manžel to taky schvaluje. Nyní čekáme mimčo a zrovna jsem byla dnes na dětské burze místního mateřského centra a jednu Nanny tam někdo prodával. Měla jsem nutkání podložku koupit, ale pořád si říkám, že je brzy, když jsem 19tt.
Ale určitě jí někde koupíme ;-)
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 1877  [Dalších 1797 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.