| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Mám doma podnikatele

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 1031  [Dalších 911 >>]
TerezaHon 116270
2.3.2011 13:12:02
Souhlas, také bych tyto hry nehrála... Myslím, že vztah by měl být upřímný, asi si s ním o tom všem promluvit...
Grainne 67561
12.8.2010 13:43:48
Jano, držím palce.
No....smysl pro realitu má asi ten, kdo tím prošel a upřímně, ty začátky jsou těžké prostě proto, že to člověk neumí. Dá se to naučit.
Taky bych doporučila nezanedbávat psychiku a naučit se vytvářet nějaké chvilky pohody z dostupných zdrojů.
Jinak ~R^
Katla 31249
11.8.2010 17:15:12
Pokud vydělá 45 tis plus ty máš rodičák, a přesto máte tak tak na jídlo, tak bud neumíte hospodařit, nebo má ještě nejaký další dluhy, o kterých ty nevíš.
Jana, 2/07+10/08+5/11 81165
11.8.2010 16:21:18
My naštěstí žádnou hypotéku nemáme, jen ten úvěr na auto a splácíme ten plyn do toho auta.
Přeju vám ať to zvládnete, se čtyřma dětma bych se fakt bála, takhle to není jednoduchý. ~x~~;((
11.8.2010 16:19:47
Grainne, děkuju, máš úžasný smysl pro realitu, kousek bych ho potřebovala, musím se na ty tvoje příspěvky podívat hlouběji, je mi jasné, že si z nich hodně odnesu, fakt díky. ~x~
Žžena 83005
11.8.2010 14:53:20
Manko,
na taxikaření takový náklady JSOU. To není zaměstnanecký poměr, aby sis osm hodin kroutila volantem s autem, co ti nekdo předem načančal a natankoval za firemní peníze a pak šla s čistou hlavou domů.
sarkaposta
  • 
11.8.2010 14:11:38
Jano,

nechci Ti brát ilzuze že bude lépe, přála bych vám to, ale až moc mi to připomíná životní styl mého švagra, jezdí s kamionem a je taky samý poplatek. Před tím podnikal, udělal pár špatných rozhodnutí a dnes nemůže ani zdědit byt, protože by mu ho sebral finančak. Spíš by to chtělo změnit životní styl, byt trochu skromější a nenechat ze sebe tahat penize. Vždyt taxikařina zavání mafií. A švagr má taky každý měsíc ,,výjimečné,, platby, ale je to porád dokola.
Grainne 67561
11.8.2010 14:02:15
Jano, nezhroutí, ale nesmíš se hroutit ty.
Ty akcie - to bych neviděla tak kriticky, taky jsme měli věci, které by se daly eventuelně prodat, takový luxus, ale dokázali jsme na ně nesáhnout.
Já to nevidím až tak nerozumně, navíc je předpoklad, že je to přechodné období a pokud ho zvládnete, takové položky potom jako když najdeš, rychleji se odrazíte.
Spíš se soustřeď na ty příjmy x výdaje.

Nemyslím, že je to až tak zlé, jako spíš protivné, pořád jste v plusu, někdo ani to ne.
Grainne 67561
11.8.2010 13:58:41
Lucko, ano, tohle je věcná a dobrá připomínka.
Vzhledem k manželovu vytížení, měla by Jana převzít dohled nad veškerými platbami a pohybem peněz. Pak má daleko lepší šanci účelně využít každou korunu.
Tak, jak se to tu pomalu rýsuje, je to na počty v korunách, ani ne v desetikorunách, takže je opravdu výhodné mít přehled o každé dvacetikoruně.
Popravdě, úplně stejně je dobré mít přehled o cenách, kde se nakupují běžné potřeby do domácnosti, naučit se reagovat na různé akce, ale třeba zároveň nepodlehnout tomu, že je ti v akci, když se nejedná o výrobek, který běžně nekupuju.
11.8.2010 13:53:55
Aha, promiň, já už taky nevim, na koho reaguju. Jo, těch 80 tisíc je už doma, teda ..., za poslední rok a půl vydělal 3x, jednou asi třicet tisíc a pak 2x kolem 20 tisíc, to šlo vždycky na splacení něčeho, co bylo nejakutnější. Mně taky štve, že na ty peníze nechce sáhnout a radši dělá dluhy, to jsem psala hned na začátku, ale já fakt nemám páku, tohle musí on sám, na tohle přijít, to jsou jeho peníze z dědictví. Dneska ráno jsme o tom zase diskutovali, on má pravdu v tom, že kdyby bylo po mým, tak už ty peníze dávno nemá, protože já prostě nemám dluhy ráda a tak bych ho hnala k tomu, abychom ty věci platili my než si brát od kamarádů. Je to celý blbě. Pokud to jeho podnikání začne vynášet, tak to půjde, a teď jde asi fakt jen přežít tohle období, kdy je to fakt těžký. Doufám, že se mi nezhroutí.
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 1031  [Dalších 911 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.