Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
** |
• |
6.12.2006 12:59:23
Je jasný že na Evu+Helenu si tady hraje známý provokatér (Pepan je jeden z jeho používaných nicků). Vždycky na diskuzi s podobným tématem vymyslí nějakou úchylárnu a baví se tím, jak ostatní reagují. Pak začně provokovat pod spoustou různých nicku, které má v zásobě a sám sobě i odpovídá.
Škoda, že mu ta to vždycky někdo skočí. Je to nemocný člověk. |
Spořádaný občan |
• |
6.12.2006 12:51:41
Děkuji Konopce, asi to tak je, že 16 leté slečny se projevují jinak. Ten humbuk nebyl kvůli jejich erot. výlevům - psal to chlap, nebo ujetá žena, to je asi fuk, ale normální člověk to nebyl. Humbuk byl vůči odmítavé reakci na "jejich" příspěvek. Pak ještě pár dalších příspěvků, provokujících a vulgárních jak ze špatného časopisu.
|
Konopka | 31381 |
6.12.2006 12:39:48
Ne, takhle se opravdu 16-ti leté slečny písemně neprojevují. Všimla jsem si toho hned a říkala jsem si, že mužskému pisateli tohoto příspěvku snad nikdo neodpoví. A on se tu hned strhnul hned takovej humbuk.:-)
|
Gabina+2děti |
• |
6.12.2006 12:22:14
Našla jsem pro zájemce jednu zajímavou knížku, je tam i kapitola pro vás Evo a Heleno. Takže:Mikaya Heart: ...a Země se pohnula, podtitul Žena a orgasmus
|
slepici, milému Bobíkovi |
• |
6.12.2006 11:45:50
Hlavně že není žádná slepice, co má potřebu po každém příspěvku napsat, že ona reagovat nebude. Odepíše na můj příspěvek vždy do půl hodiny a zdůrazňuje, že ona nereaguje a žádný přispěvatel, míní mě, neexistuje. Ten neexistující má několik niků, ale stále stejná osoba.
Pan prezident aspoň pošle jiného, aby oznámil, že na toto prezident republiky reagovat nebude. Jak vidno, na pana prezidenta si hraje kdejaká slepice, doufám, že zas napíše, že na tohle reagovat nebude. Přítel Bob - stačí dát vyhledávat - příspívá do podivných diskusí, vše se sex. tématikou. Ani by jeden nevěděl, kolik takových diskusí je. Poradce na vše, co to je asi zač. Hlavně že se zastal dvou perverzek. Vrána k vráně sedá. |
Gábina+2 děti |
• |
6.12.2006 10:51:30
Mám velikou radost, že sem ten divný člověk už nechodí. Chodil dřív i do diskuse MASTURBACE, tam měl taky spoustu nicků, třeba i Alice, ale co si ho lidé nevšímají, přestal chodit i tam. No a kdyby se náhodou objevil, tak to je jen fixe. PROSTĚ NEEXISTUJE. Všechny kdo mají jiný názor, soudě podle sebe, zařazuje pod jeden nick.
JE MOC DOBŘE, ŽE UŽ NECHODÍ!!! |
pro Eva a Helena, Bob a další, jim podobní - nebo stejní |
• |
6.12.2006 10:10:01
Vy jste se našli, co? Co si takhle najít radši nějaký server, pro to vyhrazený. I když děvčata jsou pod zákonem, hoch možná taky, i když se tváří jak dospělý. Popisování erot. zážitků - nechte si, až dosáhnete plnoletosti, pak si najděte nějaký server s patřičnou perverzní tématikou a nekažte diskusi na Rodina.cz.
Je podivné, jak Vámi popisovaný humus hmx nikomu nevadí, máte hodně zastánců pod různými niky. Ale napomenutí, at tady nepíšete, to rázem popudilo pár potrefených. Styďte se. Běžte se radši učit do školy, co je v přírodopise, násobilku, pravopis a tak dále. Radši si vem hezkou knížku, hochu nebo dívko, nevím, kolik vás je opravdu. Přijdeš na lepší myšlenky a nepiš tady takový hnůj. |
Eva a Helena |
• |
5.12.2006 18:31:34
Jani děkujeme ti za tvá slova i náměty realizace. Myslíme si, že anatomickými znalostmi příslušných partií jsme vybaveni dostatečně. Šlo nám opravdu hlavně o osobní zkušenosti někoho jako ty, která již kráčela po cestě, na kterou se vydáme o víkendu my dvě. Dokonce jsme si nechaly udělat identické prstýnky s datem 9.12.06, tedy jakýsi průměr mezi daty našich narozenin, tedy něco jako zásnubní. Škoda, že ti je nemůžeme ukázat, je v nich hodně symboliky i naší perspektivy.
|
Slušný člověk |
• |
5.12.2006 18:02:09
Souhlasím s nickem "Buznám". Homosexuální zvrhlíci by neměli svými deviantními představami obtěžovat normální zdravé lidi. ten komu homosexuální texty nevadí by se měl nad sebou zamyslet.
PS: Pro ty kterým tak strašně vadí kritika homosexuality: Uvědomte si že homosexualita je běžně kritizována všude na internetu, nick "buznám" se vyjádřil ještě velmi slušně a umírněně. Mrkněte na stránky jako např. Zvědavec.org nebo prop.sk tam jsou správné články o homosexuálech. |
Gábina |
• |
5.12.2006 17:20:33
Vidíte holky, měla jsem pravdu, už nepřišel a neexistuje. Tak to má být!!!
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.