Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Lucka |
• |
22.11.2006 18:53:19
Jo, znala jsem. On byl její první, ona jeho taky. Dvě děti, dvacet let spokojené manželství. Pak poznal mně. :-)))))))))
Já byla deset let vdaná, manžel byl také můj první. Nikdy by mně nenapadlo mu být nevěrná. Nebylo to plánované ani z jedné strany, ale stalo a byla z toho láska jako trám. Řekla bych, že většinou je to otázka náhody a příležitosti..... Od té doby tvrdím, že ruku do ohně nemůžu dát ani za sebe ani za nikoho jiného. :-) |
katka a viktorka(1rok) |
• |
22.11.2006 16:49:26
nahodou som do tejto diskusie zablúdila,ale ked uz som tu...bola som manželova prvá žena...mal vtedy rokov.pekny,urasteny,velmi sympaticky,dobry chalan.mame spolu rocnu dcerku..sex.zivot ok.napada ma ale co ak dostane niekedy chut skusit nejaku inu zenu?viem-je to len ciste hypoteticky,ale myslim na to..predsa aby mal iba mna..ja som pred nim mala jedneho chlapca,s nim som sa milovala jeden jedinky krat a je mi velmi luto ze ten prvy nebol moj manžel...poznáte muža ktorý bol NAOZAJ verny cely zivot?
|
simonatko | 52562 |
30.9.2006 22:08:22
Radím Ti běž do sebe. Když má o tebe ten kluk zájem určitě neutíkej a vzdej se mu. Já jsem udělala velkou chybu, že jsem moc kluků odmítla. Když mi bylo 23 poprvé jsem se líbala a měla něco vážnějšího s klukem. Ale pak jsme dlouho odkládali opravdové milování. Přišli nějaká životní dramata a já jsem se zbláznila. Když jsem se vrátila z blázince odpověděla jsem na inzerát a pak k tomu došlo. Byla jsem z toho všeho znechucená a provází mě to dodnes. Bylo by nechutné kdybych si tak dlouho něco odpírala a pak to musela dělat z velkou nevolí za peníze. UŽÍVEJTE SI DOKAVAĎ TO JDE.
|
modify | 50744 |
24.8.2006 15:11:58
Já jsem jako ty byla panna, on panic. I tak první milování bylo krásné. Známe se čtyři roky a manželé jsme dva. Netoužím poznávat další muže. Jsem spokojená.
|
s prvnim |
• |
20.8.2006 10:39:49
ja si vzala sveho muze po trilete znamosti byla jsem tehotna a jsme spolu sest let. panna i on panic, poprve spolu. nemam touhu poznat jine muze a on jine zeny.jsem spokojeni.
|
Dzana | 28916 |
4.6.2006 20:18:38
Píše se "Skončí" ;o) ... tato chyba se nevím proč na Rodince opakuje dost často.
|
Lenka 16 |
• |
4.6.2006 20:12:35
Ja jsem prisla o panenstvi v 15 a myslim si, ze spousta lidi ma uplne zbytecne obavy a tim si to zkazi...kdyz te tvuj partner miluje a bude opatrny a kdyz se ti neco nebude libit, tak proste zkonci, pak nevidim zadny problem..nejspis si to asi moc poprve neuzijes, pokud je partner taky panic, ale dulezita je prece blizkost druheho, ta je na prvnim milovani to nejhezci, ze k sobe pustite nekoho tak blizko, jako nikdy pred tim, no ne?
|
maky |
• |
18.5.2006 12:45:49
Pokud je partner ohleduplný a ukázněný, lze to dělat i postupně tak, že se oba mazlí nazí, on ji může líbat tu i onde :-)) (nevím, jestli ona by si troufla ho hned na poprvé líbat "onde"), může do ní pomalu vniknout nejdřív jedním prstem, pak dvěma, pak více, jak až to půjde...:-)), jemně jimi kroužit a hýbat. Tak i on zjistí, jaký je stav blány, může ten otvor v ní postupně pomalu rozšiřovat. A když ona ještě nebude chtít, může jí on naučit, jak ho uspokojit rukou, protože on bude určitě hoooodně vzrušený a chtít po něm v takové situaci, aby to jaksi nechal odeznít, by mi přišlo hodně náročné :-)
|
Tazatel |
• |
12.5.2006 10:41:11
Administrátor Rodiny je podezřelý, že není korektní.
Objevil se tu ukradený nick, téměř identický s nickem zavedeného návštěvníka Rodiny Taťky Honzy. Všechny příspěvky tohoto "zloděje nicků" byly dnes ráno smazány. Taťka Honza si přitom nikde veřejně nestěžoval. My pamětníci si vzpomínáme na totožný případ, kdy někdo ukradl nick debatérovi Bob the Ghost a mnoho dní tady dělal zmatek. Původní Bob si na to často stěžoval, ale nikdo nezasáhl. Znamená to, že taťka Honza má s administrátorem nadstandardní vztathy? Znamená to, že administrátor mu může vyzradit údaje o nás, ostatních debatérech? To už by byl trestný čin. Hodně debat zde je velice citlivých a anonymita musí být chráněna. Prosím administrátora, aby se k tomu na Knize přání veřejně vyjádřil. |
Dzana | 28916 |
11.5.2006 23:51:46
Ještě Hano,
Napsala jsem Ti toho dost, ale neodpověděla jsem na všechny otázky. Když budeš chtít, napiš mi na email v záhlaví, ostatní tyhle věci nemusí číst, co myslíš? |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.