| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Ostatní : Věřící maminky

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 33485  [Dalších 33255 >>]
helepa 61804

Re: hádanka:-)

9.6.2008 14:31:45
Snad ano, fotilo se, natáčelo na video, tak se ke mně snad něco taky dostane.
Teď přemýšlím, jak si udělat pěkný víkend, když nepůjdeme dvakrát na zkoušku na divadlo. Chtěla bych pořešit i tu manžolovu práci, trochu to s ním probrat jak to vidí, doteď se všechno motalo okolo divadlo a tak jsem takové vážné téma ani nevytahovala. Taky bych chtěla naplánovat nějakou maličkou dovolenou. Moc to ale nepasuje. Nevím, kdy bude mít manžel dovolenou, já mám pořád neschopenku a na začátku mateřské jedou na dovolenou obojí rodiče, takže budeme mít na starosti zvířectvo u našich i u tchánů. No a pak už budu měsíc před porodem a tak nevím, jestli bych se raděj neměla zdržovat doma. Uvidíme jak na to bude nahlížet manžel, jen se tošku obávám, že bude zase poněkud polomrtvý - půl týdne je na cvičení a ve čtvrtek má službu... Možná s tím probíráním budu muset ještě jeden týden počkat.
Jinak glykemie vypadají dobře, jdu si dát za odměnu nanuka ~k~
IlonaK2+Verunka+Ondrášek 13705

Re: hádanka:-)

8.6.2008 22:36:34

Helenko, to zní náhodou dost dobře. :-) Nebudeš z toho mít fotku?
Cow :-) 67672

Re: hádanka:-)

8.6.2008 21:29:28
Myšo....šikovná holkaR^R^R^

Helep, no musela jsem taky hledat v jiném překladu, páč tohle bych dohromady nedala~g~
Hm a gratulace k ochotničení:-)
cinnamon 33903

Re: hádanka:-)

8.6.2008 21:19:55
Cow, řekla bych Přísloví 27, 22 "Kdybys pošetilce roztloukl v hmoždíři na padrť tloukem, pošetilost z něho nedostaneš." .... ovšem původní text je půvab sám ;)R^
helepa 61804

Re: hádanka:-)

8.6.2008 20:26:02
Odpověď na hádanku neznám ;(( ale zajímavé to je, musela jsem si to přečíst několikrát ~g~

K tomu divadlu. Hrála jsem, ale jenom takové křoví ;) manžel to dával dohromady po hudební stránce - učil zpěvy, dirigoval. Já jsem původně hrozně prskala, že tam tráví spoustu času a není se mnou doma. Začalo se to totiž dělat v lednu a já jsem zrovna zůstala kvůli těhu na neschopence. Pak jsem postupně začala na zkoušky chodit s ním a protože to byl muzikál, zapojila jsem se do sborečku. Žádné herecké výkony, spíš vymyslet něco, co na jevišti dělat, když se zrovna nezpívá. Nosila jsem panenku v náručí, kolíbala ji v kolíbce, s kamarádkou jsme se česaly... Ostatní praly, věšely prádlo, vyšívaly, mlely kafe, hnětly těsto, zalévaly květiny... Prostě banda ženských, které čekají na vojáky. Vojáci se vrátí, ale za týden mají jít zase do války a tak se ženské naštvou, seberou jim zbraně a obsadí hrad. Vojáci vyšlou dva převlečené chlapy za nimi na hrad, ale těm se tam zalíbí a nechtějí ostatním chlapům otevřít. Nakonec přichází posel se zprávou, že byl uzavřen mír, protože ženské ve Spartě udělaly totéž co ženy aténské. Dnes byla premiéra, bylo úplně plno a až na počáteční nervozitu kvůli místům to bylo fajn. Původní místní ochotnické divadlo hrálo naposledy asi před třiceti lety, takže jsme vůbec neměli představu jaký bude zájem. Pro rodinné příslušníky jsme udělali tu veřejnou generálku a dnes jedno představení. Víc jsme si netroufali plánovat. Takže opakovat se to bude možná někdy na podzim u nás nebo i po okolních vesnicích, podle zájmu. Ale to bude snad beze mě. Já budu mít doufám na práci něco jiného ;).
Cow :-) 67672

hádanka:-)

8.6.2008 18:37:36
Haky díky:-)
Ostatní moc zdravím...

Nedávno jsme narazili na "perličku" z kralického překladu....
Musím se s váma podělit...nechci v žádném případě znevažovat Boží slovo /fakt ne/...ale přišlo nám to legrační...

Hádejte, který text to je...a o čem to je???

Bys blázna i v stupě mezi krupami píchem zopíchal, neodejde od něho bláznovství jeho.
IlonaK2+Verunka+Ondrášek 13705

:-)

8.6.2008 8:41:52

Anuško, to je dobře, že nakukuješ. Přeji pohodový porod a urovnání všech nesnází kolem.

Helenko, to je dobře, že se to tak vyvedlo. :-) Ty hraješ taky nebo se jen díváš?Nějak jsem mimo, nevím ani, o jakém divadle mluvíš atd. Můžeš napsat něco víc?

Mili, myslím na tebe.
helepa 61804

Re: Pozdrav

7.6.2008 8:26:16
Ahoj, tak máme za sebu veřejnou generálku muzikálu Nejkrásnější válka. Myslím, že se to líbilo. Nebylo to bez chyby, ale bylo to fajn. Největší problém byl tvářit se na jevišti smrtelně vážně, když se celé hlediště smálo. Jedna imrovizace byla tak vydařená, že jsme slzeli smíchy, naštěstí jsem byla v zákulisí, tak jsem si to mohla dovolit. Ti na jevišti se pěkně dusili. A na jednom místě přeskočili dvě strany, bylo jich škoda, ty byly taky dost vtipné, tak snad v neděli na premiéře. Vavřínové věnce se mi povedly a sklidily úspěch R^ no jo, já vím, že samochvála smrdí ~k~
Hezký den :-)
Anuška a 2♥ 33246

Re: Pozdrav

5.6.2008 19:23:16
Heli, moc děkuju:-)
helepa 61804

Re: Pozdrav

5.6.2008 17:58:18
Anuško, tento týden jsem na tebe myslela a vůbec jsem nemohla dát dohromady, kdy bys mohla tak přibližně rodit :-D Tak ať to dobře zvládnete!
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 33485  [Dalších 33255 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.