| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Ostatní : Věřící maminky

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 33485  [Dalších 33245 >>]
Mili+5 20018

Re: Pozdrav

5.6.2008 16:03:17
Ahoj holky, u nás jsou si taky všechny děti podobné až na posledeního Tomíka, ten je fakt jiný, nejvíc si jsou podobní Vašík s Milenkou, na některých miminkovských fotkách taky ani manžel nepozná, který je který.:-D

Heli, nemohu potvrdit, že i když se nám stane něco strašného, nebudeme na tom tak špatně, jak si myslíme. Já jsem naopak byla hodně překvapena, jak strašně to bolí, nikdy jsem si nedovedla představit, že by to mohlo být tak hrozné. Ale víru jsem tím neztratila, někdy mám naopak pocit, že mám s Bohem důvěrnější vztah než dřív. Pořád věřím, že Bůh dá smysl mému trápení, že vidí dál než já a že také cíl a domov není tady, ale u Něj, ale bolest to nezmenšuje.
babuška, Adélka, Kačenka 21349

Pozdrav

5.6.2008 13:18:02
Repulsion, divil by ses. Mě k víře nikdo nevedl a přesto se o ni sama zajímám od osmi let... děti chápou mnohé, co my velcí už ne.


Ahojky sestřičky,
moc vás zdravím. Myslela jsem si, že budu chodit víc a místo toho jsem se tu jakou dobu neukázala :-(
Tak jen pár bodíků :-) nejdůležitější asi je, že mám přítele, zatím jsme spolu krátce, ale vypadá to dobře, je to prima chlap. Pak taky, že budu prodávat dům, nemůžu si dovolit takový luxus :-) Od února jsem v nové práci - samostatná účetní v účetnické firmě a baví mě to. A venku je krásně :-) Chyběly(i) jste mi :-))

Zahlídla jsem, že mluvíte o podobě dětí. V určitém věku máme s bráchou taky fotky jak přes kopírák :-)
Anuška a 2♥ 33246

Pozdrav

5.6.2008 12:33:35
Milé věřilky,
jdu o sobě dát zase trošku vědět, nechce se mi vypařit od vás úplně, ale znáte mě, nikdy jsem nestíhala...

Máme se celkem fajn, teď jsem ve 38. týdnu- díky Bohu, že tam Matýsek vydržel tak dlouho! Lékaři zase nevěřili, že miminko donosím a koukněte:-) Snažíme se zabydlet chatu, abychom se tam na léto mohli s dětma úplně přestěhovat. Je mi tam moc hezky, i když poněkud náročně. Pája za námi jezdí jen na víkendy a je tam hrozně moc práce. Teď snad zapojí pračku a sporák, abych tam už fakt mohla být. A k narozeninám tam snad dostanu zavedení netu, tak to bude príííííma:-) Takhle jsem tam trošku odřízlá, ale je fakt, že mi to docela vyhovuje. Nějak jsem společensky unavená...
Často na vás myslím, jak se vám daří. Ale nějak jste se odstěhovali jinam a tak jsem bez informací:-)

Jinak máme teď s Pájou takové zvláštní období, moc si nerozumíme a odehrává se to i v duchovní rovině. Rozpadla se nám skupinka, kterou jsme měli s našema nejlepšíma přátelema a vůbec je nám teď tak trošku zvláštně.
Ale jinak dobrý, jsme nadšeni z Madlenky, je úžasná:-)

Tak se mějte moc prima, vyřiďte, prosím, pozdravy těm, co už sem ani nenakukují.

Anuška
helepa 61804

Re: Re:Ahoj

5.6.2008 8:55:02
Dost často slyšíme, že někdo věřil, a proto se stalo to, čemu věřil. Třeba i včera na Noe - v Itálii začala válka a na jedno město spadlo několik bobm, ale žádná nevybuchla a lidé říkali, dokud je s námi matka Bakhita (věřili, že je svatá a byla po smrti za svatou opravdu prohlášena), nic se nám nemůže stát - a taky se nic nestalo. Nevím, možná je to tak hluboká víra, které nejsem schopná. Pro mě je to spíš zavádějící pohled. Bezhlavě věřit, že všechno bude OK, že starosti sice budou, ale jen malé, nic zásadního, neřešitelného. Spíš se snažím věřit tomu, že s Boží pomocí zvládnu vše co přijde ( i když se mi už jen při té myšlence derou slzy do očí).

Když se na to podíváme světskýma očima, tak je výsledek prakticky stejný. Psychologové popisují, že zdravý člověk má tendence být za všech okolností mírně šťastný. Dobrá zpráva prý je, že i když se nám stane něco strašného, nebudeme na tom tak špatně, jak si myslíme. Na druhou stranu ta špatná prý je, že i když vyhrajeme 50 milionů, neudělá nás to extrémně šťastnými (i když to si myslím na foru věřících maminek nikdo nemyslí, že s 50 miliony by už nemusel nic řešit ~k~)
Haky + 2 větší děti 26428

Re: Re:Ahoj

5.6.2008 8:36:44
Jo, a Cow, velká gratulace k rozhodnutí tvého syna!!!R^
Haky + 2 větší děti 26428

Re: Re:Ahoj

5.6.2008 8:35:38
Světli, já s tím taky pořád zápasím. Ono je něco jiného pochopit, že "dětská" víra, že vše v mém životě "dopadne" dobře, stojí na vratkých nohách a něco jiného to opravdu přijmout, nebát se a věřit, že i taková situace může mít smysl v Božím pohledu. Každý z nás se pochopitelně bojí utrpení a toho, že něco bude nad naše síly. Já taky. Rozdíl proti dřívějšku je "jen" v tom, že už vím, že "ten olivovník nemusí vypučet a réva nevydat plody" a přesto je Bůh při mně.
helepa 61804

Re: Re:Ahoj

4.6.2008 11:52:36
Evi s manželem sourozenci, hm to se nám taky stalo :-D Tak uvidíme, necháme se překvapit, ale se sestřenkou Eliškou si podobní nebudou, to jsem si téměř jistá.

Světli to je ohromný pokrok, skoro by se dalo říct, že to kojení brzdilo vývoj, ale to je blbost. Taky jsem si všimla, že tvorba mléka přetrvává ještě hodně dlouho a to jsem ostříkávala jen 3 týdny.

V pátek a v neděli hrajeme divadlo a já mám dělat vavřínové věnce. Přinesla jsem si z květinářství nějaké větvičky a koupila čelenky, ať to mám na co připevnit a chlapi si to pak dají zezadu do hlavy. Doufám, že to nepolámu dřív, než to vyrobím.

Stázi 2 64677

Re: Re:Ahoj

4.6.2008 9:27:50
Ahoj věřilky, moc prosím o modlitbu. Více na foru.Díky.
Světla75 64892

Re: Re:Ahoj

3.6.2008 22:18:34
Tak tak přípravy jedou,zatím v hlavě,už vymýšlím jaký letos Elišce upeču dort,jedno vím jistě ,budu potahovat marcipánem a asi panenku,anebo berušku, jen mám obavu ,aby beruška vypadala jako beruška, nejsem moc výtvarně nadaná,panenka je jednodušší ~k~
Cow :-) 67672

Re: Re:Ahoj

3.6.2008 21:47:51
Světli, ahá...Víš co, ono možná když se pořádně vyspíš, tak se ti bude i líp dařit po zdavotní stránce. Určitě je to fajn, když Eliška hezky spí celou nocR^
No jo a pomalu se budete připrvovat na narozeninky, co:-D?
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 33485  [Dalších 33245 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.