| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Ostatní : Věřící maminky

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 240] Názory 241250 z 33485  [Dalších 33235 >>]
evidlo + 4 12860

Re: Re:Ahoj

3.6.2008 13:27:12
Helep, naše děti si byly podobné všechny, říkají nám, že je máme jak přes kopírák. Dokonce i když jsou dospělé, nezapřou, že pocházejí z jednoho hnízda. Ale občas to jde docela křížem, třeba nejmladší Páťa je nejpodobnější nejstarší Soně. Nicméně mám pár fotek, kde ani manžel nepoznal, o které dítě (ve věku cca půl roku) jde :-))).
Ale u nás je to možná i tím, že jsme si s manželem docela podobní, když jsme se brali, říkali nám, že vypadáme jako sourozenci, tak se asi ty geny nemohly tolik vyřádit ;-))).
Světla75 64892

Re: Re:Ahoj

3.6.2008 13:24:23
Ano rozhodla jsem se malou odstavit ,od prosince jsem užívala 3 krát ATB jednou zánět hrtanu, 2 krát zánět vedl.nos.dutin.U těch posledních ATB bylo v příbal.letáčku napsáno,že se v malém množství uvolňují do mléka...A jelikož bude mít Eliška 18.6. dva ročky, tak je možná i na čase.Jsem překvapená ,že Eli začala více jíst, hlavně pečivo,to vlastně pokud jsem kojila nejedla vůbec.Navíc pokud jsem kojila budila se v noci dost často, někdy i více než 5 krát.Teď spí celou noc od 20.hod do 8hod. ráno.

Heli děti si taky nebyli podobné,Honza byl buclík na hlavě pár černých střapatých vlásků,Kubík měl černé kudrnaté vlásky(vypadal jak malý černoušek) a Eliška ta byla děsně pokrčená ,červená a měla oteklá víčka.Občas vidím podobu ,když udělají nějakou grymasu :-)

Haky dnes jsem byla na návštěvě u kamarádky, prochází velmi těžkým obdobím,mě celou cestu domů ,stále znělo v uších ZŮSTAT S DĚTMI SAMA...A po přečtení tvého příspěvku jsem si uvědomila ,ach na kolik je má víra DĚTSKÁ?Občas se musím stydět přece jen věřit v BOHA a věřit BOHU není totéž.

Cow :-) 67672

Re: Re:Ahoj

3.6.2008 10:37:13
Haky, to je pro mě velice srozumitelná řeč.R^

Světli chápu to dobře, že jde o tvé rozhodnutí kojo ukončit?
Nekojím od Nového roku-samoodstav maličké a taky by se ještě něco našlo, kdyby chtěla...Jenže už nechce.
Haky + 2 větší děti 26428

Re: Re:Ahoj

3.6.2008 10:26:56
Heli, naše děti si podobné asi spíš nebyly a nejsou. Ale u nás to určitě trochu zkresluje to Vojtovo postižení.
Haky + 2 větší děti 26428

Re: Re:Ahoj

3.6.2008 10:19:23
Cow, v mém případě to doufám víru upevnilo. Byl to ale hodně silný otřes a musela jsem jít dost ke kořenům své víry a hodně si ujasňovat to, proč a komu věřím. A znovu se pro víru rozhodnout. V té chvíli musela ale nutně odumřít má dětská víra, že "Bůh je při mně a tudíž se mi nestane (lidsky) nic zlého, že všechno v mém životě bude mít happyend". Pochopila jsem, že život se lidsky může zdát zmařený, k ničemu, hrozný...ale že v Bohu to všechno má nějaký smysl, jedině v Bohu to má hodnotu a jedině On ví "proč"....a já Mu chci věřit.
Takže v tomto směru doufám, že se má víra stala opravdovější, realističtější a čistější. Asi takto: "I kdyby fíkovník nevypučel, réva nedala výnos, selhala plodnost olivy, pole nevydala pokrm, z ohrady zmizel brav, ve chlévech dobytek nebyl,
já budu jásotem oslavovat Hospodina, jásat ke chvále Boha, který je má spása." Ab 3,17-18 ;)
Haky + 2 větší děti 26428

Re: Re:Ahoj

3.6.2008 10:00:35
Světli, já jsem to brala jako postesknutí. A vzhledem k tomu, že tu občas od různých lidí podobné postesknutí zaznívá, chtěla jsem ukázat možnou cestu.;)
Když se ti, kterým se po diskuzi stýská, dají dohromady a "začnou si spolu povídat", tak ta diskuze bude prostě žít. :-) Třeba v jiném složení lidí než před rokem, ale určitě stejně kvalitně.
S možnými "lavinami";) se na veřejném prostoru musí počítat. Ale prozatím se vždy "ustály", ne?~k~ Jsou to více méně jen tématické záležitosti, které odezní tím rychleji, čím méně se na ně reaguje. Takže bych se toho zas tak moc nebála. To tu bylo od začátku diskuze.
IlonaK2+Verunka+Ondrášek 13705

Re: Re:Ahoj

3.6.2008 7:33:13

Ahoj, já sem nakukuju, ale zatím nebyl moc důvod psát.

Světli, já nekojím Ondru od Vánoc a ještě trošku mléka mám.

Helenko, nebyli. Vůbec. Byl každý úplně jiný. Mají momenty, zvláště Verunka na DVD, kdy mi Ondru připomene, ale jinak si je nikdo nemůže ani na fotce splést. A teď šok... bráchovi se narodilo miminko, Kubíček, a na pár fotkách vypadá úplně jako naše Verunka. :-)
helepa 61804

Re: Re:Ahoj

2.6.2008 22:21:27
No jo, je to teď nějak těžší. Když se tu objevuje maloučko příspěvků, tak se mi sem s běžnými "blbostmi" nechce a s vážnými - to přece jen raděj na foru.
Ale tak se trošku pokusím. Už jsem definitivně odstěhovaná doma a k našim chodím jen na oběd a na návštěvu. Myslím, že už jsme to všichni zvládli. Dnešní kontrola na gyn dopadla dobře, jen váhový přírustek je na dolní hranici normy. Obědy a večeře zvýšit nemůžu, to bych se nevlezla do povolené glykemie, tak si zkusím dělat větší svačinky, uvidíme. Příště se bude dělat i sono, tak už se moc těším. Ze začátku se dělalo při každé kontrole a teď už jsem Bobíska tááák dlouho neviděla. Dneska mě napadlo, jestli bude toto miminko podobné Markovi? Byly si vaše děti po narození podobné a jsou si podobné doteď?
Světla75 64892

Re: Re:Ahoj

2.6.2008 21:44:03
Děkuji za optáni Weselá Cow,je to u nás jak na houpačce,ale jsou na tom lidičky hůř.Vlastně velká změna proběhla ,přestala jsem Elišku kojit,už je to 8 dnů a holka statečná ,vyrovnala se s tím lépe než maminka.Stále se mi mléko tvoří, řekla bych nadbytečně,dneska jsem dokonce přišla z obchodu s mokrým flekem na tričku(br ta ostuda ,já to vůbec necítila ,že se mléko spustilo a šla jak čuník,až mě upozornil manžel):-)
Haky myslím si ,že spoustu maminek ,už nemá odvahu(možná ani chuť ,či obavu ,aby se nestrhla lavina...) sem písnout.Nemyslela jsem to jako výtku ,ale jako postesknutí ~s~
Cow :-) 67672

Re: Re:Ahoj

2.6.2008 20:36:56
Haky, je to fakt zvláštní. Kdybych se vrátila pár stránek zpět, tak vidím Marušku malou, bezstarostnou. Dospěli jsme a život nám přinesl nejednu radost, ale i starost a ránu. Pokud jsem někde dobře četla, taky nemáš na růžích ustláno.
Přemýšlím nad tím, jaké to je, když někdo ve víře víceméně vyroste a pak se přihodí něco, s čím člověk moc nepočítal...Jestli to víru upevní, nebo otřese.
Co u nás nového?
Nedávno jsme si v Karviné na univerzitě připomněli svátek letnic a před 14 dny se náš nejstarší syn sáma dobrovolně rozhodl pro křest. Radujeme se:-)

Světli, jak se vám doma daří po zdravotní stránce? Je nějaký posun?
[<<Předchozích 240] Názory 241250 z 33485  [Dalších 33235 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.