| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Tříměsíční kolika - větry

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 1255  [Dalších 1135 >>]
MUMIE 120335
10.3.2012 23:17:59
Jinak uplně nejlepší byly kapky Bio Gaya (už jsi nejsem jistá, jestli se to píše přesně takto)
MUMIE 120335
10.3.2012 23:16:50
Používala jsem pro malého Baby Calm i Sab Simplex. Ale Baby Calm mu účinkoval líp. Miminku od kamarádky naopak Sab Simplex. Tak to chce asi vyzkoušet.
pearl 110594
10.3.2012 23:14:31
Tak to vypadá, že náš druhorozený trpí kolikou víc než jeho starší bráška, kterého mi stačilo pro zklidnění vždy jen nakojit a bylo to dobré.

Malýho to chytá večer přesně v době, kdy potřebuju připravovat večeři a dostat staršího do koupelny a do postele (což je samo o sobě už nadlidský výkon:-(). A když mi do toho malý pláče, tak jsou to zbytečné nervy pro všechny.

Máte někdo zkušenost s těmito kapkami, jestli opravdu fungují? Na staršího jsem kdysi měla Sab Simplex, ale nezabíraly vůbec.
sardi 125103
4.2.2012 12:20:05
To resim ted taky divim se ze neni na to forum. Mne dr doporucila prevenar ale spis by me zajimal:-©y ucinky, jake mely ditka reakce?
sardi 125103
4.2.2012 12:17:58
Tema je sice stare, no ale treba bude nejaka zoufala mamina procitat...Nam teda nepomohlo take nic, jedina stoprocentni uleva je rektalni rourka, pouzivam ji stale protoze i ve ctyrech mesicich se nas prdiky drzi. Snad navykova opravdu neni, ale i kdyby byla, tak nemenim. Kazdy vecer je proste v akci. Z kapek vyzkouseno snad vse co je na trhu vice pomohl jen Infacol nicmene vsechny kapky zabiraly tak cca tyden a pak zas hruza (vcetne drahych probio). Laktobacily se neosvedcily, sice je berem uz dva mesice ale nic no ale nic se tim nezkazi. No a rady typu masaz a nahrivat to je naprosto bez ucinku :( jo davat hodne na brisko pomaha taky. Tak az se bude ditko pretacet snad uz to bude ok na driv to nevidim. ~l~
jujásek 123920
24.11.2011 18:10:02

Nám doktor doporučil Sab Simplex, sladké kapičky. V návodu píší 10 kapek po jídle, ale já dávám na dudlíček pro sklidnění během dne a né najednou a myslím, že je to pro ní lepší. Alespoň tolik nepláče a prdíky jí jdou jedna báseň. Mohu jen doporučit ~w~
jedovatka 119291
14.11.2011 15:24:51
Jaká vakcína je lepší?Vím,že Prevenar má protilátky proti více kmenům,ale kamarádce přesto doporučila doktorka Synflorix.Zítra máme jít na očkování a mám se rozmyslet jakou vakcínu chci.Co jste nechali vašim dětem očkovat vy?Moc děkuji za rady
Janula.Ma 123582
10.11.2011 21:51:00
Holky mě doktorka doporučila Espumisan až když ji bude bolet bříško, zatím teda nevím jak to poznám, ale snad poznám :-) A jinak bereme ráno a večer po 2kapky probiotické kapky Bio Gaia. Jinak piju kojící fenyklový čaj a problémy myslím zatím malá nemá. No a vy tady bere ten Espumisan nějak pravidelně?
Janula.Ma 123582
10.11.2011 21:46:34
Holky mě doktorka doporučila Espumisan až když ji bude bolet bříško, zatím teda nevím jak to poznám, ale snad poznám :-) A jinak bereme ráno a večer po 2kapky probiotické kapky Bio Gaia. Jinak piju kojící fenyklový čaj a problémy myslím zatím malá nemá. ~o~No a vy tady bere ten Espumisan nějak pravidelně?
Monika
  • 
4.11.2011 23:36:47
Ahojky, mám dvě holčičky a obě trpěli na prdíky a na bolesti bříška. Mám vyzkoušené snad všechno, včetně Saab Simplexu, Espumisanu... Jediné, co zafungovalo dlouhodobě (všechno ostatní fungovalo jenom chvíli, dokud si organismus nevzykl) byly kapky Bio Gaya, jsou to probiobika. Jsdou sice dražší, ale kdo má možnost zajet si na Slovensko, v každé lékárně je tam seženete až o půlku levnejší než tady!!!! Fakt fungují i dlouhodobě, užívaly jsme je půl roku!!!
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 1255  [Dalších 1135 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.