Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
x x | 15263 |
26.8.2011 14:40:02
No tak našim dětem pomohlo hlavně nošení na předloktí bříškem dolů, to prděli a prděli. Pak jsem dávala SabSimplex - klasika, trochu to pomáhalo. To chce čas, projde si tím skoro každé mimi.
|
Bumbi&05,08,10 | 42508 |
26.8.2011 14:40:02
zkusila jsem před 6 lety snad všechno, co existovalo, včetně opravdu tvrdé diety pro sebe - vliv nemělo nic. Jediné, co pomáhalo, bylo nošení v šátku - bříškem na moje břicho. A hopsání na balonu. A přešlo to tak nějak samo kolem 3 měsíce. Holky pak takovýma kolikama zdaleka netrpěly, jako syn...
Syn krkal defacto od kojení do kojení. Taky nemohl spát na zádech, to se budil prdama a krkama tak co 10-15 minut. Na bříšku spal klidně 3 hodiny, ve spánku jen nadzdvihnul hlavičku a krknul, nebo vyšpulil prdýlu a prdnul. Bála jsem se ho dávat na břicho, ale evidentně to pro něj byla ta nej poloha. Je fakt, že on byl silný, v porodnici držel hlavičku jak šestinedělní, v 6 týdnech jak jiná miminka (včetně pak jeho sester) ve 3 měsících. Hodně trpělivosti a klidu přeju. |
Krakatice | 22448 |
26.8.2011 14:39:58
Hodně maminek si myslí, že pláč je automaticky spojený s bolením bříška a kolikami.
Pokud jsi si opravdu jistá, že je to bolení břicha, můžeš zkusit kapky Baby calm, rektárlní trubičku, peckový polštářek z DM, masáže bříška + masážní gel Pupík, cvičení s nožičkami apod. Maminka by si měla upravit svou stravu, pokud kojí. Nic nadýmavého, tzn. vynechat: vejce, čerstvou zeleninu, bublinkové nápoje, luštěniny... |
DanielkaPilna | 28158 |
26.8.2011 14:35:15
Zdravím všechny maminky, máme doma mrně a zkoušíme hodně s prdíky a kolikou, pořád pláč a tak pořád musím nosit a nosit. V poslední době se tady hodně diskutuje o kapičkách, já teda nějaké zkoušela, ale bez úspěchu. Taky jsem slyšela o nových kapkách Espumisan, nemáte někdo zkušenost?
|
Michala |
• |
24.8.2011 11:40:20
No já teda musím zopakovat, že nám Espumisan pomohl a to dlouhodobě. Paní doktorka říkala, že můžu dávat od mimina, klidně déle. Takže dávám a zatím je to dobré.
|
Lida4321 | 115186 |
23.8.2011 20:10:20
Ahoj, jenže Espumisan, bohužel, řeší jen broblém aktuálně, nemá dlouhodobý účinek a má jen jediný efekt, pokud ho má. Máme dobré zkušenosti s Probiotickýma kapkama BioGaia, jednak po mudrou doporučené terapii přestalo synka bolet bříško a jednak to mělo dlouhodobý efekt. Také díky posílení imunity probiotiky netrpí na žádné nemoce, což se předtím dělo.
|
Lida4321 | 115186 |
23.8.2011 20:01:57
Ahoj, určitě ano. Pokud již teď mimčo má nějaké bolesti, rozhodně necáhej. Probiotické kapk Biogaia, které jsem dávala synkovi mu nejen pomohly na bolení bříška, ale i posílily imunitu a nikdy nic nechytil (před čtyřměsíční terapií těmahle kapkama měl dvakrát za sebou virózu).
|
Aneta, dcera Emička |
• |
15.8.2011 16:27:33
Nám úžasně pomohl emulips. Našla jsem ho v poradně: www.zdravarodina.info Beru ho já, k malé se dostává přes mlíčko a je to fakt super. Po 3 dnech měla po bolestech Navíc je 100% přírodní, takže super
|
Danča, +1 | 121025 |
10.8.2011 14:57:51
Taky po všech těch peripetiích s prdíky zkouším Espumisan a mám pocit, že na naší malou zabírá. A dobře ho do ní dostanu, jelikož jí ta banánková příchuť šmakuje. Tak se nám ulevilo
|
Michala |
• |
9.8.2011 14:04:45
Já dávám naší malé kapičky Espumisan, zatím to vypadá, že je to mnohem lepší, malá se zklidnila a už se skoro nekroutí. Taky jsme před tím zkoušeli kde co, ale tohle vypadá, že fakt zabírá.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.