| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Tříměsíční kolika - větry

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 1255  [Dalších 1015 >>]
Anicol 108690
18.3.2011 16:56:42
Ahoj, můžete mi doporučit nějaké kapičky nebo jiný přípravek pro novorozence na bolavé bříško a větry? Hlavně mě zajímají zkušenosti s probiotickými kapkami Biogaia. Zdají se mi dost drahé, ale pokud pomůžou...~d~
Lenulajda 115267
17.3.2011 21:42:54
Nám doma moc pomáhají čistě přírodní bylinné kapičky, které beru já a skrz mlíčko upravují trávení i miminku. Jsme bez kolik i přesto, že se v jídle nijak neomezuji. A navíc se jim říká "žlučník v lahvičce" takže určitě mohou pomoci i vám. Neváhejte mě kontaktovat pro podrobnější informace e-mailem : jjaayy@seznam.cz nebo přes skype : lenkakolacna82. Velice ráda se vám budu věnovat.
Lenulajda 115267
17.3.2011 21:38:49
mám s ním nejednu zkušenost. Nejdřív pomohl synkovi při zácpě, když se učil chodit na nočník. Pak mě neskutečně proti těhotenským nevolnostem(při třetím mimču jsem je vůbec neměla a jedla jsem cokoliv, což se o dvou předchozích říct nedalo) a teď pomáhá mě při kojení, protože podporuje tvorbu mléka a naše malá je spokojená a bez kolik přestože jím úplně vše bez omezení:)Nedám na něj dopustit. Neznám jiný a ještě navíc čistě přírodní prostředek, který by toho uměl tolik:)
vlasta
  • 
17.3.2011 20:56:21
ráda se podělím i já o můj příběh. Do nedávna jsem měla taky problém s nadýmáním nevěděla jsem co dělat, bylo to velice nepříjemné. Připadala jsem si jak balon když jsem něco snědla a bylo mě těžko. Pak mě nabídla známá ať vyzkouším přírodní produkt a věřte jsem bez problémů. Pokud chcete vědět více pište Vlasta.Fucikova@seznam.cz

Bojko 109406
17.3.2011 13:36:11
ale ona to ode mě vůbec nechtěla. A chtěla to zkusit. A myslím, že když chce někdo něco zkusit, tak předpokládám, že nebude objednávat větší množství. A uváděla jsem jen svoji zkušenost, až potom jsme řešily bližší info. Takže....
Janina
  • 
17.3.2011 13:16:52
Ale Bojko, když si objedná 2 kousky tak už se jí to vyplatí, sama dobře znáš ceny a jaké jsou tam přemrštěné marže, naprosto nechápu proč ~a~
Ale jasný, byla bys asi radši aby si to mamča koupila od tebe ~8~
Bojko 109406
17.3.2011 12:47:51
no tak za poloviční cenu to určitě nemá. A pokud bude chtít jen vyzkoušet jeden Emulips, tak se jí to nevyplatí. + registrace, + poštovné. většina prodejců totiž dává poštovné zdarma.
Bojko 109406
17.3.2011 12:38:48
dávkuje se 1-3x denně. Pokud to nechceš na hubnutí stačí 1-2x
Inka
  • 
17.3.2011 12:04:28
Je to nesmysl, Emulips je podle prodejců úplný zázrak, funguje i na hubnutí. Já znám jednu, který způsobil žlučníkový záchvat.
Janina
  • 
17.3.2011 11:51:06
Když se zaregistruješ, tak ho budeš mít pomalu za polovniční peníze, takže pokud to chceš vyzkoušet, tak je to asi lepší takto. Já osobně si myslím, že je to jako všechno. Také jsem prodejce, ale med nikomu nemažu kolem pusy ~d~.
Prostě na někoho to může fungovat na koliky na někoho nemusí a je to hodně drahé:-)
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 1255  [Dalších 1015 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.