| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Tříměsíční kolika - větry

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 270] Názory 271280 z 1255  [Dalších 975 >>]
Sabrina
  • 
9.2.2011 15:10:57
Mala taky hodne trpela, Baby calm zabiraly dobre a pak cviceni s nozickami a jeste si nekdo chvalil ty drahe kapky- Probioticke? , vim jen, že jsou dosti drahé, ale prý účinné.
Jana, 2/07+10/08+5/11 81165
9.2.2011 15:04:12
Našemu prvnímu (druhý na to netrpěl) se hodně líbilo fénování bříška, líbilo se mu to teplo i ten zvuk, krásně u toho spal, takže když jsme chtěli, aby zabral, tak jsme mu pustili fén a bylo. ~:-D Byla to ta nejdůležitější věc, když jsme někde cestovali. Jinak hodně pomáhá miminku cvičit, dát na bříško, aby zvedalo hlavičku, několikrát denně, ne hned po jídle, jak se jí zpevní svaly, tak to bude hned lepší nebo přitahovat nožičky k bříšku, ale to až je větší, pak si tak i pomůže, ale trénovat je to dobrý. A návykovosti rektální rourky bych se nebála, klidně každý večer to můžeš po koupání v teplé vodě zkusit, nemá cenu jí nechat trápit. Tu bezmoc si pamatuju, bylo to zlé. ~x~ Na druhou stranu, když jsem se modlila, a ptala jsem se Boha, proč musí takhle trpět, tak mi řekl, že ty děti takhle sílí a je pravda, že tohle dítě hodně brzo umělo přitáhnout nožičky k tělu, cvičili jsme, takže to není úplně na nic.
I + 2 108466
9.2.2011 15:03:54
MOC DĚKUJI LETÍM PRO NĚ~x~
Balbína 99798
9.2.2011 15:03:53
a když rourkuješ, vychází plyny? Mně takhle plakávaly děti a nejsem si jistá, že to vždy bylo z prdíků. Ony totiž vždy když pláčí, tak mají napjaté bříško, kopou nožičkama a jsou rudé....Fakt jsem to nepoznala. Někdy to bylo z přetažení a někdy z prdů. Pomáhalo dávat na břicho, někdo mi chválil nahřívací "něco" na bříško. Někdy jsem dala do šátku, uhoupala a byl klid ~d~
Chrysantéma 100475
9.2.2011 14:57:40
Iveto,

kup v lékárně Baby-Calm kapky...je to na olejovém základě,pomáhá od prdíků hodně,můžeš dávat na střídačku se Sabem...Jinakd oporučuju probiotika,nebo aspoň Hylak kapky = 4 druhy lactobacila...
I + 2 108466
9.2.2011 14:48:08
Dobrý den maminky

moje 2měsíční dceruška má potíže s prdíky, prostě čas od času to na ní přijde a mlátí nožičkami, rudne a pláče (až kolikrát mám strach že se udusí)

hlídám se co jím (mám mmch. přísnou žlučníkovou dietu), malé dávám kapičky Sab Simplex, pupíček mažu gelem, masíruji bříško nahřátou rukou, v krajním případě trubičkuji (rektální rourka) - ale to ne často, protože je to prý návykové

nevím co už mám dělat a ty hysterie mě děsně vysilují, malá trpí a já jí nedokážu pomoci

prosím poraďte co dělat
Lida4321 115186
1.2.2011 12:58:36
Ahoj,
no, já taky dávám synovi už několik měsíců Probiotické kapky BioGaia. S tím Slovenskem jsem to prověřovala přes kamarádku - tam je balení kapek poloviční (u nás jsou 10ml, u nich 5ml). Takže se vyplatí je koupit normálka u nás. ~b~
Lenka Koláčná
  • 
17.1.2011 22:12:39
pokud vás zajímá konkrétní preparát, ozvěte se . Napíšu vám, co pomáhá mě i dcerce zároveň.jjaayy@seznam.cz
Evik+Šmudla+Šmudlinka 108978
8.1.2011 11:39:26
Jistě máte pravdu. A mě by právě zajímal nějaký určitý preparát, který by nám oběma pomohl...
vladivladi 91524
8.1.2011 10:09:12
Pokud máte vy i mrně problémy s trávením bylo by asi lépe užívat něco na přírodní bázi co zlepší zažívání vám i mimču. Škoda, že takové věci nebyly dříve, byly bych je tehdy uvítala. Stačí, když užívá maminka a pomáhá to oběma. Je s tím mnoho dobrých zkušeností...
[<<Předchozích 270] Názory 271280 z 1255  [Dalších 975 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.