Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
agáta | 109534 |
27.9.2010 22:31:14
Ještě mám dotaz - prob. kapky od biogaia mám už asi rok otevřené napokoj. teplotě, vadí to? dávala jsem je kdysi starší dceři.
A dále - mám doma všechny přípravky, píšete, že jste je i kombinovaly - jak? Třeba ráno kapky a večer sab? Dík. |
agáta | 109534 |
27.9.2010 16:39:08
Lenko, mám 14 denní holčičku a prožívám to samé... Krmím jí Nutrilonem. Chtěla bych už použít nějaké pomocníky (Sabsimplex, Calmbaby, Probiot. kapky), ale vše je až od 1 měsíce věku
Dávala jste to některá dříve? |
lela, rosa, niki | 88737 |
21.9.2010 20:35:50
Holky vydrzte ! Jsem zakladatelka teto diskuse a ted mam uz doma PREDSKOLACKU ! Takze i kdyz mate pocitz, ze jste zrale so blazince, utece to rychle, jak voda, fakt. A zapomenete na strasti ...........
|
Evik+Šmudla+Šmudlinka | 108978 |
20.9.2010 21:21:37
Chápu tvou beznaděj, prožíváme něco podobného. Nepomáhá zkrátka nic. Ale vypozorovala jsem, že když mám dobrý pitný režim, jsou bolesti našeho syna menší.Tak zkus zapátrat, jak hodně piješ. Nemusí to pomoct třeba vůbec, ale i kdyby to bylo jen o trochu lepší, stojí za to do sebe vodu lít...
|
Lenka |
• |
20.9.2010 14:08:42
Zdravím, jako bych četla přesně to, co jsem prožívala se svým synem do minulé středy... Hrůza.. Měl prdíky od druhého dne po narození a každý večer nám plakal. Poslední 3 týdny nechtěl vůbec jíst, pokaždé, když jsem mu strčila lahev do pusinky hystericky plakal a kroutil se-opravdu beznaděj.. Byla jsem na odvoz do blázince. Vzhledem k tomu, že jsem vůbec nekojila, tak jsem vystřídala všechna mléka na trhu, malý chtěl papat však jen sunar a po tom mu bylo hůře a hůře. Od minulé středy jsem však do něho dostala hipp plus 1 s probiotiky a papá. Každý den dostává sáček biopronu a jednu tabletku laktobacílků a už 3 dny se u jídla nekroutí a prdí bez pláče:) Tak to zkuste... Třeba Vám to taky zabere:) |
claca+Dominik12/05+Matěj07/10 | 82441 |
9.9.2010 19:10:22
já to neznam ani u jednoho dítěte,ale slyšela jsem že pomáhá vyrourkovat,mimčo se vyprdí a je klid,jinak kdo kojíte,tak hlídat stravu,kdo nekojíte,tak zkusit vyměnit i vodu,třeba aquilla prý hodně nadýmá,ale je to vše od ostatních mamin,vl.zkušenost nemam,pevné nervy
|
Jana P.,Nela/2010/ | 109712 |
9.9.2010 15:31:26
ahoj maminy,moje Nela trpěla hrozně,koliky skoro každý večer, křeče , jak blázen, kapky nepomáhaly,ale jakmile jsme přesáhli hranici 3měs., vše je vpoho, Dr.mi řekla, že ty bolesti souvisí s nevyvinutým trávicím traktem, a i kdybych dělala všechno možné, stejně tu koliku dostane,koupila jsem v lékárně Laktobacilky za 15O kč a každé ráno jí vysypu kapsli do ml. a zdá se , že kaká líp anebo už je opravdu starší a už má střeva vyvinutá.
|
Jánoška | 110362 |
9.9.2010 10:41:08
jak to tak čtu, jsme na tom stejně, jenom s tím rozdílem, že já kojím. Každý den zapínám počítač s nadějí, že mi některá maminka poradí. Také mám druhé dítě, ale to, co prožívám teď mi přepadá nenormální. Zítra bude mít Jituška 6 týdnů a já bych řekla, že je to čím dál horší. Dřív měla záchvaty jen večer, teď se kroutí s přestávkami celé dny a dnešní noc byla taky síla. Pro biotické kapky dávám od prvního týdne, skoro dva týdny baby calm, koupili jsme polštářek s třešňových peciček, cvičíme, masírujeme a úleva nikde. Dělám něco špatně? Byla bych moc vděčná za nějakou radu od maminky, která prožívala něco podobného, děkuji
Jana |
Lenka1982 | 110491 |
8.9.2010 14:57:53
ahojky,chtěla jsem tady moc a moc poprosit o radu. sice už mám druhé dítě,ale moje první nikdy nemělo takové bolesti a křeče. nekojím, krmila jsem nutrilonem a změnila to na Bebu, používáme sab simplex, ale nezabírá a měly jsme i baby calm, ale z toho se malé dělalo na zvracení, máme i probiotické kapky. Přes den mě skoro vůbec nespí a kroutí se ale večer mi spí, tak vůbec nevím kde je problém. Vařím i fenyklový čajíček,ale prostě nic. kdyby jste někdo věděl co mě poradit tak budu moc ráda
|
Jánoška | 110362 |
2.9.2010 10:46:55
Ahoj maminky, chtěla bych se zeptat. Mám měsíční holčičku a od prvního dne má děsný bolení bříška. V porodnici mi sestřička poradila probiotické kapky, dávám je skoro měsíc a poslední dva dny ještě baby calm, protože je to pořád stejný, když ne horší.Po baby calmu se mi to zdá ještě horší, kroutí se u kojení, pořádně se nenají. Dřív se kroutila jen večer, teď s přestávkami celý den a dokonce skoro celou noc.Co jsem četla názory, tak hodně maminkám probio kapky pomohly a baby calm je taky velice chválený. Stalo se to některé z vás, že nepomáhají žádné kapky a že se to dokonce zhoršuje. Kolikrát se při cvičení docela dobře vyprdí, ale nijak jí to neuleví. Starší dcera měla taky bolení,dost se kroutila, ale neplakala v křečích a bolestech. Jituška má úplný amoky.
Děkuji za odpověď, Jana |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.