| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Tříměsíční kolika - větry

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 450] Názory 451460 z 1255  [Dalších 795 >>]
hrúda 85616
9.8.2010 9:30:57
Tak oběma našim synům vždy zařídil parádní bolesti právě fenykl. ~:(
Lenka, Lenča 4/07+Vašík 8/12 92027
9.8.2010 9:29:09
Řekněte své doktorce, ať vám napíše doporučení na chirurgii na vyšetření konečníku. Je to jednoduchý test, kdy doktor strčí mimču do zadečku malíček. Někdy ho mívají mimča zúžený. Dostanete diletátory (ocelové tyčky), kterými budete zadeček roztahovat (lepší jak rourka). Malá si tím prošla a moc jí to pomohlo.
Krakatice 22448
9.8.2010 9:28:48
Rektárrní rourku vyhoď! jak si na ní malý navykne, jinak než bez ní se už nevykaká. Na bříško zkus sáček s třešňovými peckami, na odříhnutí našim dětem pomáhala poloha, kdy jsem si je dala na nohy...sedíš na gauči a na stehna položíš dítě bříškem dolů. Až se zahojí pupík, zkus mastičku na bolení a masíruj břicho. Také se doporučuje cvičit s nožičkami: dítě leží na zádech a "jede na kole".
Evik+Šmudla+Šmudlinka 108978
9.8.2010 9:24:21
Náš pětidenní chlapeček má bolesti bříška. Přijde mi, že se budí bolestí, ne na kojení. Problém je, že si neumí odříhnout. Používáme rektální rourku, docela nám pomáhá, ale můžu ji používat dlouhodobě a několikrát denně?? Bez ní se totiž nevyprdí a dokonce ani nevykaká :o((( Bojím se ale, abych mu s ní nějak neublížila. Mastičku na bříško zatím nepoužívám, ještě nemáme zahojený pupík, tak mám strach. Piju fenyklový čaj, hlídám si stravu... Nejvíc mě trápí, že nejde jen o prdíky, ale že se bez rektální rourky ani nevykaká...
Evik+Šmudla+Šmudlinka 108978
9.8.2010 9:23:18
Náš pětidenní chlapeček má bolesti bříška. Přijde mi, že se budí bolestí, ne na kojení. Problém je, že si neumí odříhnout. Používáme rektální rourku, docela nám pomáhá, ale můžu ji používat dlouhodobě a několikrát denně?? Bez ní se totiž nevyprdí a dokonce ani nevykaká :o((( Bojím se ale, abych mu s ní nějak neublížila. Mastičku na bříško zatím nepoužívám, ještě nemáme zahojený pupík, tak mám strach. Piju fenyklový čaj, hlídám si stravu... Nejvíc mě trápí, že nejde jen o prdíky, ale že se bez rektální rourky ani nevykaká...
Kubizňáci 67934
6.8.2010 21:39:20
Ahojky, neděs se toho, že malinká neměla stoličku pár dní. dokonce 14 dní nevyprazdňování je v pořádku. Ten malinkej organismus to stačí vstřebat do tělíčka a nic nevyloučí a pokud píšeš, že tam kde bydlíš, je velký teplo, tak to stačí vypotit, Fakt se neboj, taky jsem to zažila se svojí prní dcerkou a každým dnem jsem čekala, že to co přijde, bude teda veliký a nee, dalo se to pochytat do plínky. Zkus si pořídit, pokud máš tu možnost BABYCALM, který na prdíky a vyprazdňování pomáhá mojemu synovi. Je na přírodní bázi. Hlavně sleduj, jestli nemá tvrdý bříško, to bys musela hned k doktorce. A taky můžeš ji dávat častěji na bříško, aby se jí ty střívka pohly v jiné poloze. Nebo nahřej žehličkou plinku a dávej jí ju na bříško. A taky masíruj příško po směru hod ručiček. nos jí v klubíčku, víš co to je? a zvedej jí nožičky, aby se střívky pohly, ale před jídlem, jinak to co sní vyzvrátí, ale to určitě víš.Přechod z MM na UM je taky pro tělíčko složitý a těžky, ale zvládne to neboj. Držím pěstičky a dej vědět, jak se máte a jak jste dopadly. Zdraví Hanka~x~
kačen 28001
19.7.2010 20:44:28
ZDravím, mám nedonošenou holčičku a stále kojím, někdy i po 1,5 hod, když jsou vedra. Stolici neměla i týden ale nevadí to. Na prdíky jsou dobré lactobacily, v lékárně dostupné od 1 měsíce, jsou to kapsle které rozpouštím v mléku odstříkaném a krmím stříkačkou. Existují i kapičky s lactobacily ale ty jsou dosti drahé.
Vendy a dve holky 109075
14.7.2010 22:23:06
Oprava......samozrejme jiz nekojim, dcera je plne na umele strave a zastavuji laktaci
Vendy a dve holky 109075
14.7.2010 17:41:46
Ahoj,
mam deviti tydenni holcicku Verusku a od ctvrteho tydne porad s necim bojuji.Ziji s manzelem v Saudske Arabii a neni tady takova moznost se pozeptat na veci, co nas tizi.Do devateho tydne jsem kojila, ale mala mam pocit, nemela dost, porad plakala, mela krece a chtela krmit a 2h a navic musim brat pravidelne Asacol, nelze vysadit.Take nemela stolici i pet dni, coz je pry u kojeneho miminka normalni, ale nam to nepridalo.Ja byla ve stresu, Veruska taky, tak jsem presla na umelou stravu a vse se zlepsilo.Az na to, ze mala uz druhy den zase nema stolici, uz jsem zoufala.Presli jsme z kojeni na umelou stravu pred dvema dny.Nejprve jsem kojila a davala umelou stravu soucasne a to mela za den stolici dvakrat.Ted uz pouze kojim a zastavuju si laktaci.
Jsou tu velka vedra, davam i caj pro miminka.Muze mi nektera z vas poradit a jake mate zkusenosti s umelou stravou a s vyprazdnovanim?Je to normalni, ze mala nema pravidelnou stolici a co s tim popr. delat?
Dekuji Vendula a Veruska
Lucíček a dva lupínci 64013
31.5.2010 21:19:31
Já je dávala asi od cca 2 týdne a doktorka mi to posvětila...~R^.
Ty jediné nám zabraly, mazlíkovi chutnaly a mě taky..vždycky kapičku malému a pak jednu sobě a bylo po prdíkách...~R^~:-D.

Sab Simplex byly na nic...~Rv.
[<<Předchozích 450] Názory 451460 z 1255  [Dalších 795 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.