| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Počítač a internet - různé

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 32162  [Dalších 32062 >>]
Ropucha + 2 120300
2.1.2025 14:40:39
".. když po nich chci něco pro ně nekomfortního a hned jsou z toho vyděšené. A přitom se je snažím od dětství tak nějak otužovat. Asi se snažím málo a blbě."

Monam, upřímně, asi ano.
Děti jsou takové, jaké je rodiče, resp. starší generace, vychovají.

Moje děti nikdy v životě nebyly na dovolené v nějakém luxusním resortu, nikdy nespaly v hotelu all inclusive, zato strávily dětství tábořením v lesích, sjížděly vodu, zlézaly skály, spaly pod širákem, putovaly rumunskými horami apod.. Umějí vlastnoručně postavit i zbourat tábor včetně latrín a polní kuchyně, umějí řídit terénní auto s přívěsem, dcera stejně jako syn. Mimo civilizaci si poradí rozhodně lépe než já.
K_at 121378
2.1.2025 14:39:54
Monam, byla by to obrovská divočina. Ale něco by muselo fungovat i ve městech. Protože se všichni nemůžou přesunovat na venkov. Nevidím až tak problém v jídle - oheň známe a umíme využívat. Blbý by bylo teplo a bezpečnost. A voda a hygiena. To by byl průser.
Termix 105545
2.1.2025 14:37:06
Monam, moje dcera by si sama jídlo v bistru taky nekoupila :-))).
Obě mé děti jsou výrazně nesamostatnější, než jsem byla v jejich věku. Ale co, věřím, že kdyby museli, oba by si nějak poradili.
Byla jsem teď a dětmi na opeře v divadle. Syn to tam poloprospal, choval se a tvářil jako největší buran světa. To bylo utrpení. No přežila jsem. To je on, jakmile ho něco jen trochu nebaví, bez ohledu na věk mi to dá dost najevo.
monam 158013
2.1.2025 14:31:35
Huso, pokud by byl blackout, nefungovalo by nic, ani benzínové pumpy, tudíž nějaká delší cesta kamkoli by nebyla jednoduchá.
Stará husa 154854
2.1.2025 14:21:45
Já bydlím v paneláku a nemám žádné příbuzné ani známé s domem na vesnici. Kdyby nešla několik dní elektřina, předpokládám, že by netekla ani voda, nefungovalo topení a možná nešel ani plyn. Bez toho bych nemohla existovat. Takže jo, jsem zcela závislá na civilizaci, bez ní bych nepřežila.
Dari79 114243
2.1.2025 14:14:38
Je to tak, teď přes Vánoce u nás byla na návštěvě jedna část mužovy rodiny, kterou vídáme tak 1-2x ročně. Ten jejich nejstarší syn nastoupil na VŠ do zahraničí, viděla jsem ho tedy po roku a zírala jsem, jak dospělý člověk z něj je. Úplně super. Jinak vypadá, jinak mluví, jinak přemýšlí... A to je tam 3 měsíce, v té škole, že...

To ten náš velký, kterýho si pěkně držíme "u nohy"(nebo on se drží "u nohy"), ten už bude letos promovat a takhle "dospělý" teda ještě není... Ale taky to má srovnaný, má plán státnicovat hned na jaro a pak hned jít do práce... běžný zkoušky už má hotový, tak jen napsat diplomku a naučit se... Ale (o té práci) spíš zatím o tom mluví, nevšimla jsem si, že by podnikal nějaké kroky, sondoval, posílal životopisy nebo tak něco... Tak jsem zvědavá, jestli na něj nepadne "krutá realita".

K_at 121378
2.1.2025 14:07:40
Monam, neboj. To přejde. Až bude něco, co pro ni bude zásadní, mrskne sebou jako rybička.
monam 158013
2.1.2025 13:58:28
Fed, moje dítě má školu pět minut od baráku, nikam nedojíždí. Ale snad se taky posune.
monam 158013
2.1.2025 13:57:46
Čumčo, pokud bych nechtěla v bytě pálit parkety v obýváku nebo nechtěla realizovat přežívání v zimních bundách a spacácích, musela bych se odstěhovat jinam. Jiná možnost by u nás prostě nebyla. To je reálné zvážení situace, není to o tom, že bych byla srab.
Čumča. 160024
2.1.2025 13:34:50
jasně že to bylo v topné sezóně a teplotách na nule, opravdu nemyslím léto~t~
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 32162  [Dalších 32062 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.