Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Ropucha + 2 | 120300 |
2.1.2025 14:40:39
".. když po nich chci něco pro ně nekomfortního a hned jsou z toho vyděšené. A přitom se je snažím od dětství tak nějak otužovat. Asi se snažím málo a blbě."
Monam, upřímně, asi ano. Děti jsou takové, jaké je rodiče, resp. starší generace, vychovají. Moje děti nikdy v životě nebyly na dovolené v nějakém luxusním resortu, nikdy nespaly v hotelu all inclusive, zato strávily dětství tábořením v lesích, sjížděly vodu, zlézaly skály, spaly pod širákem, putovaly rumunskými horami apod.. Umějí vlastnoručně postavit i zbourat tábor včetně latrín a polní kuchyně, umějí řídit terénní auto s přívěsem, dcera stejně jako syn. Mimo civilizaci si poradí rozhodně lépe než já. |
K_at | 121378 |
2.1.2025 14:39:54
Monam, byla by to obrovská divočina. Ale něco by muselo fungovat i ve městech. Protože se všichni nemůžou přesunovat na venkov. Nevidím až tak problém v jídle - oheň známe a umíme využívat. Blbý by bylo teplo a bezpečnost. A voda a hygiena. To by byl průser.
|
Termix | 105545 |
2.1.2025 14:37:06
Monam, moje dcera by si sama jídlo v bistru taky nekoupila )).
Obě mé děti jsou výrazně nesamostatnější, než jsem byla v jejich věku. Ale co, věřím, že kdyby museli, oba by si nějak poradili. Byla jsem teď a dětmi na opeře v divadle. Syn to tam poloprospal, choval se a tvářil jako největší buran světa. To bylo utrpení. No přežila jsem. To je on, jakmile ho něco jen trochu nebaví, bez ohledu na věk mi to dá dost najevo. |
monam | 158013 |
2.1.2025 14:31:35
Huso, pokud by byl blackout, nefungovalo by nic, ani benzínové pumpy, tudíž nějaká delší cesta kamkoli by nebyla jednoduchá.
|
Stará husa | 154854 |
2.1.2025 14:21:45
Já bydlím v paneláku a nemám žádné příbuzné ani známé s domem na vesnici. Kdyby nešla několik dní elektřina, předpokládám, že by netekla ani voda, nefungovalo topení a možná nešel ani plyn. Bez toho bych nemohla existovat. Takže jo, jsem zcela závislá na civilizaci, bez ní bych nepřežila.
|
Dari79 | 114243 |
2.1.2025 14:14:38
Je to tak, teď přes Vánoce u nás byla na návštěvě jedna část mužovy rodiny, kterou vídáme tak 1-2x ročně. Ten jejich nejstarší syn nastoupil na VŠ do zahraničí, viděla jsem ho tedy po roku a zírala jsem, jak dospělý člověk z něj je. Úplně super. Jinak vypadá, jinak mluví, jinak přemýšlí... A to je tam 3 měsíce, v té škole, že...
To ten náš velký, kterýho si pěkně držíme "u nohy"(nebo on se drží "u nohy"), ten už bude letos promovat a takhle "dospělý" teda ještě není... Ale taky to má srovnaný, má plán státnicovat hned na jaro a pak hned jít do práce... běžný zkoušky už má hotový, tak jen napsat diplomku a naučit se... Ale (o té práci) spíš zatím o tom mluví, nevšimla jsem si, že by podnikal nějaké kroky, sondoval, posílal životopisy nebo tak něco... Tak jsem zvědavá, jestli na něj nepadne "krutá realita". |
K_at | 121378 |
2.1.2025 14:07:40
Monam, neboj. To přejde. Až bude něco, co pro ni bude zásadní, mrskne sebou jako rybička.
|
monam | 158013 |
2.1.2025 13:58:28
Fed, moje dítě má školu pět minut od baráku, nikam nedojíždí. Ale snad se taky posune.
|
monam | 158013 |
2.1.2025 13:57:46
Čumčo, pokud bych nechtěla v bytě pálit parkety v obýváku nebo nechtěla realizovat přežívání v zimních bundách a spacácích, musela bych se odstěhovat jinam. Jiná možnost by u nás prostě nebyla. To je reálné zvážení situace, není to o tom, že bych byla srab.
|
Čumča. | 160024 |
2.1.2025 13:34:50
jasně že to bylo v topné sezóně a teplotách na nule, opravdu nemyslím léto
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.